Istanbul (Turska)
grad na dva kontinenta 7. grad po broju stanovnika na svijetu i prvi takav u Europi.

Termini

 ts-awesome-calendar  24. Novembar I  4 dana I 3 noćenja

Više termina dostupno u paketu Pegasus Airlines

Paket aranžman

ts-awesome-plane Avio prevoz  ts-awesome-check

 ts-awesome-suitcase Prtljag 30kg   ts-awesome-check

  ts-awesome-shopping-bag Ručni prtljag 4kg   ts-awesome-check

ts-awesome-dollar Aerodromske takse  ts-awesome-check

ts-awesome-bus  Aerodromski transfer  ts-awesome-check

ts-awesome-bed Hotelski smještaj 4* I 3*  ts-awesome-check

ts-awesome-cutlery Doručak  ts-awesome-check

od 499KM

U ponudi imamo više hotela. Svi hoteli se nalaze blizu Kapali čaršije i Sultanahmeta.

Putovanje bez potrebnog karantina i testa na Covid!

U ponudi imamo i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid!

Istanbul – grad koji leži na dva kontinenta, spoj istoka i zapada, Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom ostavštinom, nikad ne prestaje da oduševljava. Uobličile su ga četiri snažne civilizacije: grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska. Kroz istoriju je nosio različita imena: Bizantion, Novi Rim, Konstantinopolj, Carigrad i Istanbul. Danas je Istanbul velegrad, sa preko 13 miliona stanovnika koji žive i rade na dva kontinenta. Moderni Trg Taksim ili kvartovi Bejoglu i Osmanbej, će učiniti da se osjećate kao u bilo kojoj svetskoj metropoli, dok ćete se šetajući Sultanahmet trgom neizbežno vratiti par stotina ili čak hiljada godina unazad. Novo i staro, Orijent i Europa, islam i hrišćanstvo – nigdje ih nećete naći ovako isprepletene i neraskidivo povezane kao u Istanbulu.

Ovaj hotel nudi uslugu room servisa i bara non-stop, klimatizovane sobe i prostrani restoran u kome se služi doručak. Hotel se nalazi 10 minuta hoda od stanice metroa Aksaraj (Aksaray). Sobe u hotelu Grand Ant imaju besplatan WiFi i podove od svijetlog drveta. Opremljene su kablovskom televizijom, sefom i sopstvenim kupatilom sa fenom za kosu. Gostima je na raspolaganju doručak u restoranu, a piće mogu popiti u modernom baru sa dijelom za sjedenje.


Smješten na centralnoj lokaciji, na samo 3 minuta hoda od tramvajske stanice Aksaraj i 3 tramvajske stanice od Kapali čaršije, hotel Bulvar Palas nudi veliki broj sadržaja, uključujući fitnes centar i spa sadržaje. Hotel posjeduje prostrane, klasično namještene i uređene sobe. Sve sobe su opremljene LCD TV-om sa satelitskim kanalima, priborom za pripremu čaja i kafe, mini-barom i pojedinačno podesivim klima-uređajem. Svako jutro se služi doručak na bazi švedskog stola koji obuhvata 85 toplih i hladnih namirnica. Restoran je otvoren u vrijeme ručka i večere i u ponudi ima turske specijalitete. Nakon dana provedenog u poslu ili istraživanju grada, gosti mogu da se opuste u hotelskom spa i velnes centru, koji sadrži saunu, hamam, hidromasažnu kadu i sadržaje za masažu.


Hamitbey Prestige hotel, renoviran prethodne godine, sa preko 40 soba u ponudi apsolutno zaslužuje sjajnu ocjenu kao jedan je od najboljih smeštaja u regiji Aksaraj. Jenikapi metro stanica je na samo 200m od hotela. Sve sobe posjeduju kupatilo, satelitski TV, frizider, telefon i sef. Doručak je na bazi švedskog stola. Recepcija hotela radi 24 sata dnevno.

