Best Christmas Market (Advent)

 Budimpešta (Mađarska) – “Pariz Istoka”, kraljica Dunava, jedan od najljepših srednjoevropskih gradova!
Beč  (Austrija)  – riznica naljepših europskih znamenitosti, glavni grad Austrije, njeno političko, ekonomsko i kulturno središte.
Bratislava  (Slovačka) – grad u kojem živi duh prošlosti.

Termin
20. Decembar

5 dana I 2 noćenja

Dešavanja
Vodimo vas na najmagičnije decembarsko putovanje u tri grada koji imaju titulu najljepših adventskih gradova u Europi.
First Minute

Aranžman uključuje 

ts-awesome-bed  +  ts-awesome-bus  + ts-awesome-map 

Dorm Room   ts-awesome-bed 139 KM 

1/3 I 1/4  ts-awesome-bed 169 KM 

1/2   ts-awesome-bed 179 KM 

Svaka soba ima svoj WC 

Full Moon Design Hostel  nudi klimatizirane sobe s vlastitom kupaonicom, ležajeve u spavaonicama i besplatan WiFi.

Sve privatne sobe hostela Full Moon imaju pametni TV ravnog ekrana. Sve sobe i spavaonice obuhvaćaju vlastitu kupaonicu. Gostima su na raspolaganju prostrana zajednička prostorija i dobro opremljena zajednička kuhinja. Recepcija je otvorena svakodnevno 24 sata dnevno.

Tramvajska stanica je udaljena 200 metara. Hostel je smješten na 450 metara od Margaretina otoka, 900 metara od zgrade Parlamenta, 1,3 km od bazilike svetog Stjepana i 1,5 km od Lančana mosta.

Parovima se posebno svidjela lokacija – ocijenili su je s 8,6 za svoj boravak udvoje

Advent u Europi – vodimo vas na najmagičnije decembarsko putovanje u tri grada koji imaju titulu najljepših adventskih gradova u Europi. Adventski sajam iza bazilike Sv. Stjepana u Budimpešti je jedan od top tri takva sajma, a nama je prvi na listi obilaska u pješačkoj turi. Ovaj sajam nudi sve što možete zamisliti, od vrućih čokolada raznih okusa, kuhanog vina, kobasica, popularnog mađarskog „dimnjak“ kolača, burgera, raznih ribljih jela… Nakon sajma obilazimo najvažnije atrakcije Budimpešte, Lančani most, „cipelice na Dunavu“, zgradu parlamenta, a kad padne noć, svjedočit ćemo prekrasnom pogledu na osvijetljenu Budimpeštu s Dunava. Tijekom krstarenja, uz muziku uživo.
Beč je i inače jedna od najljepših europskih destinacija, ali posebno u vrijeme u koje ga mi posjećujemo. Gotovo svi njegovi trgovi obuku drugo ruho tijekom decembra i sa svih strana mame primamljivim mirisima poslastica. Jedan od najpoznatijih sajmova je i onaj na Prateru, koji je inače zabavni park, a od 16.11. utjelovljuje savršenu zimsku atmosferu. Uživanje u romantičnoj vožnji na Reisenradu, simulacija leta avionom iznad bečkih krovova, upoznavanje zvijezda u Madame Tassauds, na vama je samo da se odlučite.

Budimpešta Neki će reći kako je Budimpešta jedan od najljepših gradova na svijetu. I vjerojatno će biti u pravu jer ovaj grad zrači posebnom energijom. Prekrasna mađarska metropola puna je kulture i lijepih krajolika. Uz sve to neodoljivom je čini i izvrsna hrana te pristupačne cijene. Budimpešta pruža osjećaj sigurnosti i tople ušuškanosti stoga ne samo da se nalazi vrlo visoko na popisu najpoželjnijih turističkih destinacija, ona je jedan i od najpoželjnijih gradova za život. Ugodna klima, Dunav koji protječe kroz grad i nosi u sebi relaksirajuću snagu i moćno dostojanstvo predstavlja adut na koji je teško ostati ravnodušan. Budimpešta je također postala i centar obrazovanja studenata iz cijelog svijeta što joj je udahnulo novi polet i entuzijazam. Različite kulture, različiti jezici i različiti snovi spojili su se na mjestu koje spaja Istok i Zapad. Na mjestu koje vrijedi istražiti ili posjetiti barem jednom u životu.

