Budva & Bar & Tivat & Kotor & Sveti Stefan

Koncert Zdravko Čolić

Termin

20. Maj 2023  – 2 dana I 1 noćenja

 

Program
Program putovanja nije obavezan, ali je osmišljen kako bi omogučio 100% odmor, zabavu i nezaboravnih iskustava. Spakujte svoj kofer, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!
Paket aranžman

od 85KM

 ovisno od tipa sobe

Apartmani  1/4ts-awesome-bedts-awesome-bus + besplatan ulaz na koncert I 85KM

Apartmani  1/3ts-awesome-bedts-awesome-bus + besplatan ulaz na koncert I 89KM

Apartmani  1/2ts-awesome-bedts-awesome-bus + besplatan ulaz na koncert I 99KM

 

Uplati I ratu u iznosu od 30KM i osiguraj svoje mjesto!

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja, vraćamo vam uplaćeni iznos za putovanje.

*Za prijavu je potrebno manje od 1 minut, prijavi se odmah i sačuvaj svoje mjesto.

Opis destinacija

Bar – Lijep lučki grad-najveći primorski grad Crne Gore, širokih ulica, skladan i uredan, najljepši zalasci sunca, prostrano šetalište, šume maslina, skrivene plaže,.. Ali, Bar je mnogo više od toga. Osim nesporne ljepote, ovaj grad čuva istinite priče koje zvuče kao legende, zanimljivosti koje ga čine jedinstvenim na Jadranu, kao i tajnu skladnog suživota sve tri vjere. Zašto Stari grad nije na obali mora? Ovo se vjerovatno zapitaju svi koji ga prvi put posjete. Zašto Bar nema Stari grad na obali, poput ostalih primorskih gradova? Teorija je mnogo, a najpribližnija istini je ona koja govori o idealnoj strateškoj poziciji grada upravo tamo gdje je i sazidan – u podnožju planine Rumije, zaštićen strmim liticama, u blizini izvora pitke vode. Smatra se najvećim arheološkim nalazištem na Balkanu Većina nas danas nije svjesna značaja Starog Bara. Imao je sve što se cijenilo: povezanost sa obližnjim i prekomorskim lukama, ali i unutrašnjim Balkanom, plodnu ravnicu i zaštićenost od napada s mora. Zbog toga su se o njega otimali mnogi vladari. “Nema cara do Bara” Izreka koju ste sigurno nekad čuli od Barana zapravo potiče od Selim-bega Mustafagića, poslednjeg osmanskog upravitelja ovog grada. Ovim je htio reći da mu je rodni Bar bio miliji od samog Carigrada. Knjazu Nikoli je osvajanje Bara čestitao riječima: “Sretan ti grad, gospodaru!” i ostao da živi u njemu i nakon toga. Sahranjen je na Krfu. Jedini je crnogorski grad koji ima dvije obale – morsku i jezersku Osim sa 46 km morske, Bar se može pohvaliti i sa 65 km jezerske obale. Za plaže poput Sutomorske, Velikog pijeska, Utjehe ili Čanja svi znate, ali Barani vole male, skrivene plaže poput Hladne uvale, Kadica, Crvene ili Kraljičine plaže. A kada im slana voda dosadi, tu je najveće jezero Balkana – Skadarsko. Baru pripada najveća i najljepša pješčana plaža jezerske obale, o kojoj je pisao i Lonely Planet – Murići. Okružena je predivnom prirodom, uz nju se nalazi restoran, nekoliko bungalova od drveta, kao i uređen prostor pogodan za kampovanje. Ukoliko niste, posjetite je već sada s nama!

 

Budva – Budva je fantastičan grad! Toliko historije, toliko priča na ovom malom prostoru bilo bi dovoljno za 10 gradova a ne za jedan kao što je Budva. Historija joj je prebogata i veoma interesantna, a sadašnjost uzbudljiva i dinamična. Priča o Budvi je dugačka i uprkos njenoj prebogatoj historiji Budva je najpoznatija po onome što je danas. Turistička prijestolnica Crne Gore, grad sjajnih plaža, nezaboravnog provoda i zanimljivog sadržaja. Područje oko grada, duž obale, poznato je i kao Budvanska rivijera. Rivijera je centar crnogorskog turizma, pa putovanje u Budvu obećava zabavu, i ukoliko se na to odlučite, provod do jutra. Sa jedne strane šetališta nalazi se plaža, a sa druge brojni kafići i klubovi po kojima je ovaj grad poznat.

