Zagreb (Advent)

Zagreb & Graz

“European Best Destinations” tri puta za redom proglašen najboljom destinacijom za božićne blagdane u Europi 2016., 2017. i 2018. godine.

Već tradicionalno, Let’s Go vas 10 godina zaredom vodi na najbolje advente u Europi

Termin
2 dana I 1 noćenje

23. Decembar

Dešavanja
Obilazak Zagreba, Zagreb 360, Best Christmas market 2016 I 2017 I 2018,  Party do ranih jutarnjih sati, obilazak Graza.
Promotivna cijena

139KM

umjesto 199KM

LAST MINUTE Posljenjih 8 mjesta!

Hostelts-awesome-bedts-awesome-bus

Rezervacija je potpuna uplatom I rate!

 

*Za prijavu je potrebno manje od 1 minut, prijavi se odmah i sačuvaj svoje mjesto.

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja u cjelosti vam vraćamo uplaćeni iznos za putovanje!

 

Advent u Zagrebu

Advent u Zagrebu  je tradicionalna predblagdanska manifestacija koja se održava na više lokacija u središtu Zagreba s bogatim kulturno-zabavnim programom. Počinje 02. decembra 2023. i traje do 07. januara 2024. godine. Advent u Zagrebu je prema izboru glasača portala “European Best Destinations” tri puta za redom proglašen najboljom destinacijom za božićne blagdane u Europi 2016., 2017. i 2018. godine. Zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka, kuhanog vina i raznih oblizeka,… Ma dovoljno je samo da se prepustite uživanju! Zagreb u adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja. Zabava, dobra klopa, jedinstveni događaji, umjetnost, ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju vas na ulicama glavnoga grada. Nemojte čekati Djeda Božićnjaka pokraj kamina, pronađite ga u gradu. Obavezno napunite svoje baterije, jer čeka vas pregršt ugodnih iznenađenja i glazbeni program! Priprema, pozor… Advent u Zagrebu!

Zagreb

Zagreb  ili kako ga od milja zovu “grad muzeja”, jer ima više muzeja po kvadratnom metru nego ijedan grad na svijetu, mjesto je bogatog kulturnog i urbanog života. Zagreb, glavni grad Hrvatske, stari je srednjovjekovni grad koji nudi barokni ugođaj svojeg Gornjeg grada, slikovite tržnice na otvorenom, pregršt trgovina, restorana i bareva. Karakterističanom ugođaju Zagreba pridonose mnogobrojni zeleni parkovi i šetališta. Ako sebe ne vidite kao “muzejski tip”, možete prema lokalnom običaju ispijati kafe i gledati kako vrijeme prolazi pokraj vas. Zagrebački srednjovjekovni šarm i bogati kulturni i zabavni programi privlače iz godine u godinu sve veći broj mladih iz cijelog svijeta. Jedno popodne u Zagrebu dovoljno je da se zaljubite u ovaj neobičan grad. Pored toga što je prestonica i najveći grad Hrvatske, ujedno je i jedan od najposjećenijih gradova, što i ne čudi ako se uzmu u obzir mnogobrojne znamenitosti i bogata tradicija koju ima.  

Graz

Graz sad iskreno, kad netko spomene Graz, koliko vas pomisli na shopping, a koliko na jedan od europskih gradova kulture? 😉 Ma ništa zato, ovdje ćemo se malo bolje upoznati s drugim najvećim austrijskim gradom! Kao što smo već rekli to je drugi grad po veličini u Austriji, evropski grad kulture i pravo odredište za ljubitelje famoznog shoppinga! Inače ime Graz dolazi od riječi “gradec” što u biti znači “mali dvorac na vrh brda”. Smješten je na rijeci Muri i smatra se centrom predivne pokrajine Štajerske. Taj ‘mali dvorac na vrhu brda’ je, zapravo, današnji Schloßberg. Do njega se najlakše dolazi Schloßbergbahnom, uspinjačom koja vas pod nagibom od 60 posto dovodi do vrha prepunog parkova i mjesta za odmaranje. Ovdje je smješten i glavni gradski simbol, Uhrturm, te Glockenturm, prepoznatljive ikone Graza i okolice. Glavne karakteristike Uhrturma su njegove velike kazaljke na satovima, jednako kao i tri zvona koje se nalaze unutar zidova, od kojih je jedno služilo isključivo za signaliziranje požara.  Hauptplatz ili glavni trg, centar je gradskog života. Tu se nalaze Gradska vijećnica iz 19. stoljeća te fontana posvećena ‘Štajerskom princu’, koja, slično kao i ona u Rimu, predstavlja četiri rijeke: Muru, Dravu, Enns i Sann.

Aranžman uključuje

 • Dva dana u Zagrebu;
 • Jedno noćenje u hostelu ili hotelu;
 • Doručak za putnike smještene u hotelu;
 • Prevoz autobusima prema planu i programu putovanja;
 • Polaske iz Sarajeva, Visokog, Kaknja, Zenice, Žepča, Maglaja, Doboja i Banja Luke.
 • Usluge pratioca grupe za vrijeme trajanja aranžmana;
 • Administrativne troškove, troškove rezervacije u iznosu od 5,00 KM; 
 • Organizaciju putovanja u cjelini.

