Dubai I Abu Dhabi
Jedan od najluksuznijih i najuzbudljivijih gradova na svijetu.

Termin

 ts-awesome-calendar 20.-25. Septembar

 ts-awesome-bed 5 noćenja sa doručkom

Paket aranžman

ts-awesome-plane Avio prevoz  ts-awesome-check

 ts-awesome-suitcase Ručni prtljag  ts-awesome-check

ts-awesome-dollar Aerodromske takse  ts-awesome-check

ts-awesome-bus  Aerodromski transfer  ts-awesome-check

ts-awesome-bed Hotelski smještaj 4* ts-awesome-check

ts-awesome-cutlery Doručak  ts-awesome-check

Pratioca grupe ts-awesome-check

839KM

Uplati 200KM i rezerviši svoje mjesto

Upustite se u nevjerovatnu avanturu i istražite raskošnu destinaciju Dubai, jedan od najluksuznijih i najuzbudljivijih gradova na svijetu. Ova ponuda pruža Vam priliku da doživite spektakularne atrakcije, arhitekturu bez premca, bogatu kulturu i zadivljujući spoj tradicije i modernosti. Dubai je prepun zanimljivosti i fascinantnih atrakcija, kao što su: Burj Khalifa (najviša zgrada na svijetu), Palm Jumeirah (umjetno stvoren otok u obliku palme), Dubai Mall (jedan od najvećih trgovačkih centara na svijetu), Miracle Garden (jedan od najvećih vrtova na svijetu).

Informacije o ponudi

Izronite u beskrajnu raskoš pustinjskog luksuza i urbanog čuda, doživite čaroliju Dubaija gdje se futuristički neboderi susreću s tradicionalnim šarmom. Dubai je grad budućnosti i beskrajnih mogućnosti koji ostavlja trajan utisak. Njegova kombinacija luksuza, modernosti i tradicije čini ga jedinstvenim mjestom koje svako treba da posjeti barem jednom u životu. 

Nalazi se na obali Persijskog zaliva i nudi raznovrsne atrakcije. Pored modernih čuda, nudi i autentične doživljaje: tradicionalne bazare, pustolovne ture po pustinji, večere u beduinskim kampovima što pruža uvid u lokalnu kulturu. Plaže Dubaija su također velika atrakcija od kojih su najpoznatije Jummeirah beach i Kite beach. Kristalno čista voda i bogat sadržaj čine ove plaže idealnim mjestima za uživanje u sunčanju i plivanju.

Za ljubitelje gastronomije, ponuda u Dubaiju je izuzetno bogata i raznolika. Grad je dom za brojne restorane sa internacionalnim kuhinjama, od tradicionalnih arapskih specijaliteta do najnovijih gurmanskih trendova.

Pripremite se za avanturu života i otkrijte sve što Dubai ima da ponudi.

Mi znamo da nas ispunjena obećanja zbližavaju. Zato, unaprijed hvala na ukazanom povjerenju.

 

Live for the story.

Aranžman uključuje

 • Direktni avio transfer na relaciji Sarajevo-Abu Dhabi sa uključenim aerodromskim taksama i ručnim prtljagom-ruksak dimenzija 40x30x20cm 
 • Transfer od aerodroma do hotela
 • Smještaj u hotelu 4* sa doručkom na bazi 5 noćenja
 • Transfer od hotela do aerodroma
 • Povratni let na relaciji Abu Dhabi-Sarajevo sa uključenim aerodromskim taksama i ručnim prtljagom-ruksak dimenzija 40x30x20cm
 • Pratioca grupe
 • Administrativne troškove u iznosu 5KM
 • Organizaciju putovanja u cjeelini.

