Budva Spring Break 2020
Budva I Dubrovnik I Kotor I Tivat

ts-awesome-check-circle Garancija najniže cijene!

ts-awesome-check-circle Lider putovanja za mlade!

ts-awesome-check-circle Preko 30.000 zadovoljnih putnika!

Termin

30. April

Termin od 3 dana I 2 noćenja

Dešavanja
4 Morska grada I Krstarenje Bokom Kotorskom I Krstarenje u Dubrovniku I Noćni izlasci I Obilazak Kotora I Obilazak Budve I Obilazak Dubrovnika
Promotivna cijena
Ukupne cijene aranžmana  ts-awesome-bed  +  ts-awesome-bus  

 od 109KM

ovisno od tipa sobe 

Booking.com ocjena  smještaja 8,9

1/4 ts-awesome-bed  Lux apartmani  109 KM
1/3 ts-awesome-bed Lux apartmani  119 KM
1/2 ts-awesome-bed Lux apartmani  129 KM

Regionalni centar najboljeg provoda je opet u ponudi!
Već tradicionalno, Let’s Go vas  vodi na najbolje žurke na Balkanu, sa preko 24000 zadovoljnih putnika stvoren je brand fantastičnih Let’s go žurki.

Budva Budva je fantastičan grad! Toliko historije, toliko priča na ovom malom prostoru bilo bi dovoljno za 10 gradova a ne za jedan kao što je Budva. Historija joj je prebogata i veoma interesantna, a sadašnjost uzbudljiva i dinamična. Priča o Budvi je dugačka i uprkos njenoj prebogatoj historiji Budva je najpoznatija po onome što je danas. Turistička prijestolnica Crne Gore, grad sjajnih plaža, nezaboravnog provoda i zanimljivog sadržaja.U poslednjih 25 godina grad se razvijao rapidno, a turizam je glavna ekonomska grana pa s toga ne čudi, veliki broj hotela, kuća i apartmana podređenih izdavanju.Sam grad se sa sastoji iz Starog i novog dijela koji se svojom aktivnošću i tempom razlikuju tokom godine. Stari grad je tokom ljeta centar dešavanja. Opasan visokim mletačkim bedemima, ovaj 15 vijekova star grad zaista predstavlja biser crnogorske obale. A zbog sadržaja koji nudi i najzačajniji dio Budve tokom ljeta U starom gradu, čija je arhitektura dominantno venecijanskog porijekla, i oko njega, nalaze se neki od najvažnjih kulturno historijskih objekata i lokaliteta. Rimska nekropola na ulazu u stari grad, antički piloni, rimski žrtvenik, ranohrišćanska bazilika, crkve Sv. Ivana Krstitelja, Sv. Trojice sa ikonostasom, Santa Maria in Punta, Sv. Save Osvećenog, Citadela i Budvanski muzej su samo neka od pokazatelja burne i dinamične prošlosti ovog grada.

Dubrovnik Dubrovnik, jadranski biser, grad je čija ljepota očarava cijeli svijet i koji privlači brojne goste. Mjesto je to bogate historijske baštine, a najvrijedniji dio te baštine su impozantne Dubrovačke zidine. Voljeli starinu ili ne, Dubrovnik vas neće ostaviti ravnodušnima! Ima i zašto, jer je to grad prebogate historije. Monumentalne zidine dugačke su gotovo dva kilometra, u Dubrovačkoj Republici nastali su najstariji dokumenti o pomorskom pravu na svijetu i najstariji europski zakon o pomorskom osiguranju, a ondje se nalazi i najstarija europska apoteka koja se neprestano koristi u medicinske svrhe!

Live for the story.

Aranžman uključuje

 • 2 noćenja u 1/2, 1/3 i 1/4 LUX Anita apartmanima u Budvi;
 • Prevoz autobusima visoke turističke klase prema planu i programu putovanja;
 • Odlazak do Dubrovnika;
 • Usluge pratioca grupe za vrijeme trajanja aranžmana;
 • Organizaciju putovanja u cjelini.

Aranžman ne uključuje

 • Putničko zdravstveno osiguranje – 8 KM – plaća se u agenciji;
 • Administrativne troškove obrade rezervacije u iznosu od 5KM – obavezno plaćanje u agenciji;
 • Obaveznu boravišnu taksu u Crnoj Gori koja se naplaćuje od 01.01.2019. godine (dnevno po osobi: 1,5 € – plaća se u agenciji);
 • Dodatno sjedište u autobusu – 60,00 KM ili doplatu za posebno sjedište u autobusu (sjedišta iza vozača, sjedišta iza 2. vrata) – 20,00 KM;
 • Doplatu za polaske iz drugih gradova – 10 do 20 KM (pogledati napomene iznad);
 • Fakultativne izlete – obilazak Budve, odlazak i obilazak Kotora i Tivta, obilazak Dubovnika, krstarenje – cijene će biti naknadno objavljene;
 • Individualne troškove putnika.
 1. dan / Sarajevo –BiH – Crna Gora – Budva:

Sastanak grupe na dogovorenom mjestu u dogovoreno vrijeme. Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora, osvježenja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Dolazak u jedan od centara turizma na Jadranu – Budvu je planiran u prijepodnevnim satima, zavisno od gužve na granicama i zadržavanjima tokom puta. Po dolasku u Budvu slijedi check-in u apartmane (ukoliko budu slobodni). Nakon toga slobodno vrijeme za odmor ili odlazak na fakultativno upoznavanje grada s vodičem. Navečer mogućnost fakultativnog odlaska u neki od brojnih noćnih klubova. Povratak u apartmane! Noćenje.