Kotor –  Magična kombinacija plave, zelene i bijele boje iz koje vire crveni krovovi, zaustavlja dah. Zamislite kako je tek uživo… Kotor je grad, općina i luka u crnogorskom primorju, u krajnjem sjeveroistočnom dijelu zaljeva Boka kotorska. Evo nekih razloga zašto posjetiti Kotor. Stari grad Kotor – Zidine kojima je grad opasan zaista se isplati vidjeti. Dugački su 4 km, a u grad se ulazi kroz troja vrata. Od 1979. Kotor se nalazi na UNESCO-ovu popisu zaštićene svjetske kulturne baštine. Zidine podosta podsjećaju na Dubrovačke, što ima smisla budući da je i Kotor dugo bio pod mletačkom vlašću. Tvrđava sv. Ivan – Preporuka naša je da se popnete na brdo sv. Ivana gdje se nalaze stare zidine. Na putu do vrha naići ćete na crkvu Gospe od zdravlja koja je služila za obred vojne posade na gornjoj tvrđavi. Ispod te crkve otkriveni su ostaci najstarije građevine u Kotoru, ranokršćanske bazilike iz 6. stoljeća. Mjesto od kamena: Perast je malo primorsko naselje u crnogorskoj općini Kotor. Najveći je spomenik Boke Kotorske, sagrađen u potpunosti od kamena. Preporučujemo vam da prošećete Perastom i pronađete svih 16 palača koje se tamo nalaze. Uglavnom su građene u baroknom stilu, a većina obitelji kojima pripadaju predstavlja 12 peraških bratstava (kazada). 

Tivat – Tivat, najmlađi grad u Boko-kotorskom zalivu, osnovan je u podnožju planine Vrmac, koja ga razdvaja od grada Kotora. Tivat će zahvaljujući kanadskom bilijarderu Piteru Manku posao ljetovalište plemića i evropskih milijardera. Naime, Piter Mank imao je viziju grada Tivta, umjesto sivih vojnih brodova on je vidio skupe bijele jahte, umjesto plavih uniformi – Chanel odjela. Najveće i najljepše jahte, koje plove pod zastvama zemalja cijelog svijeta, doći će i ostati u najluksuznijoj marini na Mediteranu – Porto Montenegro.Karakteristično za tivat da nema klasični centar, već  Pine – gradsko šetalište. Ovdje se može prošetati uz more ili uživati u nekom od barova uz kafu i kolače.

Zanimljiva su tri ostrva u Tivatskom zalivu:

*Ostrvo cvijeća, sa ostacima manastira Svetog Arhangela Mihaila iz 13.vijeka
*Ostrvo Sveti Marko, najveće ostrvo u Boko-kotorskom zalivu, 70ih godina veoma popularan resort francuske kompanije Club Med
*Gospa od Milosrđa, ostrvo na kome su monasi sagradili crkvu Bezgrešnog začeća, koja je nekada pripadala jezuitskom redu.

 

Live for the story.

Aranžman uključuje:

 • 1 noćenja u Budvi, u apartmanima prema odabranom tipu soba (za one koji izaberu opciju noćenja)
 • Prevoz turističkim autobusom na relacijama prema programu putovanja;
 • Usluge pratioca grupe za vrijeme trajanja aranžmana;
 • Administrativne troškove, troškove rezervacije u iznosu od 5,00 KM;
 • Organizaciju putovanja u cjelini.

Aranžman ne uključuje

  • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje (putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procjene graničnih vlasti, budu spriječeni da uđu na teritoriju države u koju putujemo) – 6,00 KM za sve dane –  plaćanje u agenciji;
  • Obaveznu boravišnu taksu u Hrvatsku koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po osobi: 2 € – 4 KM –  plaća se u agenciji);
  •  Dodatno sjedište u autobusu – 80,00 KM ili doplatu za posebno sjedište u autobusu (sjedišta iza vozača, sjedišta iza 2. vrata) – 30,00 KM;
  • Fakultativne izlete za koje će cijene biti naknadno objavljene i poslate putem linka;
  • Individualne troškove putnika kao i ulaznice za pojedine objekte.