Aranžman ne uključuje

 • Doplata za dodatni prtljag 20kg ili 30 kg 
 • Odabir mjesta u avionu
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Boravišne takse
 • Individualne troškove putnika
 • Fakultativne izlete

Program putovanja (uz mogućnost izmjena)

 1. dan / Sarajevo-Abu Dhabi-Dubai

Dolazak na Međunarodni aerodrom Sarajevo dva sata prije leta (oko 15:30h), prijava na let Wizz Air. Kasni dolazak u Abu Dhabi. Transfer od Abu Dhabi-ja do hotela u Dubaiju. Check in u sobe.

 1. dan Dubai / Cjelodnevni obilazak

Doručak. Slobodno vrijeme ili mogućnost fakultativnog obilaska grada. Na ovom izletu uz pratnju vodiča imati ćete priliku posjetiti pijacu začina, pijacu zlata, vožnju poznatom Jumeirah cestom, Burj Al Arab, Turistički bazar (Souq Madinath), Palm Jumeirah na kojoj se nalazi prekrasni hotel Atlantis, te vidjeti najveću zgradu na svijetu Burj Khalifu, najveci tržni centar i igrajuće fontane koje oduzimaju dah. Povratak u hotel. Noćenje.

 1. dan Dubai / Pustinjski Safari

Doručak. Slobodno vrijeme ili mogućnost fakultativnog odlaska na Pustinjski Safari u luksuznim džipovima adrenalinskom vožnjom kroz pustinju i dine Emirata. Promatranje zalaska sunca, te idemo u posjetu beduinskom kampu uz mogućnost jahanja deva. Za veceru mozete isprobati arapska jela kao i internacionalna u autentičnom, orijentalnom okruženju uz zabavni program. Povratak u hotel. Noćenje.

 1. dan / Dubai – Abu Dhabi – Dubai

Doručak. Slobodno vrijeme ili mogućnost fakultativnog odlaska u Abu Dhbai. Pridruzite nam se i upoznajte glavni grad UAE, veličanstveni Abu Dhabi. Naucit ćete sve ono što niste znali o ovom svjetski poznatom gradu. Prekrasna džamija Seikh Zayed u potpunosti obložena mermerom je nešto što će Vaš dah zaustaviti. Našu turu nastavljamo prema centru grada Abu Dhabija, zaustavit cemo se u selu Hertiage,dalje se vozimo speltakularnim Cornicheom,pored bijele dzamije, modernih visokih zgrada…Povratak u hotel. Noćenje.

 1. dan Dubai / Global village

Doručak. Slobodno vrijeme ili mogućnost fakultativnog odlaska u Global village. U Global Villageu, možete doživjeti najbolju zabavu, kupnju, gastronomska iskustva i atrakcijame osmišljene da vas drže očaranima tokom cijele sezone! Otkrijte još divniji svijet svaki put kada ga posjetite i uživate u bezbrojnim kulturama, kuhinjama i razgovorima. Povratak u hotel. Noćenje.

 1. dan / Dubai-Abu Dhabi-Sarajevo

Doručak. Odjava iz hotelskih soba, te transfer na aerodrom Abu Dhabi i prijava na let za Sarajevo u (13:15h)

KRAJ PROGRAMA.

Način prijavljivanja
• Popunjavanjem on-line prijave ispod
• Dolaskom u Let’s Go poslovnicu

Gdje se nalazimo ?

Ferhadija 17B Sarajevo

+387 (0) 60 33 26 444

+387 (0) 33 86 16 16

+387 (0) 33 86 16 17

info@letsgo.ba

 

Poslovno ime: Let’s Go Travel & Events
JIB: 4202215000016

ts-awesome-map-marker Ferhadija 17B  Sarajevo

ts-awesome-mobile-phone +387 (0) 60 33 26 444

ts-awesome-phone +387 (0) 33 86 16 16

ts-awesome-fax +387 (0) 33 86 16 17

ts-awesome-at info@letsgo.ba

Tekući račun: Raiffeisen 1610000158950031
​Licenca o obavljanju djelatnosti putničkih agencija i turoperatera 065-0-Reg-16-001811 od 11.05.2016.