Zagreb (Advent)

Bled & Ljubljana & Graz & Maribor

“European Best Destinations” po treći put za redom proglašen najboljom destinacijom za božićne blagdane u Europi 2016., 2017. i 2018. godine.

Već tradicionalno, Let’s Go vas 9. godina zaredom vodi na najbolje advente u Europi

Termin
3 dana I 2 noćenja

09. Decembar
16. Decembar
23. Decembar

Dešavanja
Obilazak Zagreba, Zagreb 360, Best Christmas market 2016 I 2017 I 2018,  Party do ranih jutarnjih sati, obilazak Graza.
Promotivna cijena

od 139KM

Promotivnim cijena za I kruga uplata za prvih 50 rezervacija!

Rezervacija je potpuna uplatom I rate!

Dorm room A ts-awesome-bed ts-awesome-bus 139KM

Dorm room B ts-awesome-bed ts-awesome-bus 149KM

1/2 ts-awesome-bed ts-awesome-bus 179KM

1/2 ts-awesome-bedts-awesome-bus 199KM

 

 

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja zbog pandemije virusa ili stupanja na snagu mjera karantene, u cijelosti vam vraćamo uplaćeni iznos za putovanje!

 

Advent u Zagrebu

Advent u Zagrebu  je tradicionalna predblagdanska manifestacija koja se održava na više lokacija u središtu Zagreba s bogatim kulturno-zabavnim programom. Počinje tradicionalnim paljenjem prve adventske svijeće na Trgu bana Jelačića, kod Manduševca 26.novembra 2022. i traje do 07.januara 2023.godine. Advent u Zagrebu je prema izboru glasača portala “European Best Destinations” tri puta za redom proglašen najboljom destinacijom za božićne blagdane u Europi 2016., 2017. i 2018. godine. Zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka, kuhanog vina i raznih oblizeka,… Ma dovoljno je samo da se prepustite uživanju! Zagreb u adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja. Zabava, dobra klopa, jedinstveni događaji, umjetnost, ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju vas na ulicama glavnoga grada. Nemojte čekati Djeda Božićnjaka pokraj kamina, pronađite ga u gradu. Obavezno napunite svoje baterije, jer čeka vas pregršt ugodnih iznenađenja i glazbeni program! Priprema, pozor… Advent u Zagrebu!

Zagreb

Zagreb  ili kako ga od milja zovu “grad muzeja”, jer ima više muzeja po kvadratnom metru nego ijedan grad na svijetu, mjesto je bogatog kulturnog i urbanog života. Zagreb, glavni grad Hrvatske, stari je srednjovjekovni grad koji nudi barokni ugođaj svojeg Gornjeg grada, slikovite tržnice na otvorenom, pregršt trgovina, restorana i bareva. Karakterističanom ugođaju Zagreba pridonose mnogobrojni zeleni parkovi i šetališta. Ako sebe ne vidite kao “muzejski tip”, možete prema lokalnom običaju ispijati kafe i gledati kako vrijeme prolazi pokraj vas. 
Zagrebački srednjovjekovni šarm i bogati kulturni i zabavni programi privlače iz godine u godinu sve veći broj mladih iz cijelog svijeta.

Jedno popodne u Zagrebu dovoljno je da se zaljubite u ovaj neobičan grad. Pored toga što je prestonica i najveći grad Hrvatske, ujedno je i jedan od najposjećenijih gradova, što i ne čudi ako se uzmu u obzir mnogobrojne znamenitosti i bogata tradicija koju ima. 

Bled

Bled – Ledenjačko jezero, okruženo moćnim planinama, usred kojega se smjestio otočić s crkvom i nad kojim se na stijeni kao čuvar nadvio tisućljetni dvorac, slika su koja ostaje u pamćenju. Slovenci su s pravom ponosni na Bled, a zanimljivo je da je spomenuti otočić ujedno i jedini pravi slovenski otok! Bled je omiljeno slovensko odredište, prepoznatljivo po vizuri otočica s crkvom usred jezera, oko kojega je nastalo zgodno mjestašce, koje pažljivo ‘nadgleda’ stari Bledski dvorac. Dojmljivi dvorac na stijeni iznad jezera stoji još od početka 11. stoljeća, što ga čini najstarijim slovenskim dvorcem. Danas je to zanimljiv kompleks, u kojemu posjetitelji mogu saznati više o istoriji Bleda i okolice, ali i posjetiti Tiskaru, u kojoj se nalazi rekonstruirani Gutenbergov stroj te prikazuje kako su se knjige tiskale u 16. stoljeću. Druga značajna bledska znamenitost svakako je crkva Marijina Uznesenja, smještena usred jezera, na jedinom pravom slovenskom otoku. Uz nju je vezana zanimljiva legenda o Zvonu želja i Polikseni te njenoj vječnoj ljubavi prema izgubljenom mužu. Naravno, nijedan posjet Bledu nije potpun bez kušanja njihovog glavnog specijaliteta – bledske kremšnite, odnosno ‘blejske kremne rezine’ kako kažu Slovenci. Izvorni recept potječe iz 1953. godine, kada je glavni majstor slastičarnice hotela Park otkrio dobitnu kombinaciju. Sve ostalo je povijest, a do danas je samo u kavani hotela Park posluženo više od 10 milijuna kremšnita!