PROGRAM PUTOVANJA(okvirni uz mogućnost izmjena):

 

 1. dan / Sarajevo – Mostar – BiH – Crna Gora – Budva-Kotor-Tivat-Budva:

Sastanak grupe na dogovorenom mjestu u kasnim/noćnim satima. Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora, osvježenja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Dolazak u Budvu je planiran u prijepodnevnim satima, zavisno od gužve na granicama i zadržavanjima tokom puta. Po dolasku u Budvu stvari ostavljamo u smještajne jedinice (ako sobe budu slobodne, odmah ćemo odraditi check in) Nakon smještanja i kraćeg odmora slijedi slobodno vrijeme ili fakultativni obilazak i upoznavanje sa Starim gradom u pratnji vodiča. Nakon obilaska grada slobodno vrijeme ili fakultativni odlazak i obilazak Kotora i Tivta u pratnji vodiča, te mogućnost odlaska na fakultativno krstarenje Bokom Kotorskom gdje ćete imati priliku doživiti posebnu atmosferu, te uživati u prelijepom pogledu na more i okolinu. Kotor je grad na obali Bokokotorskog zalijeva u Crnoj Gori. Stara mediteranska kotorska luka, okružena impresivnim gradskim zidinama, je vrlo dobro sačuvana i pod zaštitom je UNESCO-a, kao svjetska kulturna baština. Prilika da posjetite najpoznatije znamenitosti Starog grada Kotora uz vodiča, tu su 3 ulaza (kapije) u Stari grad Kotor: Glavna ili Morska kapija, Sjeverna kapija i Južna kapija ili vrata od Gudića, zatim glavni gradski trg – Trg od oružja, palata Beskuća, Trg sv. Tripuna na kojem se nalazi katedrala sv. Tripuna i Trg od brašna na kojem se nalazi palata Prima. Nakon obilaska Kotora, slijedi obilazak najmlađeg gradića bokeljskog zaliva – Tivta. Ime je dobio po ilirskoj kraljici Teuti. Kako si svoj trag ostavile različite kulture i narodi, u Tivtu ima dosta interesantnih mjesta i privlačnih destincija, a mi ćemo obići neke od njih: Srednjovjekovni dvorac Ljetnikovac Buća, Veliki gradski park, Marina Porto Montenegro, Školski brod ˝Jadran˝ itd. Nakon posjete Boki Kotorskoj povratak u Budvu. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 1. dan / Budva – Sveti Stefan – Bar – Crna Gora – BiH::

Nakon odjave iz smještaja odlazak u Bar. Na putu do Bara obilazak Svetog Stefana. Sveti Stefan je malo ostrvo koje se nalazi u Jadranskom moru u blizini obale Crne Gore. Povezano je sa kopnom uskim morskim tjesnacem i nalazi se oko 15 kilometara južno od grada Budve. Ostrvo je poznato po svojim lijepim plažama, čistim vodama i mediteranskom klimom. To je popularna turistička destinacija u Crnoj Gori i privlači posjetioce iz cijelog svijeta. Na ostrvu se nalazi nekoliko luksuznih hotela, kao i restorani, kafići i dućani. Sveti Stefan također je dom nekoliko kulturnih i historijskih znamenitosti, uključujući crkvu Svetog Stefana, koja daje ime ostrvu. Dolazak u Bar. Slobodno vrijeme ili mogućnost fakultativnog odlaska i obilaska starog grada Bara. Stari grad Bar nalazi se na obali Jadranskog mora i poznat je po svojoj drevnoj historiji i kulturnoj baštini. Stari grad je dom srednjevjekovnoj tvrđavi koja je izgrađena u 9. stoljeću. Stari grad je također dom Crkve sv. Jeronima, koja je izgrađena u 13. stoljeću i kulturni je spomenik velikog značaja u Crnoj Gori. Grad Bar je popularna turistička destinacija zbog svojih lijepih plaža, bogate historije i kulturnih atrakcijaSlobodno vrijeme do večernjih sati kada počinje jedinstveni muzički događaj, koji uz spektakularan show Zdravka Čolića obećava nezaboravan provod! Poslije koncerta okupljanje grupe i polazak za BiH. Noćnja vožnja. Dolazak u BiH u jutarnjim/prijepodnevnim satima.. KRAJ PROGRAMA.

Uz ovaj program putovanja važe “Opšti uslovi putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events” – više informacija na letsgo.ba/uslovi.

Kako rezervisati putovanja?
• Popunjavanjem besplatne online prijave ispod, nakon što ispunite prijavu dobiti ćete e-mail s uputstvima za uplatu I – rate
• Plačanje možete izvršiti u Let’s Go poslovnici ili putem računa!

