Odaberi svoj termin ljetovanja uz uštedu do 1. Jula.
Prijavi se odmah jer najbolja mjesta odlaze prva!

Prijava je potpuno besplatna i za nju vam je potrebno manje od 1 minut.

×

×
PAMETNO IZABERI I UŠTEDI
Program putovanja

Na ljeto za mlade polazimo sa djevojkama i momcima istih godina. Na početku putovanja ne poznajete ostatak grupe, ali je jedan dan dovoljan da postanemo nerazdvojni i spremni da se zajedno zabavimo.

Program putovanja nije obavezan, ali je osmišljen kako bi omogućio 100% odmor, zabavu i nezaboravna iskustava. Spakujte svoj kofer, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

ts-awesome-chevron-down

Budvu, Tivat, Porto Montenegro, Kotor i Sveti Stefan, krstarenja prelijepim bokokotorskim zalivom, obilazak TOP 5 najljepših plaža u Crnoj Gori.
(Jaz , Kamenovo, Copacabana , Ada Bojana Beach i Paradise Beach) Igre bez granica, dva noćna izlaska u Budvu.

Staff

Iza velikih događaja stoje sjajni ljudi.

Naš staff na ovom putovanju ima ocjenu  ts-awesome-users  4.6 od 5.
ts-awesome-starts-awesome-starts-awesome-starts-awesome-star ts-awesome-star-half-o
Oni su ti koji će vaše iskustvo na ljetovanju učiniti nezaboravnim!

Termini

7. August I 4 dana I 169KM

14. August I 4 dana I 179KM

17. August I 4 dana I 179KM

 EXIT Sea dance 28. August I 4 dana I 139KM

Rani booking

 ts-awesome-tags Specijalna cijena

važi za prvih 100 uplata

   ts-awesome-busts-awesome-bed

Hotel   1/2  1/3 ts-awesome-bed sobe

smešten je na svega nekoliko metara od plaže 

Regularna cijena 

1̶9̶9̶K̶M̶

 ts-awesome-tags Rezerviši na vrijeme i ostvari uštedu!

Hotel 

7. August I 4 dana I 169KM ts-awesome-check-square-o
14.August I 4 dana I 179KM ts-awesome-check-square-o
17.August I 4 dana I 179KM ts-awesome-check-square-o
28.August I 4 dana I 139KM ts-awesome-check-square-o

Uplati I ratu u iznosu od 30KM i osiguraj svoje mjesto!

ts-awesome-shield Za sve putnike koji uplate aranžman smo obezbjedili besplatan test na Covid-19 koji je potreban za ulazak u Crnu Goru.

Summer in Montenegro

Let’s Go Travel & Events 8 godina vrijedno radi na tome da vaša ljetovanja budu profesionalno organizovana i osmišljena do najsitnijih detalja. Baš ti detalji se pamte i prepričavaju, a vremenom postaju najljepše uspomene. Iskoristili smo sve ove godine kako bismo usavršili program putovanja Summer in Montenegro kako biste vidjeli i doživjeli najljepše trenutke vašeg života baš ovog ljeta!
Napravili smo za vas savršen fakultativni program ukoliko ste spremni da nas pratite, zajedno ćemo preći ukupno 390km, na tom putu ćemo posjetiti Najljepše gradove Crnogorske obale Budvu, Tivat, Porto Montenegro, Kotor i Sveti Stefan.
Tokom krstarenja prelijepim Bokokotorskim zalivom u trajanju od 4h, imat’ ćete priliku da se kupate na otvorenom moru, a tokom našeg boravka obići ćemo TOP 5 najljepših plaža u Crnoj Gori.
(Jaz , Kamenovo, Copacabana , Ada Bojana Beach i Paradise Beach…)
Provest’ ćemo zajedno dvije lude noći u Budvi, gradu koji tokom ljeta živi 24h na dan, i gradu u kojem je provod zagarantovan!

 

Live for the story.

Aranžman uključuje

 • 3 noćenja  u izabranom smještaju u Sutomoru;
 • Prevoz turističkim autobusima na relacijama prema programu putovanja;
 • Polaske iz Sarajeva, Jablanice, Konjica, Mostara, Tuzle, Banja Luke;
 • Usluge pratioca grupe za sve vrijeme aranžmana;
 • Administrativne troškove, troškove rezervacije;
 • Organizaciju putovanja u celini.