Aranžman ne uključuje

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje (putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbjeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procjene graničnih vlasti, budu spriječeni da uđu na teritoriju države u koju putujemo) – 6,00 KM za sve dane –  plaćanje u agenciji;
 • Obaveznu boravišnu taksu u Hrvatskoj koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (po osobi/noć: 2 € – 4 KM –  plaća se u agenciji);
 • Dodatno sjedište u autobusu – 70,00 KM ili doplatu za posebno sjedište u autobusu (sjedišta iza vozača, sjedišta iza 2. vrata) – 30,00 KM;
 • Doplatu za polazak iz Mostara, Jablanice i Konjica – 10 KM;
 • Fakultativne izlete – cijene će biti naknadno objavljene; 
 • Individualne troškove putnika kao i ulaznice za pojedine objekte;
 • Karte za koncert.

PROGRAM PUTOVANJA (okvirni uz mogućnost izmjena):

 1. dan / BIH – Hrvatska – Zagreb:

Sastanak grupe na dogovorenom mjestu oko ponoći ili neposredno nakon ponoći. Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora, osvježenja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Planirani dolazak na Zagreb u prijepodnevnim satima, a zatim slijedi slobodno vrijeme ili fakultativni obilazak starogradske jezgre Zagreba u pratnji vodiča i posjeta vidikovcu Zagreb eye. Prilikom šetnje jedinstvena prilika da obiđete Trg bana Jelačića, fontanu Manduševac, Zagrebačku katedralu, Krvavi most, Kamenita vrata, lance sa broda Victory, crkvu sv. Marka, Banske dvore, Sabor, Gradec (mjesto sa kojeg se pruža prelijep pogled na Kaptol sa katedralom), kulu Lotrščak, Uspinjaču i Ilicu (glavnu zagrebačku ulicu). Vidikovac Zagreb eye je oduvijek bio najbolji i najzanimljiviji način za upoznavanje panorame, arhitekture i života grada. Mjesto sa kojeg se pruža fenomenalan pogled na cijeli Zagreb. Želja svakog turiste je vidjeti grad s vidikovca… Povratak u smještaj. Slobodno vrijeme za individualni program i priprema za mogući fakultativni odlazak u jedan od poznatijih zagrebačkih klubova. Zagreb je fenomenalan grad za noćni život. Zabava do kasnih noćnih sati. Noćenje

 1. dan / Zagreb – GRAZ (fakultativno) – Zagreb – BiH – Sarajevo:

Slobodno vrijeme u Zagrebu ili odlazak na fakultativni izlet u Graz. Obilazak najznačajnijih znamenitosti Graza uz pratnju vodiča. Prilikom šetnje starogradskom jezgrom obilazimo Kunsthaus (Muzej moderne umjetnosti), Murinsel (Otok na Muri – „futurističko čudo“), Schloßberg (gradska tvrđava – sa koje se pruža prekrasan pogled na grad), Uhrturm (toranj – najupečatljivija znamenitost Graza), Hauptplatz (Glavni trg) i Rathaus (Gradska vijećnica). Nakon obilaska, slobodno vrijeme za šetnju gradom, ponovno okupljanje grupe i povratak prema Zagrebu. HIT putovanja: Prema našoj statistici 92% putnika ide na ovu fakultativu. Po dolasku u Zagreb slijedi nastavak vožnje prema BiH. Planirani dolazak u Sarajevo je u jutarnjim satima.

KRAJ PROGRAMA.

Uz ovaj program putovanja važe “Opšti uslovi putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events” – više informacija na letsgo.ba/uslovi.

Kako rezervisati putovanja?
• Popunjavanjem besplatne online prijave ispod, nakon što ispunite prijavu dobiti ćete e-mail s uputstvima za uplatu
• Plaćanje možete izvršiti u Let’s Go poslovnici ili putem računa!

LAST MINUTE Specijalna cijena!

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja vraćamo vam uplaćeni iznos za putovanje

ts-awesome-comments-o Imate li pitanja? Pišite nam, mi smo tu za vas!  Pišite nam ovdje

ts-awesome-clock-o Ponuda ističe za:

 

Način plaćanja

 • Prva rata 50 KM prilikom prijave
 • Putnik ostatak duga plaća u cijelosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 10 dana pred putovanje.

Gdje se nalazimo ?

Ferhadija 17B Sarajevo

+387 (0) 60 33 26 444

+387 (0) 33 86 16 16

+387 (0) 33 86 16 17

info@letsgo.ba

 

Poslovno ime: Let’s Go Travel & Events
JIB: 4202215000016

ts-awesome-map-marker Ferhadija 17B  Sarajevo

ts-awesome-mobile-phone +387 (0) 60 33 26 444

ts-awesome-phone +387 (0) 33 86 16 16

ts-awesome-fax +387 (0) 33 86 16 17

ts-awesome-at info@letsgo.ba

Tekući račun: Raiffeisen 1610000158950031
​Licenca o obavljanju djelatnosti putničkih agencija i turoperatera 065-0-Reg-16-001811 od 11.05.2016.