Ljubljana

Ljubljana – Emona, Laibach ili Lubiana, sve su to isti nazivi za glavni grad Slovenije, Ljubljanu. Smještena na rijeci Ljubljanici, mjesto je za koje se vežu zanimljive legende. Ljubljana spada u grupu najmanjih europskih prestonica, ali karakter ovog grada je ogroman. Ovaj grad je moćan spoj kultura i običaja, jer je od svakog većeg grada Europe usvojio neku karakteristiku i zato je kulturni, ekonomski i naučni centar Slovenije. Putovanje u Ljubljanu otkriće Vam njenu svestranost. Osjetićete se kao da ste u svjetskoj metropoli koja istovremeno nudi miran i ležeran tempo života, a to je jedna od njenih najvećih čari. Po dolasku u grad slijedi obilazak najznačajnijih znamenitosti Ljubljane u pratnji vodiča. Prilikom šetnje starogradskom jezgrom obilazimo Zmajski most (Zmajev most), Ljubljana grad (srednjovjekovni dvorac u Ljubljani), Ljubljanska stolnica (Katedrala, odnosno crkva sv. Nikole), Mestna hiša (Gradska vijećnica), Tromostovje (najljepši i najpopularniji most u gradu, odnosno tri mosta u jednom) i Prešernov trg (najljepši i centralni trg u gradu).

 

Graz

Graz sad iskreno, kad netko spomene Graz, koliko vas pomisli na shopping, a koliko na jedan od europskih gradova kulture? 😉 Ma ništa zato, ovdje ćemo se malo bolje upoznati s drugim najvećim austrijskim gradom!
Kao što smo već rekli to je drugi grad po veličini u Austriji, evropski grad kulture i pravo odredište za ljubitelje famoznog shoppinga! Inače ime Graz dolazi od riječi “gradec” što u biti znači “mali dvorac na vrh brda”. Smješten je na rijeci Muri i smatra se centrom predivne pokrajine Štajerske. Taj ‘mali dvorac na vrhu brda’ je, zapravo, današnji Schloßberg. Do njega se najlakše dolazi Schloßbergbahnom, uspinjačom koja vas pod nagibom od 60 posto dovodi do vrha prepunog parkova i mjesta za odmaranje. Ovdje je smješten i glavni gradski simbol, Uhrturm, te Glockenturm, prepoznatljive ikone Graza i okolice. Glavne karakteristike Uhrturma su njegove velike kazaljke na satovima, jednako kao i tri zvona koje se nalaze unutar zidova, od kojih je jedno služilo isključivo za signaliziranje požara.  Hauptplatz ili glavni trg, centar je gradskog života. Tu se nalaze Gradska vijećnica iz 19. stoljeća te fontana posvećena ‘Štajerskom princu’, koja, slično kao i ona u Rimu, predstavlja četiri rijeke: Muru, Dravu, Enns i Sann

 

Maribor

Maribor Najstarija vinova loza na svijetu, odlične mogućnosti za shopping, aktivni boravak na Pohorju, šetnja uz jednu od najljepših rijeka Europe te bogata istorija samo su neki od razloga zašto bi trebali posjetiti upravo Maribor. Maribor zaista ima sve. Svaki turist već će po dolasku u grad vidjeti zašto je upravo Maribor 2012. godine odabran za Europsku prijestolnicu kulture. Kada govorimo o istoriji i kulturi, neizostavni dio za obići svakako je najstariji dio grada: Lent, u kojemu ćete pronaći znamenite kule i ostatke velebnih gradskih zidina; Slomškov trg na kojem se nalazi predivna katedrala s pogledom na kulu; glavni gradski trg s Gradskom vijećnicom te Dvorski trg na kojem se nalazi Mariborski dvorac i Pokrajinski muzej. Nemojte misliti kako je to sve što Maribor nudi. Jeste li znali kako se upravo ovdje nalazi i najstarija vinova loza na svijetu, koja je upisana i u Guinnessovu knjigu rekorda? Uz svjetski poznatu lozu, tu je i kuća Stare Loze ili na slovenskom, Hiša Stare trte, koja je svojevrsni hram tradicije i kulture vina s raznim izložbama, ali i mogućnošću degustacije nekih od najboljih vina ovoga kraja.

