Dubrovnik
Termin
 15. Maj I 05. Juni I 19. Juni

Jednodnevno

Dešavanja
Sunce / More  / Krstarenje / Obilazak grada
Cijena
Ukupna cijena aranžmana   ts-awesome-bus  

39,00KM

 Dubrovnik, jadranski biser, grad je čija ljepota očarava cijeli svijet i koji privlači brojne goste. Mjesto je to bogate historijske baštine, a najvrijedniji dio te baštine su impozantne Dubrovačke zidine. Voljeli starinu ili ne, Dubrovnik vas neće ostaviti ravnodušnima! Ima i zašto, jer je to grad prebogate historije. Monumentalne zidine dugačke su gotovo dva kilometra, u Dubrovačkoj Republici nastali su najstariji dokumenti o pomorskom pravu na svijetu i najstariji europski zakon o pomorskom osiguranju, a ondje se nalazi i najstarija europska apoteka koja se neprestano koristi u medicinske svrhe!
Smješten u podnožju Srđa, odakle ‘puca’ veličanstveni pogled na Stari grad, uvijek će vas mamiti da ga ponovo posjetite i uživate u njegovim čarima, a najbolja ‘ulaznica’ za tu čaroliju jesu jedna od vrata gradskih zidina, Pile i Ploče.

Live for the story.

Aranžman uključuje

  • Prevoz autobusima visoke turističke klase prema planu i programu putovanja;
  • Usluge pratioca grupe za vrijeme trajanja aranžmana;
  • Organizaciju putovanja u cjelini.

Aranžman ne uključuje

  • Putničko zdravstveno osiguranje – 4 KM osobe mlađe od 60 godine, 8 KM osobe starije od 60 godina
  • Fakultativne izlete za koje će cijene biti naknadno objavljene;
  • Navedena cijena se odnosi na polazak iz Sarajeva, Mostara, Jablanice i Konjica. Za polazak iz Doboja i Zenice cijena se uvećava za 10 KM, a za polazak iz Tuzle cijena se uvećava za 15 KM.
  • Individualne troškove putnika.

PROGRAM PUTOVANJA (uz mogućnost izmjena):

1. dan:  Sarajevo –BiH– Hrvatska – Dubrovnik:
Sastanak grupe na dogovorenom mjestu u kasnim /noćnim satima. Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora, osvježenja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Dolazak u Dubrovnik je planiran u prijepodnevnim satima, zavisno od gužve na granicama i zadržavanjima tokom puta. Po dolasku u Dubrovnik i kraćeg predaha slijedi slobodno vrijeme ili fakultativni obilazak i upoznavanje sa Starim gradom Dubrovnika, veličanstvenim zidinama i njegovom bogatom historijom koja je mamac za mnogobrojne turiste iz cijelog svijeta. U pratnji vodiča, obići ćemo Stari grad Dubrovnik i njegove najznačajnije znamenitosti: tvrđava Lovrijenac, gradska vrata Pile, Onofrijeva fontana, Placa (Stradun), crkva sv. Vlaha, katederala, Orlandov stup i plaža Porporela (iza zidina, odakle se pruža predivan pogled na otvoreno more i otok Lokrum). Nakon obilaska, slijedi fakultativno krstarenje brodicom koje je jedinstvena prilika da uživate u nezaboravnoj panorami Dubrovnika i otoka Lokruma, koja će upotpuniti Vaš doživljaj i odmor u Dubrovniku. Prilikom krstarenja, brodica prolazi ispred dubrovačkog Starog grada. To je poseban doživljaj – zidine djeluju puno impozantnije kada se vide iz blizine, s mora. Otok Lokrum je tradicionalno dubrovačko kupalište. Lokrumska plaža je jedinstvena sa svojim pločastim stijenama. Lokrum je otok legendi, tu je samostan, mrtvo more i druge zanimljivosti. Slobodno vrijeme, povratak prema BiH. Dolazak u BiH u kasnim večernjim / noćnim satima. KRAJ PROGRAMA.

Uz ovaj program putovanja važe “Opšti uslovi putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events” 

Kako rezervisati putovanja?
• Popunjavanjem besplatne online prijave ispod, nakon što ispunite prijavu dobiti ćete e-mail s uputstvima za uplatu
• Plačanje možete izvršiti u Let’s Go poslovnici ili putem računa!

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja zbog pandemije virusa ili stupanja na snagu mjera karantene, vraćamo vam uplaćeni iznos za putovanje  Više o opciji 

ts-awesome-comments-o Imate li pitanja? Pišite nam, mi smo tu za vas!  Pišite nam ovdje

ts-awesome-clock-o Ponuda ističe za:

Način plaćanja

  • Prva rata 30 KM prilikom prijave
  • Putnik ostatak duga plaća u cijelosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 10 dana pred putovanje.

Gdje se nalazimo ?

Ferhadija 17B Sarajevo

+387 (0) 60 33 26 444

+387 (0) 33 86 16 16

+387 (0) 33 86 16 17

info@letsgo.ba

 

Poslovno ime: Let’s Go Travel & Events
JIB: 4202215000016

ts-awesome-map-marker Ferhadija 17B  Sarajevo

ts-awesome-mobile-phone +387 (0) 60 33 26 444

ts-awesome-phone +387 (0) 33 86 16 16

ts-awesome-fax +387 (0) 33 86 16 17

ts-awesome-at info@letsgo.ba

Tekući račun: Raiffeisen 1610000158950031
​Licenca o obavljanju djelatnosti putničkih agencija i turoperatera 065-0-Reg-16-001811 od 11.05.2016.