Istanbul (Avio)
grad na dva kontinenta 7. grad po broju stanovnika na svijetu i prvi takav u Europi.
Termini

 ts-awesome-calendar  Nova Godina 2024

29.12.-01.01. I 3 noćenja sa doručkom  999KM

29.12.-02.01. I 4 noćenja sa doručkom  1099KM

29.12.-03.01. I 5 noćenja sa doručkom  1199KM

Paket aranžman

od 999KM

Iskoristi popust u vrijednosti 50KMts-awesome-check 

ts-awesome-plane Avio prevoz ts-awesome-check

 ts-awesome-suitcase Prtljag 30kg  ts-awesome-check

ts-awesome-bus  Aerodromski transfer ts-awesome-check

ts-awesome-bed Hotelski smještaj   3* ts-awesome-check

ts-awesome-bed Tip sobe po izboru 1/2 ili 1/3  ts-awesome-check

ts-awesome-cutlery Doručak ts-awesome-check

*Aerodromske takse uključene u cijenu u iznosu 80EUR

Uplati I ratu u iznosu od 200KM i osiguraj svoje mjesto!

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja vraćamo vam uplaćeni iznos za putovanje!

*Za prijavu je potrebno manje od 1 minut, prijavi se odmah i sačuvaj svoje mjesto.

Ovaj hotel nudi uslugu room servisa i bara non-stop, klimatizovane sobe i prostrani restoran u kome se služi doručak. Hotel se nalazi 10 minuta hoda od stanice metroa Aksaraj (Aksaray). Sobe u hotelu Grand Ant imaju besplatan WiFi i podove od svijetlog drveta. Opremljene su kablovskom televizijom, sefom i sopstvenim kupatilom sa fenom za kosu. Gostima je na raspolaganju doručak u restoranu, a piće mogu popiti u modernom baru sa dijelom za sjedenje.


Smješten na centralnoj lokaciji, na samo 3 minuta hoda od tramvajske stanice Aksaraj i 3 tramvajske stanice od Kapali čaršije, hotel Bulvar Palas nudi veliki broj sadržaja, uključujući fitnes centar i spa sadržaje. Hotel posjeduje prostrane, klasično namještene i uređene sobe. Sve sobe su opremljene LCD TV-om sa satelitskim kanalima, priborom za pripremu čaja i kafe, mini-barom i pojedinačno podesivim klima-uređajem. Svako jutro se služi doručak na bazi švedskog stola koji obuhvata 85 toplih i hladnih namirnica. Restoran je otvoren u vrijeme ručka i večere i u ponudi ima turske specijalitete. Nakon dana provedenog u poslu ili istraživanju grada, gosti mogu da se opuste u hotelskom spa i velnes centru, koji sadrži saunu, hamam, hidromasažnu kadu i sadržaje za masažu.


Hamitbey Prestige hotel, renoviran prethodne godine, sa preko 40 soba u ponudi apsolutno zaslužuje sjajnu ocjenu kao jedan je od najboljih smeštaja u regiji Aksaraj. Jenikapi metro stanica je na samo 200m od hotela. Sve sobe posjeduju kupatilo, satelitski TV, frizider, telefon i sef. Doručak je na bazi švedskog stola. Recepcija hotela radi 24 sata dnevno.

Opis destinacija

Istanbul – grad koji leži na dva kontinenta, spoj istoka i zapada, Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom ostavštinom, nikad ne prestaje da oduševljava. Uobličile su ga četiri snažne civilizacije: grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska. Kroz historiju je nosio različita imena: Bizantion, Novi Rim, Konstantinopol, Carigrad i Istanbul. Danas je Istanbul velegrad, sa blizu 20 miliona stanovnika koji stanuju i rade na dva kontinenta. Moderni Trg Taksim ili kvartovi Bejoglu i Osmanbej, će učiniti da se osjećate kao u bilo kojoj svjetskoj metropoli, dok ćete se šetajući Sultanahmet trgom neizbježno vratiti par stotina ili čak hiljada godina unazad. Novo i staro, Orijent i Europa, islam i hrišćanstvo – nigdje ih nećete naći ovako isprepletene i neraskidivo povezane kao u Istanbulu.

Mi znamo da nas ispunjena obećanja zbližavaju. Zato, unaprijed hvala na ukazanom poverenju.

 

Live for the story.

Aranžman za putovanje u Istanbul avionom NOVA GODINA 2024 obuhvata:

 • Direktan let na relaciji Sarajevo – Istanbul – Sarajevo sa uključenim ručnim prtljagom od 7kg i čekiranim prtljagom od 20kg;
 • Aerodromske takse;
 • Povratni aerodromski transfer do hotela/aerodroma u minibusu ili kombi vozilu;
 • 4 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u Istanbulu u 1/2 i 1/2+1 sobama.

