Beograd

Regionalni centar najboljeg provoda!

Već tradicionalno, Let’s Go vas i šestu godinu zaredom vodi na najbolje žurke na Balkanu

Termin
3 dana I 2 noćenja

31. Decembar

Dešavanja
noćni izlazak I klubovi  I splavovi  I krstarenje  I posjeta etno sela Stanisići  I Avala + Dedinje
Promotivna cijena

od 129KM

ts-awesome-bed  +  ts-awesome-bus 

0
Slobodnih mjesta po promotivnoj cijeni!

Regionalni centar najboljeg provoda je opet u ponudi!
Već tradicionalno, Let’s Go vas i petu godinu zaredom vodi na najbolje žurke na Balkanu, sa preko 24000 zadovoljnih putnika stvoren je brand fantastičnih Let’s go žurki.
Želite doživjeti nešto novo, ili ponovno osjetiti Beograd noću?!
Tu smo za Vas!
Najatraktivniji splavovi i kafane Beograda u suradnji sa najpoznatijim balkanskim event organizatorima, ne ostavljaju ravnodušnim ni najuspavanijeg partibrejkera.
Grad koji nikad ne spava, s razlogom nosi epitet najatraktivnijeg party grada u regiji, glamur i sjaj kojeg nudi osvojit će vas prvim korakom, te pruža osjećaj kojeg nigdje drugo nećete moći osjetiti.
Doživite svoju “Beograd priču”, osjetite atmosferu plutajućih party lokacija ili beogradski štih crvenih stolnjaka, te obogatite svoju party karijeru na nezaboravan način, jer u konačnici, jedina istina je ta, koja glasi – ŽIVOT NEMA REPRIZU!

Live for the story.

Aranžman uključuje

 • 2 noćenja u odabranom smještaju u hostelu u Beogradu;
 • Prevoz turističkim autobusima prema planu i programu putovanja;
 • Usluge pratioca grupe za vrijeme trajanja aranžmana;
 • Organizaciju putovanja u cjelini;
 • Odlazak do Etno sela Stanišići.

Aranžman ne uključuje

 • Putničko zdravstveno osiguranje – 10 KM osobe mlađe od 60 godine, a 20 KM osobe starije od 60 godina;
 • Obaveznu boravišnu taksu u Srbiji koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po osobi: 1,5 € – plaća se u agenciji)
 • Doplatu za 1/2 (dvokrevetnu sobu – 50 KM po osobi za sve dane boravka);
 • Dodatno sjedište u autobusu – 50,00 KM ili doplatu za posebno sjedište u autobusu (sjedišta iza vozača, sjedišta iza 2. vrata) – 30,00 KM;
 • Fakultativne izlete za koje će cijene biti naknadno objavljene;

krstarenje Dunavom i Savom (prevoz + ulaznica)
Izlazak – (prevoz + rezervacija)
odlazak do Dedinja – MJ-a, Kuće cveća i Titovog groba (prevoz + ulaznice)
odlazak do Avalskog tornja (prevoz + ulaznica + piće po želji 

odlazak i obilazak Novog Sada
Mogućnost uzimanja fakultativa pojedinačno ili u vidu paketa fakultativa po akcijskim cijenama.

 • Individualne troškove putnika.

PROGRAM PUTOVANJA (uz mogućnost izmjena):