Aranžman ne uključuje

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje – 10 KM – plaćanje u agenciji;
 • Obaveznu boravišnu taksu u Crnoj Gori koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po osobi: 1,5 € – plaća se u agenciji);
 • Doplatu za 1/2 sobu;
 • Polaske iz Zenice, Tuzle i Doboja; cijena se uvećava za 10 KM za polazak iz Zenice, a 15 KM iz Tuzle i Dobojaa;
 • Fakultativne izlete za koje će cijene biti naknadno objavljene;
 • Individualne troškove putnika.

PROGRAM PUTOVANJA (uz mogućnost izmjena):

1. dan / Sarajevo – BiH – Crna Gora – SUTOMORE – Budva:

Sastanak grupe na dogovorenom mjestu u dogovoreno vrijeme. Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora, osvježenja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

Dolazak  u Sutomore je planiran u prijepodnevnim satima, zavisno od gužve na granicama i zadržavanjima tokom puta. Po dolasku u Sutomore slijedi check-in u hotel (ukoliko sobe budu slobodne).

Slobodno vrijeme za odmor i razonodu, sunčanje, kupanje… upoznavanje Sutomora. U večernjim satima fakultativni odlazak u Budvu, u jedan od centara turizma na Jadranu.. provod do ranih jutarnjih sati. Budva je grad koji pruža fenomenalan noćni život. Povratak u Sutomore. Noćenje.


2. dan / Sutomore – Ulcinj (Copacabana & Ada Bojana beach – fakultativno) – Budva:

Slobodan dan ili fakultativni odlazak do Ulcinja i jednih od top 5 najljepših plaža Crne Gore. Obala Crne Gore duga je 293km i ima 117 plaža.
Za sve naše putnike na ovom putovanju organizujemo izlete na TOP 5 najljepših plaža Crne Gore.

Copacabana Beach se nalazi u sastavu Velike plaže u Ulcinju, naziv je dobila s razlogom po istoimenoj plaži u Rio de Žaneiru, koja predstavlja jednu od najomiljenijih plaža u Crnoj Gori, kako među domaćim, tako i stranim turistima.
Ada Bojana Beach je dobitnik Wild beauty nagrade, zaštićeni rezervat netaknute prirode.

Slobodno vrijeme za odmor i razonodu, sunčanje, kupanje… uživanje u najljepšim plažama Crne Gore.. HIT putovanja: Prema našoj statistici 87% putnika ide na ovu fakultativu.

Slijedi povratak u Sutomore. Odmor. U večernjim satima je planiran fakultativni odlazak u Budvu, u jedan od centara turizma na Jadranu.. provod do ranih jutarnjih sati. Budva je grad koji pruža fenomenalan noćni život. Povratak u Sutomore. Noćenje.

3. dan / Sutomore Krstarenje Bokom Kotorskom uz posjetu Kotoru i Tivtu (fakultativno) – Budva:

Slobodan dan ili fakultativni odlazak do Kotora. Kotor je grad na obali Bokokotorskog zaliva u Crnoj Gori. Stara mediteranska kotorska luka, okružena impresivnim gradskim zidinama, je vrlo dobro sačuvana i pod zaštitom je UNESCO-a, kao svjetska kulturna baština. Prilika da posjetite najpoznatije znamenitosti Starog grada Kotora uz vodiča, tu su 3 ulaza (kapije) u Stari grad Kotor: Glavna ili Morska kapija, Sjeverna kapija i Južna kapija ili vrata od Gudića, zatim glavni gradski trg – Trg od oružja, palata Beskuća, Trg sv. Tripuna na kojem se nalazi katedrala sv. Tripuna i Trg od brašna na kojem se nalazi palata Prima. Nakon obilaska Kotora, slijedi krstarenje kroz Boko-Kotorski zaliv, od Kotora prema Perastu, stajanje na ostrvu Gospa od Škrpjela. Zatim kroz Verige ide se dalje prema Herceg Novom. Prolazi se pored stare mornaričke baze Kumbor, podmorničkih tunela na Rosama, i ako vrijeme dozvoli može se doploviti i da se vidi čuveni zatvor Mamula smješten na istoimenom ostrvu na ulazu uz Boko-Kotorski zaliv. Nakon toga povratak ka Tivtu, prolazi se pored ostrva cvijeća i Sv. Đorđa. Iskrcaj u Tivtu; obilazak Tivta.