Informacije o ponudi

“Ako bi cijela planeta bila jedna država – Istanbul bi bio njen glavni grad” – Napoleon Bonaparta

Krenite sa nama u jedinstveni grad, na raskršću kultura Europe i Azije,  islama i hrišćanstva…

Putovanje u Istanbul nikada nije bilo lakše i povoljnije uz individualne aranžmane u našoj ponudi. Polasci su svakog dana uz direktan let iz Sarajeva. Nakon što sletite u Istanbul obezbijeđen je transfer od aerodroma do hotela u toku kojeg se možete prijaviti i za obilaske grada sa lokalnim vodičem. Izaberite neki od provjerenih hotela kategorije 3*, 4* i 5* koje imamo u ponudi. Svi hoteli nalaze se u historijskoj jezgri (Laleli, Aksaraj) i evropskom centru grada (Taksim), odakle uz samo par koraka možete obići sve najpoznatije znamenitosti ovog grada. Posljednjeg dana aranžmana organizovan je transfer od hotela do aerodroma. U sklopu aranžmana uračunate su i aerodromske takse, kao i čekirani prtljag do 30kg – ne postoje skriveni troškovi. Pošaljite nam upit za paket koji Vam odgovara i odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.

Mi znamo da nas ispunjena obećanja zbližavaju. Zato, unaprijed hvala na ukazanom poverenju.

 

Live for the story.

Aranžman uključuje

  • Direktan let na relaciji Sarajevo – Istanbul – Sarajevo sa uključenim ručnim; prtljagom od 7kg i čekiranim prtljagom od 30kg;
  • Aerodromske takes;
  • Povratni aerodromski transfer do hotela/aerodroma u minibusu ili kombi vozilu;
  • 3 noćenja u izabranom hotelu u Istanbulu na bazi odabrane usluge.

Aranžman ne uključuje

  • Individualne troškove putnika;
  • Administrativne troškove obrade rezervacije u iznosu od 10,00KM – obavezno plaćanje u agenciji;
  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid– 3,00 KM dnevno – plaćanje u agenciji;
  • Fakultativne izlete – cijene će biti naknadno objavljene.

Program putovanja (uz mogućnost izmjena)

  1. dan / SARAJEVO – ISTANBUL

Polijetanje sa aerodroma iz Sarajeva kompanijom Turkish Airlines Slijetanje na aerodrom u Istanbulu. Transfer do hotela. Noćenje.

  1. / 3. dan / ISTANBUL

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Istanbul je jedini grad na svijetu koji se nalazi na dva kontinenta. Najnaseljeniji je grad u Turskoj, a spada i među top 10 gradova svijeta sa najviše stanovnika. U njemu se istok i zapad idealno dopunjuju, a preplitanje europske i azijske kulture možete primijetiti na svakom koraku. Istanbul je danas metropola, koju posjeti zavidan broj turista na godišnjem nivou. Znamenitosti Istanbula oduševljavaju turiste svakoga dana, a najpoznatije su Aja Sofija i Dolmabahče palata, dok krstarenje Bosforom predstavlja savršenu priliku da znamenitosti vidite iz drugačije perspektive. Noćenje

 4. dan / ISTANBUL – SARAJEVO

Doručak. Napuštanje hotela i transfer do aerodroma. Let za Sarajevo kompanijom Turkish Airlines.
KRAJ PROGRAMA.

Način prijavljivanja
• Popunjavanjem on-line prijave ispod
• Dolaskom u Let’s Go poslovnicu

Gdje se nalazimo ?

Ferhadija 17B Sarajevo

+387 (0) 60 33 26 444

+387 (0) 33 86 16 16

+387 (0) 33 86 16 17

info@letsgo.ba

 

Poslovno ime: Let’s Go Travel & Events
JIB: 4202215000016

ts-awesome-map-marker Ferhadija 17B  Sarajevo

ts-awesome-mobile-phone +387 (0) 60 33 26 444

ts-awesome-phone +387 (0) 33 86 16 16

ts-awesome-fax +387 (0) 33 86 16 17

ts-awesome-at info@letsgo.ba

Tekući račun: Raiffeisen 1610000158950031
​Licenca o obavljanju djelatnosti putničkih agencija i turoperatera 065-0-Reg-16-001811 od 11.05.2016.