1. dan: 31. decembar 2019. / Sarajevo –BiH– Srbija – Beograd:
Sastanak grupe na dogovorenom mjestu oko ponoći ili neposredno nakon ponoći. Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora, osvježenja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Dolazak u Beograd je planiran u prijepodnevnim satima, zavisno od gužve na granicama i zadržavanjima tokom puta. Po dolasku u Beograd stvari ostavljamo u smještajne jedinice (ako sobe budu slobodne, odmah ćemo odraditi check in), nakon čega slijedi zajednički obilazak grada i upoznavanje sa Beogradom, odlazak do Kalemegdana i posjeta beogradskoj tvrđavi koja je sadašnji oblik dobila u 18 st. Sa Kalemegdana se pruža predivan pogled na ušće Save u Dunav.
Prilikom šetnje do Kalemegdana, prilika za upoznavanje sa ljepotama Beograda i njegovim značajnim objektima i ustanovama, kao što su park Tašmajdan, Narodna Skupština Srbije, Terazije, Trg Republike, te čuvena i najpoznatija ulica Beograda, Knez Mihajlova. Poslije toga slijedi povratak u smještajne jedinice i smještaj. Nakon što se smjestimo u sobe, pred nama je slobodno vijeme, uz mogućnost fakultativnog odlaska na krstarenje beogradskim ljepoticama, Savom i Dunavom uz ˝ludilo˝ na samoj brodici na naš način. HIT putovanja: Prema našoj statistici 83% putnika ide na ovu fakultativu. Povratak u smještajne jedinice . Odmor i priprema za doček Nove 2020 godine! Noćenje.
2. dan: 01. januar 2020. / Beograd (Novi Sad – fakultativno) – Beograd:
Slobodan dan ili fakultativni obilasci i upoznavanje sa ljepotama i znamenitostima Novog Sada. Novi Sad je drugi grad po veličini u Srbiji, koji se nalazi u Vojvodini. „Grad Balaša“, grad muzičkog festivala EXIT, grad koji kao rijetko koja od europskih destinacija, s pravom može ponijeti i epitet multinacionalne, multikulturalne i multikonfesionalne metropole u malom, u kojoj se razlike doživljavaju kao prednost. Po dolasku u Novi Sad slijedi obilazak najznačajnijih znamenitosti u pratnji vodiča: Petrovaradinska tvrđava, Dunavski park, Dunavska ulica, Vladičanski dvor, Zmaj Jovina ulica, Katedrala, Gradska kuća i Trg Slobode. Nakon povratka u Beograd slijedi slobodno vrijeme, odmor. Poslije slijedi fakultativni odlazak u neki od beogradskih klubova ili splavova tj. noćni provod – repriza Nove godine. Zabava do kasnih sati. Ako niste bili u jednoj od Beogradskih kafana, klubova ili splavova kao da niste posjetili Beograd ! Naša statistika kaze da se 67% putnika vrati u Beograd samo zbog ovog provoda Povratak u smještajne jedinice i noćenje.

3. dan: 02. januar 2020./ Beograd – (Muzej Jugoslavije, Kuća cvijća, Avalski toranj – fakultativno) – Srbija – BiH – etno selo Stanišići – Sarajevo:

Slijedi napuštanje soba – check out. Slobodan dan ili fakultativni obilasci i upoznavanje sa ljepotama i znamenitostima Beograda. Fakultativni odlazak do Dedinja, kompleksa Muzeja Jugoslavije. U pratnji vodiča posjetit’ ćete Stari muzej, Muzej 25. Maj, te naravno Kuću cveća, u kojoj se nalazi grob maršala Josipa Broza Tita i njegove supruge Jovanke. Prilikom posjete MJ-e, koji je inače najposjećeniji muzej u Beogradu, imat’ ćete priliku da vidite stvari koje su vezane za život Tita, od njegovog ureda, njegovih odijela, odlikovanja, poklona koje je dobio, neizostavnih štafeta i mnoštvo raznih predmeta i skulptura. Nakon povratka sa Dedinja, slobodno vrijeme. Fakultativni odlazak do Avale i Avalskog tornja, jednog od simbola Beograda koji se nalazi 25 kilometara od centra grada. Toranj je visok 204 metra, na 119-om metru visine se nalazi caffe, dok se na 122-om metru nalazi vidikovac, odakle se pruža prelijep pogled na cijeli Beograd.
Nakon toga slijedi slobodno vrijeme do polaska prema etnu selu Stanišići. Nakon odmora u etno selu Stanišići, slijedi polazak prema Sarajevu i drugim polaznim destinacijama u BiH. Dolazak u BiH u kasnim večernjim / noćnim satima. KRAJ PROGRAMA.

Uz ovaj program putovanja važe “Opšti uslovi putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events” 

Način prijavljivanja
• Popunjavanjem on-line prijave ispod
• Dolaskom u Let’s Go poslovnicu

ts-awesome-clock-o Ponuda ističe za:

Način plaćanja

 • Prva rata 30 KM prilikom prijave
 • Putnik ostatak duga plaća u cijelosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 10 dana pred putovanje.

Gdje se nalazimo ?

Ferhadija 17B Sarajevo

+387 (0) 60 33 26 444

+387 (0) 33 86 16 16

+387 (0) 33 86 16 17

info@letsgo.ba

 

Poslovno ime: Let’s Go Travel & Events
JIB: 4202215000016

ts-awesome-map-marker Ferhadija 17B  Sarajevo

ts-awesome-mobile-phone +387 (0) 60 33 26 444

ts-awesome-phone +387 (0) 33 86 16 16

ts-awesome-fax +387 (0) 33 86 16 17

ts-awesome-at info@letsgo.ba

Tekući račun: Raiffeisen 1610000158950031
​Licenca o obavljanju djelatnosti putničkih agencija i turoperatera 065-0-Reg-16-001811 od 11.05.2016.