HIT putovanja: Prema našoj statistici 82% putnika ide na ovu fakultativu.

Slijedi povratak u Sutomore. Odmor. U večernjim satima je planiran fakultativni odlazak u Budvu, u jedan od centara turizma na Jadranu.. provod do ranih jutarnjih sati. Budva je grad koji pruža fenomenalan noćni život. Povratak u Sutomore. Noćenje.

4. dan / Sutomore – Budva (Jaz & Kamenovo beach & Sveti Stefan – fakultativno) – SutomoreCrna Gora BiHSarajevo:

Slijedi napuštanje hotela – check out. (Odnosi se na grupu od 3 noćenja / 4 dana). Imat ćemo mogućnost da stvari ostavimo u sklopu hotela i da cijeli dan iskoristimo maximalno.

Slobodan dan ili fakultativni odlazak do Budve i jednih od top 5 najljepših plaža Crne Gore.

Obala Crne Gore duga je 293km i ima 117 plaža.
Za sve naše putnike na ovom putovanju organizujemo izlete na TOP 5 najljepših plaža Crne Gore.

Jaz je jedna od tri najduže plaže na crnogorskom primorju i svakako jedna od najljepših. Boja vode je predivno plava i izuzetno je čista. Poznata je po brojnim sportovima na vodi.
Kamenovo plaža tirkizno azurne boje vode, po kojoj je najprepoznatljivija. Plaža je pješčana sa pjeskom koji je jedan od najljepših u Crnoj Gori, koji daje vodi predivnu tirkiznu i azurnu boju, a okružena je mediteranskim zelenilom.
Kamenovo je prepoznatljivo po dnevnim žurkama.
Sveti Stefan je jedno od najluksuznijih ljetovalista u Crnoj Gori. National Geographic Traveler ga je proglasio jednim od 50 najljepših mjesta na svijetu.

HIT putovanja: Prema našoj statistici 90% putnika ide na ovu fakultativu.

Slijedi povratak u Sutomore. Odmor. Noćenje. (Odnosi se na grupu od 4 noćenja / 5 dana).

Odnosno povratak prema BiH (odnosi se na grupu od 3 noćenja / 4 dana) u poslijepodnevnim satima. Slijedi noćna vožnja uz usputne pauze za odmor, osvježenje… Dolazak u BiH u kasnim večernjim / noćnim satima.

5. dan /SutomoreCrna Gora BiHSarajevo:

Slijedi napuštanje hotela – check out. (Odnosi se na grupu od 4 noćenja / 5 dana). Imat ćemo mogućnost da stvari ostavimo u sklopu hotela i da cijeli dan iskoristimo maximalno. Slobodno vrijeme, povratak prema BiH u poslijepodnevnim satima. Slijedi noćna vožnja uz usputne pauze za odmor, osvježenje… Dolazak u BiH u kasnim večernjim / noćnim satima. KRAJ PROGRAMA

 

Uz ovaj program putovanja važe “Opšti uslovi putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events” – više informacija na letsgo.ba/uslovi.

Način prijavljivanja
• Popunjavanjem on-line prijave ispod
• Dolaskom u Let’s Go poslovnicu

ts-awesome-shield Za sve putnike koji uplate aranžman smo obezbjedili besplatan test na Covid-19 koji je potreban za ulazak u Crnu Goru.

ts-awesome-comments-o Imate li pitanja? Pišite nam, mi smo tu za vas!  Pišite nam ovdje

ts-awesome-clock-o Ponuda ističe za:

Način plaćanja

 • Prva rata 50 KM prilikom prijave
 • Putnik ostatak duga plaća u cijelosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 30 dana pred putovanje.

Gdje se nalazimo ?

Ferhadija 17B Sarajevo

+387 (0) 60 33 26 444

+387 (0) 33 86 16 16

+387 (0) 33 86 16 17

info@letsgo.ba

Poslovno ime: Let’s Go Travel & Events
JIB: 4202215000016

ts-awesome-map-marker Ferhadija 17B  Sarajevo

ts-awesome-mobile-phone +387 (0) 60 33 26 444

ts-awesome-phone +387 (0) 33 86 16 16

ts-awesome-fax +387 (0) 33 86 16 17

ts-awesome-at info@letsgo.ba

Tekući račun: Raiffeisen 1610000158950031
​Licenca o obavljanju djelatnosti putničkih agencija i turoperatera 065-0-Reg-16-001811 od 11.05.2016.