Aranžman ne uključuje

 • Individualne troškove putnika;
 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja Europe, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procjene graničnih vlasti, budu spriječeni da uđu na teritoriju istih) – 12,00 KM za sve dane –  plaćanje u agenciji;
 • Doplata za 1/1 sobu (jednokrevetnu) sobu iznosi 150 EUR;
 • Fakultativne izlete.

PROGRAM PUTOVANJA (uz mogućnost izmjena) – Istanbul avionom NOVA GODINA 2024:

 1. dan / SARAJEVO – ISTANBUL
  Poletanje sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo kompanijom Pegasus Airlines u 11:15h. Sletanje na aerodrom “Sabiha Gokčen” u Istanbulu u 15:05h. Transfer do hotela. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Noćenje.

2 – 4. dan / ISTANBUL
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Istanbul je jedini grad na svijetu koji se nalazi na dva kontinenta. Najnaseljeniji je grad u Turskoj, a spada i među top 10 gradova svijeta sa najviše stanovnika. U njemu se istok i zapad idealno dopunjuju, a preplitanje europske i azijske kulture možete primjetiti na svakom koraku. Istanbul je danas metropola, koju posjeti zavidan broj turista na godišnjem nivou. Znamenitosti Istanbula oduševljavaju turiste svakoga dana, a najpoznatije su Aja Sofija i Dolmabahče palata, dok krstarenje Bosforom predstavlja savršenu priliku da znamenitosti vidite iz drugačije perspektive. Noćenje. 

 1. dan / ISTANBUL – SARAJEVO
  Doručak. Napuštanje hotela i transfer do aerodroma “Sabiha Gokčen”. Let za Sarajevo kompanijom Pegasus Airlines u 10:35h. Sletanje u Sarajevo u 10:30h. KRAJ PROGRAMA.

Uz ovaj program putovanja važe “Opšti uslovi putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events” – više informacija na letsgo.ba/uslovi.

Kako rezervisati putovanja?
• Popunjavanjem besplatne online prijave ispod, nakon što ispunite prijavu dobiti ćete e-mail s uputstvima za uplatu I – rate
• Plaćanje možete izvršiti u Let’s Go poslovnici ili putem računa!

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja zbog vraćamo vam uplaćeni iznos za putovanje!

ts-awesome-comments-o Imate li pitanja? Pišite nam, mi smo tu za vas!  Pišite nam ovdje

Napomene

NAPOMENA: 

  • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne;
  • Molimo Vas da provjerite validnost pasoša (min.180 dana od dana povratka);
  • Organizator nije odgovoran za eventualna povećanje cijena ulaznica ili fakultativnih (neobaveznih) izleta navedenih u programu na dan formiranja programa;
  • Agencija zadržava pravo promjene redoslijeda programa i izleta po danima;
  • Svi putnici su obavezni da poštuju naredbe i preporuke kriznog štaba i da drže fizičku distancu. Obavezno nošenje maski (aerodrom Sarajevo, let, aerodrom Istanbul, i sve vrijeme boravka u Istanbulu);
  • Završne informacije vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom mjestu i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, lokciju smještaja i sl.);
  • Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta;
  • Agencija putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja;
  • Molimo vas da se prije uplate putovanja upoznate sa programom putovanja i opštim uslovima putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events koje sa uplatom prihvatateletsgo.ba/uslovi.

 

 • Let’s Go Travel & Events nije u mogućnosti da određuje satnicu po kojoj će čarter ili redovni letovi biti realizovani.
 • Vrijeme leta zavisi od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost sarajevskog i odredišnog aerodroma) koji u novogodisnjoj sezoni mogu biti otežani.

 

Gdje se nalazimo ?

Ferhadija 17B Sarajevo

+387 (0) 60 33 26 444

+387 (0) 33 86 16 16

+387 (0) 33 86 16 17

info@letsgo.ba

 

Poslovno ime: Let’s Go Travel & Events
JIB: 4202215000016

ts-awesome-map-marker Ferhadija 17B  Sarajevo

ts-awesome-mobile-phone +387 (0) 60 33 26 444

ts-awesome-phone +387 (0) 33 86 16 16

ts-awesome-fax +387 (0) 33 86 16 17

ts-awesome-at info@letsgo.ba

Tekući račun: Raiffeisen 1610000158950031
​Licenca o obavljanju djelatnosti putničkih agencija i turoperatera 065-0-Reg-16-001811 od 11.05.2016.

×
Nova prijava