Odaberi svoj termin ljetovanja uz uštedu.
Prijavi se odmah jer najbolja mjesta odlaze prva!

Prijava je potpuno besplatna i za nju vam je potrebno manje od 1 minut.

×

×
PAMETNO IZABERI I UŠTEDI
Program putovanja

Program putovanja nije obavezan, ali je osmišljen kako bi omogućio 100% odmor, zabavu i nezaboravna iskustava. Spakujte svoj kofer, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

ts-awesome-chevron-down

Budvu, Tivat, Porto Montenegro, Kotor i Sveti Stefan, krstarenja prelijepim bokokotorskim zalivom, obilazak TOP 5 najljepših plaža u Crnoj Gori.
(Jaz , Kamenovo, Copacabana , Ada Bojana Beach i Paradise Beach) 

Staff

Iza velikih događaja stoje sjajni ljudi.

Naš staff na ovom putovanju ima ocjenu  ts-awesome-users  4.6 od 5.
ts-awesome-starts-awesome-starts-awesome-starts-awesome-star ts-awesome-star-half-o
Oni su ti koji će vaše iskustvo na ljetovanju učiniti nezaboravnim!

Termini

Budva

18. Juli I 6 dana
23. Juli I 5 dana
27. Juli I 4 dana
30. Juli I 5 dana
03. August I 4 dana
06. August I 4 dana
09. August I 4 dana
12. August I 4 dana

 

Uplati I ratu u iznosu od 50KM i osiguraj svoje mjesto!

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja, u cijelosti vam vraćamo uplaćeni iznos za putovanje.

 

Summer in Montenegro

Let’s Go Travel & Events 8 godina vrijedno radi na tome da vaša ljetovanja budu profesionalno organizovana i osmišljena do najsitnijih detalja. Baš ti detalji se pamte i prepričavaju, a vremenom postaju najljepše uspomene. Iskoristili smo sve ove godine kako bismo usavršili program putovanja Summer in Montenegro kako biste vidjeli i doživjeli najljepše trenutke vašeg života baš ovog ljeta!
 
Napravili smo za vas savršen fakultativni program ukoliko ste spremni da nas pratite, zajedno ćemo preći ukupno 390km, na tom putu ćemo posjetiti Najljepše gradove Crnogorske obale Budvu, Tivat, Porto Montenegro, Kotor i Sveti Stefan.
 
Tokom krstarenja prelijepim Bokokotorskim zalivom u trajanju od 4h, imat’ ćete priliku da se kupate na otvorenom moru, a tokom našeg boravka obići ćemo TOP 5 najljepših plaža u Crnoj Gori.
(Jaz , Kamenovo, Copacabana , Ada Bojana Beach i Paradise Beach…)

 

Live for the story.

Aranžman uključuje

 • 3, 4 ili 5 noćenja  u izabranom smještaju;
 • Prevoz turističkim autobusima na relacijama prema programu putovanja;
 • Polaske iz bez doplata iz svih navedenih gradova u I fazi uplata: Sarajevo, Mostar, Banja Luka, Tuzla, Doboj, Zenica, Maglaj, Tešanj, Žepče, Kakanj, Visoko, Konjic, Jablanica, Čapljina, Stolac, Trebinje 
 • Usluge pratioca grupe za sve vrijeme aranžmana;
 • Administrativne troškove, troškove rezervacije;
 • Organizaciju putovanja u cjelini.

Aranžman ne uključuje

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje – 2 KM dnevno po osobi – plaćanje u agenciji (ukupno 8KM za aranžman od 3 noći, a 10KM za aranžman od 4 noći);
 • Obaveznu boravišnu taksu u Crnoj Gori koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (2 € / 3KM po osobi/noć – plaća se u agenciji);
 • Doplatu za doručak, ručak ili večeru – na upit;
 • Dodatno sjedište u autobusu – 50,00 KM ili doplatu za posebno sjedište u autobusu (sjedišta iza vozača, sjedišta iza 2. vrata) – 20,00 KM;
 • Fakultativne izlete;
 • Individualne troškove putnika.