 1. dan / Budva – (Kotor & Tivat – fakultativno) – Budva:

Slobodan dan ili fakultativni odlazak do Kotora i Tivta. Kotor je grad na obali Bokokotorskog zalijeva u Crnoj Gori. Stara mediteranska kotorska luka, okružena impresivnim gradskim zidinama, je vrlo dobro sačuvana i pod zaštitom je UNESCO-a, kao svjetska kulturna baština. Prilika da posjetite najpoznatije znamenitosti Starog grada Kotora uz vodiča, tu su 3 ulaza (kapije) u Stari grad Kotor: Glavna ili Morska kapija, Sjeverna kapija i Južna kapija ili vrata od Gudića, zatim glavni gradski trg – Trg od oružja, palata Beskuća, Trg sv. Tripuna na kojem se nalazi katedrala sv. Tripuna i Trg od brašna na kojem se nalazi palata Prima. Poslije obilaska Kotora slijedi obilazak najmlađeg gradića bokeljskog zaliva – Tivta. Ime je dobio po ilirskoj kraljici Teuti. Kako si svoj trag ostavile različite kulture i narodi, u Tivtu ima dosta interesantnih mjesta i privlačnih destincija, a mi ćemo obići neke od njih: Srednjovjekovni dvorac Ljetnikovac Buća, Veliki gradski park, Marina Porto Montenegro, Školski brod ˝Jadran˝ itd. Potom slijedi povratak u Budvu. Nakon povratka u Budvu slobodno vrijeme. Noćenje.

 1. dan /Budva – Crna Gora – Dubrovnik BiH –  Sarajevo:

Slijedi napuštanje apartmana – check out. Odlazak u Dubrovnik, koji predstavlja jedinstvenu priliku da posjetite jedan od najljepših starih gradova na Mediteranu. Po dolasku u Dubrovnik i kraćeg predaha slijedi slobodno vrijeme ili fakultativni obilazak i upoznavanje sa Starim gradom Dubrovnika, veličanstvenim zidinama i njegovom bogatom historijom koja je mamac za mnogobrojne turiste iz cijelog svijeta. U pratnji vodiča, obići ćemo Stari grad Dubrovnik i njegove najznačajnije znamenitosti: tvrđava Lovrijenac, gradska vrata Pile, Onofrijeva fontana, Placa (Stradun), crkva sv. Vlaha, katederala, Orlandov stup i plaža Porporela (iza zidina, odakle se pruža predivan pogled na otvoreno more i otok Lokrum). Nakon obilaska, slijedi fakultativno krstarenje brodicom koje je jedinstvena prilika da uživate u nezaboravnoj panorami Dubrovnika i otoka Lokruma, koja će upotpuniti Vaš doživljaj i odmor u Dubrovniku. Prilikom krstarenja, brodica prolazi ispred dubrovačkog Starog grada. To je poseban doživljaj – zidine djeluju puno impozantnije kada se vide iz blizine, s mora. Otok Lokrum je tradicionalno dubrovačko kupalište. Lokrumska plaža je jedinstvena sa svojim pločastim stijenama. Lokrum je otok legendi, tu je samostan, mrtvo more i druge zanimljivosti. Slobodno vrijeme, povratak prema BiH. Dolazak u BiH u kasnim večernjim / noćnim satima.  KRAJ PROGRAMA.

Način prijavljivanja
• Popunjavanjem on-line prijave ispod
• Dolaskom u Let’s Go poslovnicu

ts-awesome-clock-o Ponuda ističe za:

Način plaćanja

 • Prva rata 30 KM prilikom prijave
 • Putnik ostatak duga plaća u cijelosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 10 dana pred putovanje.

Gdje se nalazimo ?

Ferhadija 17B Sarajevo

+387 (0) 60 33 26 444

+387 (0) 33 86 16 16

+387 (0) 33 86 16 17

info@letsgo.ba

 

Poslovno ime: Let’s Go Travel & Events
JIB: 4202215000016

ts-awesome-map-marker Ferhadija 17B  Sarajevo

ts-awesome-mobile-phone +387 (0) 60 33 26 444

ts-awesome-phone +387 (0) 33 86 16 16

ts-awesome-fax +387 (0) 33 86 16 17

ts-awesome-at info@letsgo.ba

Tekući račun: Raiffeisen 1610000158950031
​Licenca o obavljanju djelatnosti putničkih agencija i turoperatera 065-0-Reg-16-001811 od 11.05.2016.