Zagreb (Advent)

“European Best Destinations” po treći put za redom proglašen najboljom destinacijom za božićne blagdane u Europi 2016., 2017. i 2018. godine.

Već tradicionalno, Let’s Go vas i petu godinu zaredom vodi na najbolje žurke na Balkanu

Termin
2 dana I 1 noćenje

18. Decembar

25. Decembar

Dešavanja
Obilazak Zagreba, Zagreb 360, Best Christmas market 2016 I 2017 I 2018,  Party do ranih jutarnjih sati, obilazak Graza.
Promotivna cijena

od 79KM

Promotivnim cijena za I kruga uplata za prvih 50 rezervacija!

Rezervacija je potpuna uplatom I rate!

Dorm room ts-awesome-bed ts-awesome-bus 79KM

1/3 1/4ts-awesome-bed ts-awesome-bus 89KM

1/2 ts-awesome-bedts-awesome-bus 109KM

Sve smještajne jedinice imaju WC u sobi!

Informacije o ulasku u Hrvatsku

Za ulazak u Hrvatsku potrebno je imati nešto od navedenog:

Antigenski test (urađen maksimalno 48 sati prije ulaska u Hrvatsku) ili
Dokaz o vakcinaciji (više od 14 dana prije puta moramo biti revakcinisani) ili
Dokaz o preboljenom Covid 19 virusu u zadnjih 6 mjeseci ili
PCR test (urađen maksimalno 72 sata prije ulaska u Hrvatsku).

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja zbog pandemije virusa ili stupanja na snagu mjera karantene, u cijelosti vam vraćamo uplaćeni iznos za putovanje!

Zagreb  ili kako ga od milja zovu “grad muzeja”, jer ima više muzeja po kvadratnom metru nego ijedan grad na svijetu, mjesto je bogatog kulturnog i urbanog života. Zagreb, glavni grad Hrvatske, stari je srednjovjekovni grad koji nudi barokni ugođaj svojeg Gornjeg grada, slikovite tržnice na otvorenom, pregršt trgovina, restorana i bareva. Karakterističanom ugođaju Zagreba pridonose mnogobrojni zeleni parkovi i šetališta. Ako sebe ne vidite kao “muzejski tip”, možete prema lokalnom običaju ispijati kafe i gledati kako vrijeme prolazi pokraj vas.
Zagrebački srednjovjekovni šarm i bogati kulturni i zabavni programi privlače iz godine u godinu sve veći broj mladih iz cijelog svijeta.

 

Advent u Zagrebu  je tradicionalna predblagdanska manifestacija koja se održava na više lokacija u središtu Zagreba s bogatim kulturno-zabavnim programom. Počinje tradicionalnim paljenjem prve adventske svijeće na Trgu bana Jelačića, kod Manduševca 01.decembra i traje do 06.januara. Advent u Zagrebu je prema izboru glasača portala “European Best Destinations” po treći put za redom proglašen najboljom destinacijom za božićne blagdane u Europi 2016., 2017. i 2018.  godine. Zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka, kuhanog vina i raznih oblizeka,… Ma dovoljno je samo da se prepustite uživanju! Zagreb u adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja. Zabava, dobra klopa, jedinstveni događaji, umjetnost, ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju vas na ulicama glavnoga grada. Nemojte čekati Djeda Božićnjaka pokraj kamina, pronađite ga u gradu. Obavezno napunite svoje baterije, jer čeka vas pregršt ugodnih iznenađenja i glazbeni program! Priprema, pozor… Advent u Zagrebu!

 Live for the story.

Aranžman uključuje

• 1 noćenje u odabranom smještaju u Zagrebu – 1/6, 1/4, 1/3 i 1/2 sobama – svaka soba ima svoj wc;
• Prevoz turističkim autobusima na relacijama prema programu putovanja;
• Polaske iz Sarajeva, Visokog, Kaknja, Zenice, Maglaja, Doboja i Tuzle;
• Usluge pratioca grupe za sve vrijeme aranžmana;
• Administrativne troškove, troškove rezervacije u iznosu od 5 KM;
• Organizaciju i tehničko vođenje putovanja u cjelini.