 

Aranžman uključuje

 • Tri dana u Zagrebu;
 • Dva noćenja u odabranom smještaju i tipu soba;
 • Prevoz autobusima prema planu i programu putovanja;
 • Polaske iz Sarajeva, Visokog, Kaknja, Zenice, Žepča, Maglaja, Doboja i Banja Luke.
 • Usluge pratioca grupe za vrijeme trajanja aranžmana;
 • Administrativne troškove, troškove rezervacije u iznosu od 5,00 KM; 
 • Organizaciju putovanja u cjelini.

Aranžman ne uključuje

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje (putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procjene graničnih vlasti, budu spriječeni da uđu na teritoriju države u koju putujemo) – 10,00 KM za sve dane –  plaćanje u agenciji;
 • Obaveznu boravišnu taksu u Hrvatskoj koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (po osobi/noć: 1,5 € – 3 KM –  plaća se u agenciji);
 • Dodatno sjedište u autobusu – 70,00 KM ili doplatu za posebno sjedište u autobusu (sjedišta iza vozača, sjedišta iza 2. vrata) – 30,00 KM;
 • Doplatu za polazak iz Mostara, Jablanice i Konjica – 10 KM;
 • Fakultativne izlete – cijene će biti naknadno objavljene; 
 • Individualne troškove putnika kao i ulaznice za pojedine objekte.

PROGRAM PUTOVANJA (okvirni uz mogućnost izmjena):

 

 1. dan / BIH – Hrvatska – Zagreb:

Sastanak grupe na dogovorenom mjestu oko ponoći ili neposredno nakon ponoći. Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora, osvježenja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Planirani dolazak na Zagreb u prijepodnevnim satima, a zatim slijedi slobodno vrijeme ili fakultativni obilazak starogradske jezgre Zagreba u pratnji vodiča i posjeta vidikovcu Zagreb eye. Prilikom šetnje jedinstvena prilika da obiđete Trg bana Jelačića, fontanu Manduševac, Zagrebačku katedralu, Krvavi most, Kamenita vrata, lance sa broda Victory, crkvu sv. Marka, Banske dvore, Sabor, Gradec (mjesto sa kojeg se pruža prelijep pogled na Kaptol sa katedralom), kulu Lotrščak, Uspinjaču i Ilicu (glavnu zagrebačku ulicu). Vidikovac Zagreb eye je oduvijek bio najbolji i najzanimljiviji način za upoznavanje panorame, arhitekture i života grada. Mjesto sa kojeg se pruža fenomenalan pogled na cijeli Zagreb. Želja svakog turiste je vidjeti grad s vidikovca… Povratak u smještaj. Slobodno vrijeme za individualni program i priprema za mogući fakultativni odlazak u jedan od poznatijih zagrebačkih klubova. Zagreb je fenomenalan grad za noćni život. Zabava do kasnih noćnih sati. Noćenje

 1. dan / Zagreb – GRAZ & SHOPPING (fakultativno) – Zagreb:

Slobodno vrijeme u Zagrebu ili odlazak na fakultativni izlet u Graz. Po dolasku u Graz slijedi odlazak u tržni centar SEIERSBERG. Shopping. Neke od prodavnica koje se nalaze u Seiersbergu – Moda: Benetton, Bershka, C&A, Diesel, Esprit, H&M (za žene, muškarce i djecu), Hugo Boss, Levi’s, Mango, Mexx, New Yorker, Peek&Cloppenburg, Pepe Jeans, S. Oliver, Springfield, Tally Weijl, Tom Tailor, Tommy Hilfiger, Vero Moda, Zara. I PRIMARK GRAZ!!!! Nakon toga okupljanje grupe ispred shopping centra Seiersberg i slijedi obilazak najznačajnijih znamenitosti Graza uz pratnju vodiča. Prilikom šetnje starogradskom jezgrom obilazimo Kunsthaus (Muzej moderne umjetnosti), Murinsel (Otok na Muri – „futurističko čudo“), Schloßberg (gradska tvrđava – sa koje se pruža prekrasan pogled na grad), Uhrturm (toranj – najupečatljivija znamenitost Graza), Hauptplatz (Glavni trg) i Rathaus (Gradska vijećnica). Nakon obilaska, slobodno vrijeme za šetnju gradom, ponovno okupljanje grupe i povratak prema Zagrebu. Putnici koji ne žele u obilazak Graza mogu ostati u shopping centru sve do samog povratka prema Zagrebu. HIT putovanja: Prema našoj statistici 92% putnika ide na ovu fakultativu. Po dolasku u Zagreb slobodno vrijeme za individualni program i priprema za mogući fakultativni odlazak u jedan od poznatijih zagrebačkih klubova. Zagreb je fenomenalan grad za noćni život. Zabava do kasnih noćnih sati. Noćenje.

 1. dan / Zagreb – BLEDSKO JEZERO & LJUBLJANA (fakultativno) – Zagreb – BiH – Sarajevo:

Odjava iz smještaja, a nakon toga slobodno vrijeme u Zagrebu ili odlazak na fakultativni izlet u Ljubljanu i na jezero Bled. Obilazak jezera koje sa svojom okolinom čini pravi biser Slovenije i jedno od najljepših lokacija u Europi (Bledsko ostrvo i Bledski zamak). Slijedi polazak za Ljubljanu. Ljubljana – Emona, Laibach ili Lubiana, sve su to isti nazivi za glavni grad Slovenije, Ljubljanu. Smještena na rijeci Ljubljanici, mjesto je za koje se vežu zanimljive legende. Po dolasku u grad slijedi obilazak najznačajnijih znamenitosti Ljubljane u pratnji vodiča. Prilikom šetnje starogradskom jezgrom obilazimo Zmajski most (Zmajev most), Ljubljana grad (srednjovjekovni dvorac u Ljubljani), Ljubljanska stolnica (Katedrala, odnosno crkva sv. Nikole), Mestna hiša (Gradska vijećnica), Tromostovje (najljepši i najpopularniji most u gradu, odnosno tri mosta u jednom) i Prešernov trg (najljepši i centralni trg u gradu). HIT putovanja: Prema našoj statistici 89% putnika ide na ovu fakultativu. Nakon obilaska, slobodno vrijeme za šetnju gradom, ponovno okupljanje grupe i polazak prema Zagrebu. Po dolasku u Zagreb slijedi nastavak vožnje prema BiH. Planirani dolazak u Sarajevo je u jutarnjim satima. KRAJ PROGRAMA.

 

Uz ovaj program putovanja važe “Opšti uslovi putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events” – više informacija na letsgo.ba/uslovi.

Kako rezervisati putovanja?
• Popunjavanjem besplatne online prijave ispod, nakon što ispunite prijavu dobiti ćete e-mail s uputstvima za uplatu
• Plačanje možete izvršiti u Let’s Go poslovnici ili putem računa!

Specijalna cijena uz popust za prvih 50 rezervacija!

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja zbog pandemije virusa ili stupanja na snagu mjera karantene, vraćamo vam uplaćeni iznos za putovanje

ts-awesome-comments-o Imate li pitanja? Pišite nam, mi smo tu za vas!  Pišite nam ovdje

ts-awesome-clock-o Ponuda ističe za:

 

Način plaćanja

 • Prva rata 30 KM prilikom prijave
 • Putnik ostatak duga plaća u cijelosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 10 dana pred putovanje.

Gdje se nalazimo ?

Ferhadija 17B Sarajevo

+387 (0) 60 33 26 444

+387 (0) 33 86 16 16

+387 (0) 33 86 16 17

info@letsgo.ba

 

Poslovno ime: Let’s Go Travel & Events
JIB: 4202215000016

ts-awesome-map-marker Ferhadija 17B  Sarajevo

ts-awesome-mobile-phone +387 (0) 60 33 26 444

ts-awesome-phone +387 (0) 33 86 16 16

ts-awesome-fax +387 (0) 33 86 16 17

ts-awesome-at info@letsgo.ba

Tekući račun: Raiffeisen 1610000158950031
​Licenca o obavljanju djelatnosti putničkih agencija i turoperatera 065-0-Reg-16-001811 od 11.05.2016.