BečBeč je, kao svjetska prijestolnica klasične muzike i univerzitetski centar Europe, jedan od najposjećenijih gradova na svijetu, a oni koji se odluče za advent u Beču, tvrde da je grad najljepši pod svjetlima novogodišnjih ukrasa koji mu daju poseban šarm. Adventska posjeta Beču uključuje obilazak najatraktivnijih znamenitosti u organizaciji Let’s Go tima, čiji će vas stručni vodiči sprovesti kroz najljepše dijelove grada i sve ono što u Beču treba vidjeti.

Kada posjetite Beč, putovanje se pretvara u obilazak riznice najljepših europskih znamenitosti, koje na najbolji način predstavljaju tradiciju i kulturu ovog kontinenta. Dvorovi, palače, parkovi i živopisna arhitektura odolijevaju vremenu, predstavljajući ličnu kartu austrijske prijestolnice, a čini se da su danas raskošniji nego vijekovima ranije kada su podignuti. Beč je jedan od onih gradova koji će vas impresionirati i ljeti i zimi, pa ne čudi što advent u Beču uvijek okuplja turiste iz svih krajeva svijeta. Njegova urbana strana ga čini jednim od najmodernijih europskih gradova, a savršeno se uklapa sa tradicionalnim arhitektonskim i kulturnim oblježjima grada.

BratislavaBratislava je jedini grad na svijetu iz kojeg možete gledati u dvije države: Austriju i Mađarsku. Glavni i najveći grad Slovačke, često nepravedno zapostavljen zbog svojih susjeda – Praga, Budimpešte i Beča. Smještena na obalama moćnog Dunava, na svojoj istočnoj strani ‘pokazat’ će vam povijesnu gradsku jezgru s kulturno-povijesnim građevinama, dok je sa zapadne strane noviji dio grada, poznat kao Petržalka, koji ćete najlakše prepoznati po brojnim neboderima i stambenim blokovima.

Live for the story.

Aranžman uključuje

  • Tri dana u Budimpešti;
  • Dva noćenja u odabranom hostelskom smještaju u centru Budimpešte (svaka soba ima svoj wc, klima, wifi);
  • Boravišnu taxu;
  • Prevoz autobusima visoke turističke klase prema planu i programu putovanja;
  • Polaske iz Sarajeva, Visokog, Kaknja, Zenice, Žepča, Maglaja i Doboja;
  • Usluge pratioca grupe za vrijeme trajanja aranžmana;
  • Organizaciju putovanja u cjelini.

Aranžman ne uključuje

 • Obavezno putničko zdravstveno osiguranje – 10 KM osobe mlađe od 60 godine, a 20 KM osobe starije od 60 godina;
 • Administrativne troškove obrade rezervacije u iznosu od 5KM – obavezno plaćanje u agenciji;
 • Doplatu za 1/2 (dvokrevetnu sobu – na upit);
 • Doplatu za doručak – na upit;
 • Dodatno sjedište u autobusu – 80,00 KM ili doplatu za posebno sjedište u autobusu (sjedišta iza vozača, sjedišta iza 2. vrata)30,00 KM;
 • Doplatu za polazak iz Mostara, Jablanice, Konjica i Tuzlu – 10 KM;
 • Fakultativne izlete: obilazak Budimpešte, krstarenje Dunavom, odlazak i obilazak Beča, odlazak i obilazak Bratislave, noćne izlaske – cijene će biti naknadno objavljene;
 • Individualne troškove putnika.

PROGRAM PUTOVANJA (uz mogućnost izmjena):

 

1. dan: 19.decembar 2019. / BiH – Hrvatska – Mađarska – Budimpešta:

Sastanak grupe na dogovorenom mjestu u večernjim satima. Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora, osvježenja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. dan: 20. decembar 2019. / Mađarska – BUDIMPEŠTA:

Dolazak u Budimpeštu je planiran u prijepodnevnim satima, zavisno od gužve na granicama i zadržavanjima tokom puta. Po dolasku u Budimpeštu stvari ostavljamo u smještajne jedinice (ako sobe budu slobodne, odmah ćemo odraditi check in – zvanični check in je oko 15h), nakon čega slijedi fakultativni obilazak grada i upoznavanje sa Budimpeštom, odlazak do bazilike Sv. Stjepana iza koje se nalazi predivan praznični sajam, iskoristimo vrijeme da popijemo toplu čokoladu i pojedemo slavni mađarski desert Kürtőskalács – “dimnjak” kolač, zatim idemo do Lančanog mosta s kojeg puca pogled na budimski dvorac, prolazimo pored instalacije “cipelice pored Dunava” i dolazimo do jedne od najfascinantnijih zgrada u Budimpešti – zgradi parlamenta. Poslije toga slijedi povratak u smještajne jedinice i smještaj. Nakon što se smjestimo u sobe, pred nama je slobodno vrijeme, ili fakultativni odlazak na večernje krstarenje Dunavom. Jedna od najvećih europskih rijeka dijeli grad na dva dijela – urbanu Peštansku stranu i prirodniji i pitomiji Budim, stvarajući dva potpuno različita pogleda. Svjedočit ćete prekrasnom pogledu na osvijetljenu Budimpeštu, fascinantnu zgradu parlamenta, baziliku i veliku tržnicu u Pešti, a s druge strane budimski dvorac, ribarska utvrda i Gellert kupatilo. Sve to uz muziku uživo. Povratak u smještajne jedinice. Kratki odmor. Poslije slijedi fakultativni odlazak u neki od budimpeštanskih ruin pubova ili klubova. Provod do ranih jutarnjih sati je zagarantovan. Povratak u smještajne jedinice i noćenje.

3. dan: 21. decembar 2019./ Budimpešta Beč (fakultativno) / shopping – Budimpešta:

Slobodan dan ili fakultativni odlazak u Beč.

Po dolasku u Beč slijedi fakultativni obilazak grada uz pratnju vodiča koji obuhvata Burggarten (najzanimljiviji park u Beču), Heldenplatz (Trg junaka), Volksgarten (najljepši park u Beču), Parlament Austrije, Rathaus (Vijećnica), Burgtheater (Dvorski teatar), Hofburg (danas ured predsjednika Austrije), Kirche st. Peter (crkvu sv. Petra), Graben, Domkirche St. Stephan (katedrala sv. Stefana). Slobodno vrijeme za šetnju i individualne aktivnosti ili odlazak u shopping. U poslijepodnevnim satima povratak u Budimpeštu. Slobodno vrijeme. Navečer mogućnost fakultativnog odlaska u neki od popularnih klubova. Noćenje.

4. dan: 22. decembar 2019./ Budimpešta Bratislava (fakultativno) – Budimpešta:

Slijedi napuštanje soba – check out. Slobodan dan ili fakultativni odlazak u Bratislavu.

Odlazak i upoznavanje sa ljepotama i znamenitostima Bratislave. U pratnji vodiča ćete vidjeti – Bratislavski dvorac, glavni trg, katedrala Sv. Martina, stara gradska vijećnica, Rolandova fontana, legendarne statue – Ćumil, Napoleonov vojnik, statua Hans Christiana Andersena.

Nakon obilaska slobodno vrijeme za šetnju i individualne aktivnosti. Polazak prema Budimpešti, a potom i prema BiH je u poslijepodnevnim /večernjim satima. Noćna vožnja preko Mađarske, Hrvatske sa usputnim kratkim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti i odmora putnika…

5. dan: 23. decembar 2019. / BiH – SARAJEVO:

Dolazak u BiH u prijepodnevnim satima. KRAJ PROGRAMA.

Način prijavljivanja
• Popunjavanjem on-line prijave ispod
• Dolaskom u Let’s Go poslovnicu

ts-awesome-clock-o Ponuda ističe za:

Način plaćanja

 • Prva rata 30 KM prilikom prijave
 • Putnik ostatak duga plaća u cijelosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 10 dana pred putovanje.

Gdje se nalazimo ?

Ferhadija 17B Sarajevo

+387 (0) 60 33 26 444

+387 (0) 33 86 16 16

+387 (0) 33 86 16 17

info@letsgo.ba

 

Poslovno ime: Let’s Go Travel & Events
JIB: 4202215000016

ts-awesome-map-marker Ferhadija 17B  Sarajevo

ts-awesome-mobile-phone +387 (0) 60 33 26 444

ts-awesome-phone +387 (0) 33 86 16 16

ts-awesome-fax +387 (0) 33 86 16 17

ts-awesome-at info@letsgo.ba

Tekući račun: Raiffeisen 1610000158950031
​Licenca o obavljanju djelatnosti putničkih agencija i turoperatera 065-0-Reg-16-001811 od 11.05.2016.