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja, u cijelosti vam vraćamo uplaćeni iznos za putovanje!

ts-awesome-comments-o Imate li pitanja? Pišite nam, mi smo tu za vas!  Pišite nam ovdje

ts-awesome-clock-o Prvi krug prijava završava za:

Napomena

NAPOMENE: 

 • OPŠTE NAPOMENE: 
  • Navedena cijena se odnosi na polazak iz Sarajeva i Mostara;
  • Doplata za polaske iz Doboja, Žepča, Zenice, Kaknja i Visokog.
  • U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika iz vašeg grada polazak će biti organiziran iz narednog grada na ruti putovanja gdje je zadovoljen minimalni broj putnika;
  • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne;
  • Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno mjesto sastanka grupe;
  • Fakultativni izleti nisu obavezni dio putovanja;
  • Termini i cijene fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika, ulaznih cijena ino-partnera i objektivnih okolnosti na tržištu;
  • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, gužvi u saobraćaju…);
  • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem, agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja s napomenama na našoj web stranici, ili u prostorijama agenciji;
  • Organizator putovanja zadržava pravo promjene programa putovanja uslijed nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, vremenske nepogode, politčki nemiri…);
  • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja;
  • Maloljetni putnici prilikom putovanja moraju imati ovjerenu saglasnost roditelja;
  • Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantuje posebno sjedište u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata;
  • Završne informacije vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom mjestu i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, lokaciju smještaja, broj autobusa i sl.);
  • Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta;
  • Agencija ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize, niti je odgovorna ukoliko pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Posljedice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave snosi putnik. U slučaju plaćenog putovanja koje nije realizovano usled neispravnosti putne isprave ili gubitka tokom trajanja programa putovanja, putnik nema pravo na refundaciju i snosi svu odgovornost;
  • Svaki putnik je odgovoran za svoje lične stvari (prtljag, novac, dokumenta…), te na svoju sopstvenu odgovornost ostavlja sve stvari u autobusu (bilo da su prisutni vozači i pratilac grupe). Agencija ne garantuje bezbijednost i osiguranje gore navedenih stvari. Agencija nije odgovorna za eventualna oštećenja prtljaga prilikom transporta.
  • Let’s Go Travel & Events zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor;
  • Molimo vas da se prije uplate putovanja upoznate sa programom putovanja i opštim uslovima putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events koje sa uplatom prihvatateletsgo.ba/uslovi.

  NAPOMENE U VEZI SMJEŠTAJA:

  • U smještajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00h (postoji mogućnost ranijeg ulaska u većini slučajeva). Moguća su odstupanja sa vremenom ulaska kada grupa broji više od 50 putnika u jednom objektu. Sobe se napuštaju posljednjeg dana do 09:00h, osim u slučajevima kada je za realizaciju programa potrebno objekat napustiti ranije (postoji mogućnosti kasnijeg napuštanja soba);
  • Smještaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi; Riječ je o hostelskom smještaju sa višekrevetnim sobama;
  • Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smještajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smještajnih objekata;
  • U pojedinim smještajnim objektima treći i četvrti ili peti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smještajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj;
  • Organizator putovanja ne može da utiče na razmještaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smještajnog objekta;
  • Neki od dopunskih sadržaja smještajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promjena oko dostupnosti i cijena nekih sadržaja, jer isključivo zavise od politike smještajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, frižider, fen, Wi-Fi, TV, klima uređaj…);
  • U pojedinim smještajima, gostima na raspolaganju može biti besplatno korištenje interneta (agencija ne može garantovati brzinu protoka i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usljed tehničkih problema);
  • Putnik je dužan da poštuje pravila smještajnog objekta i sam snosi odgovornost uslijed sankcionisanja od strane osoblja;
  • Određeni smještajni objekti mogu tražiti garanciju tj. depozit od svakog putnika prilikom ulaska u sobe. Isti se vraća prilikom napuštanja smještaja ukoliko nije bilo pričinjene materijalne štete;
  • Organizator putovanja – Let’s Go Travel & Events, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smještajnog objekta. Ukoliko postoji mogućnost u datom momentu u smještajnom objektu, putnici će dobiti vrstu kreveta (bračni, razdvojeni) po želji, sobe jednu

Gdje se nalazimo ?

Ferhadija 17B Sarajevo

+387 (0) 60 33 26 444

+387 (0) 33 86 16 16

+387 (0) 33 86 16 17

info@letsgo.ba

 

Poslovno ime: Let’s Go Travel & Events
JIB: 4202215000016

ts-awesome-map-marker Ferhadija 17B  Sarajevo

ts-awesome-mobile-phone +387 (0) 60 33 26 444

ts-awesome-phone +387 (0) 33 86 16 16

ts-awesome-fax +387 (0) 33 86 16 17

ts-awesome-at info@letsgo.ba

Tekući račun: Raiffeisen 1610000158950031
​Licenca o obavljanju djelatnosti putničkih agencija i turoperatera 065-0-Reg-16-001811 od 11.05.2016.