PROGRAM PUTOVANJA (uz mogućnost izmjena)

0. dan / Doboj – Zenica – Sarajevo – Mostar – BiH – Crna Gora:

Sastanak grupe na dogovorenom mjestu u večernjim satima. Vožnja preko BiH i Crne Gore uz usputna zadržavanja radi odmora, osvježenja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

 3./4. dan / Crna Gora – BUDVA – fakultativni izleti:

Dolazak u Budvu u jutarnjim satima i smještanje u turističko naselje vila hotela Park. Budva nudi veliki broj restorana, klubova, diskoteka, barova i zajedno sa izvanrednim izletima učinit će vaš boravak potpunim.

Želiš da se provedeš nezaboravno, zar ne? Znaš da Let’s Go organizuje najbolje žurke u regiji? Pored našeg DJ-a koji će vam provod učiniti sjajnim, imat ćemo i gostovanja najpoznatijih izvođača na Balkanu! Party narukvica ti omogućuje besplatan ulaz na sve dnevne i noćne žurke, u najboljim klubovima i beach barovima Budve!

Upoznajte čari i ljepotu Boke Kotorske na vašem nezaboravnom putovanju. Ovo je izlet gdje svi idu, izlet gdje ćete biti u prilici da upoznate, čujete zanimljive priče i vidite prelijepe gradove poput Tivta, Kotora, Perasta. Idealna prilika za sjajne fotografije i opuštanje pred nastavak provoda u Budvi.

Uz Let’s Go ćete moći posjetiti i plažu Kamenovo, oazu opuštanja nedaleko od Budve, gdje ćete pored kupanja moći da uživate i u muzici i koktelima.

Ono što se također ne propušta jeste plaža Jaz, koja se prostire na čak 1200m i predstavlja zaštićeno prirodno dobro prve kategorije.

Vodimo vas i na čuvenu plažu Ploče, mjesto koje je poznato po nezaboravnim dnevnim žurkama. Ovdje ćete, pored mora, moći da se rashladite i u bazenima, dok uživate u nastupu DJ-a i osvježavajućim pićima.

Ovo ljetovalište Crne Gore predstavlja neraskidiv spoj odmora i provoda!

Večernji provod rezervisan je za sjajne tematske partije u nekim od najpopularnjih klubova i barova. Boat party kao najmoćnija žurka koju ovo mjesto može da ponudi prevazilazi sva Vaša očekivanja i ne može se prepričati riječima. Sve u svemu, Budva je prava ljetna avantura koja se ne propušta!

 

4./5. dan / Budva – Crna Gora – BiH:

Nakon napuštanja soba i pakovanja stvari slijedi polazak za BiH u poslijepodnevnim satima. Vožnja preko Crne Gore i BiH uz granične formalnosti i pauze.                                                                        

5./6. dan  / BiH – Mostar – Sarajevo – Zenica – Doboj:

Dolazak na polazna odredišta u ranim jutarnjim satima. KRAJ PROGRAMA.

 

Uz ovaj program putovanja važe “Opšti uslovi putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events” – više informacija na letsgo.ba/uslovi.

 

Kako rezervisati putovanja?
• Popunjavanjem besplatne online prijave ispod, nakon što ispunite prijavu dobiti ćete e-mail s uputstvima za uplatu
• Plačanje možete izvršiti u Let’s Go poslovnici ili putem računa!

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja , vraćamo vam uplaćeni iznos za putovanje.

ts-awesome-comments-o Imate li pitanja? Pišite nam, mi smo tu za vas!  Pišite nam ovdje

ts-awesome-clock-o Krug prijava završava za:

 

Način plaćanja

 • Prva rata 50 KM prilikom prijave
 • Putnik ostatak duga plaća u cijelosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 30 dana pred putovanje.

Gdje se nalazimo ?

Ferhadija 17B Sarajevo

+387 (0) 60 33 26 444

+387 (0) 33 86 16 16

+387 (0) 33 86 16 17

info@letsgo.ba

Poslovno ime: Let’s Go Travel & Events
JIB: 4202215000016

ts-awesome-map-marker Ferhadija 17B  Sarajevo

ts-awesome-mobile-phone +387 (0) 60 33 26 444

ts-awesome-phone +387 (0) 33 86 16 16

ts-awesome-fax +387 (0) 33 86 16 17

ts-awesome-at info@letsgo.ba

Tekući račun: Raiffeisen 1610000158950031
​Licenca o obavljanju djelatnosti putničkih agencija i turoperatera 065-0-Reg-16-001811 od 11.05.2016.