Aranžman ne uključuje

• Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procjene graničnih vlasti, budu spriječeni da uđu na teritoriju istih) – 6,00 KM za sve dane – plaćanje u agenciji;
• Obaveznu boravišnu taksu u Hrvatskoj koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po osobi: 1,5 € – ukupno 3 KM – plaća se u agenciji);
• Dodatno sjedište u autobusu – 50,00 KM ili doplatu za posebno sjedište u autobusu (sjedišta iza vozača, sjedišta iza 2. vrata) – 20,00 KM;
• Doplatu za polazak iz Mostara, Jablanice i Konjica – 10,00 KM;
• Fakultativne izlete – Cijene će biti naknadno objavljene;
• Individualne troškove putnika kao i ulaznice za pojedine objekte.

PROGRAM PUTOVANJA (okvirni uz mogućnost izmjena):

1. dan: 18.decembar / 25.decembar 2021. / BiH – Hrvatska – Zagreb:
Sastanak grupe na dogovorenom mjestu oko ponoći ili neposredno prije ponoći. Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora, osvježenja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Planirani dolazak na Zagreb u prijepodnevnim satima, a zatim slijedi slobodno vrijeme ili fakultativni obilazak starogradske jezgre Zagreba u pratnji vodiča i posjeta vidikovcu Zagreb eye. Prilikom šetnje jedinstvena prilika da obiđete Trg bana Jelačića, fontanu Manduševac, Zagrebačku katedralu, Krvavi most, Kamenita vrata, lance sa broda Victory, crkvu sv. Marka, Banske dvore, Sabor, Gradec (mjesto sa kojeg se pruža prelijep pogled na Kaptol sa katedralom), kulu Lotrščak, Uspinjaču i Ilicu (glavnu zagrebačku ulicu). Vidikovac Zagreb eye je oduvijek bio najbolji i najzanimljiviji način za upoznavanje panorame, arhitekture i života grada. Mjesto sa kojeg se pruža fenomenalan pogled na cijeli Zagreb. Želja svakog turiste je vidjeti grad s vidikovca… Povratak u smještaj. Slobodno vrijeme za individualni program i priprema za mogući fakultativni odlazak u jedan od poznatijih zagrebačkih klubova. Zagreb je fenomenalan grad za noćni život. Zabava do kasnih noćnih sati. Noćenje.

2. dan: 19.decembar / 26.decembar 2021. / Zagreb – BiH:
Odjava iz smještaja, a nakon toga slobodno vrijeme u Zagrebu ili odlazak na neke od naših planiranih fakultativni izleta za taj dan. Polazak autobusa za BiH. Noćna vožnja sa usputnim stajanjem radi odmora i graničnih formalnosti te dolazak u Sarajevo kao i ostale polazne destinacije u ranim jutarnjim satima (iza ponoći u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). KRAJ PROGRAMA.

Uz ovaj program putovanja važe “Opšti uslovi putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events” 

Kako rezervisati putovanja?
• Popunjavanjem besplatne online prijave ispod, nakon što ispunite prijavu dobiti ćete e-mail s uputstvima za uplatu
• Plačanje možete izvršiti u Let’s Go poslovnici ili putem računa!

Specijalna cijena uz popust za prvih 50 rezervacija!

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja zbog pandemije virusa ili stupanja na snagu mjera karantene, vraćamo vam uplaćeni iznos za putovanje  Više o opciji 

ts-awesome-comments-o Imate li pitanja? Pišite nam, mi smo tu za vas!  Pišite nam ovdje

ts-awesome-clock-o Ponuda ističe za:

Način plaćanja

  • Prva rata 30 KM prilikom prijave
  • Putnik ostatak duga plaća u cijelosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 10 dana pred putovanje.

Gdje se nalazimo ?

Ferhadija 17B Sarajevo

+387 (0) 60 33 26 444

+387 (0) 33 86 16 16

+387 (0) 33 86 16 17

info@letsgo.ba

 

Poslovno ime: Let’s Go Travel & Events
JIB: 4202215000016

ts-awesome-map-marker Ferhadija 17B  Sarajevo

ts-awesome-mobile-phone +387 (0) 60 33 26 444

ts-awesome-phone +387 (0) 33 86 16 16

ts-awesome-fax +387 (0) 33 86 16 17

ts-awesome-at info@letsgo.ba

Tekući račun: Raiffeisen 1610000158950031
​Licenca o obavljanju djelatnosti putničkih agencija i turoperatera 065-0-Reg-16-001811 od 11.05.2016.