Prijavi se odmah jer najbolja mjesta odlaze prva!

Prijava je potpuno besplatna i za nju vam je potrebno manje od 1 minut.

Program putovanja

Na putovanja za mlade polazimo sa djevojkama i momcima istih godina. Na početku putovanja ne poznajete ostatak grupe, ali je jedan dan dovoljan da postanemo nerazdvojni i spremni da se zajedno zabavimo.

Program putovanja nije obavezan, ali je osmišljen kako bi omogućio 100% odmor, zabavu i nezaboravna iskustva. Spakujte svoj kofer, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

ts-awesome-chevron-down

Staff

Iza velikih događaja stoje sjajni ljudi.

Naš staff na ovom putovanju ima ocjenu  ts-awesome-users  4.8 od 5.
ts-awesome-starts-awesome-starts-awesome-starts-awesome-star ts-awesome-star-half-o
Oni su ti koji će vaše iskustvo učiniti nezaboravnim!

Termin

01.Maj I 2 dana od 99KM
31.Maj I 3 dana od 139 KM
08.Juni I 4 dana od 169 KM

* 100+ mladih po terminu

Rani booking

 ts-awesome-tags ušteda do 100KM

Cijene važe za prvih 50 rezervacija!

 ts-awesome-bed  +  ts-awesome-bus + ts-awesome-ship

Regularna cijena 

od 269KM

 ts-awesome-tags ušteda do 100KM
Hostel Dorm room ts-awesome-bed od 169KM

Hostel 1/6 ts-awesome-bed od 189KM

Hostel 1/4 ts-awesome-bed od 209KM

Hotel 1/3 ts-awesome-bed+ts-awesome-cutlery od 419KM

Hotel 1/2 ts-awesome-bed+ts-awesome-cutlery od 429KM

Uplati I ratu u iznosu od 30KM i osiguraj svoje mjesto!

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja, u cjelosti vam vraćamo uplaćeni iznos za putovanje.

Opis destinacije

Dubrovnik  je biser Jadrana čija ljepota očarava cijeli svijet. Svjedočanstvo historije, te pozornica susreta kulturnog nasljeđa i savremenog života. Cijeli Dubrovnik je spomenik na otvorenom, svaka uličica i uski prolaz odišu šarmom i ljepotom. Zbog svoje posebnosti, često je po uglednim svjetskim časopisima uvrštavan u top svjetsku destinaciju, okruženje sa veličanstvenim otocima te očuvanom prirodom, daje poseban element spoja stvarnosti u nestvarno, stvarajući idealnu i prepoznatljivu sliku jedinstvenog mediteranskog stila. Dubrovačke su zidine pod zaštitom UNESCO-a, no manje je poznato da su taj status stekle među prvima na svijetu, kad ga nije imalo ni sto lokaliteta. Prestižnu titulu mjesta svjetske baštine dobile su 1979. i bile su 95 na listi koja danas broji preko 1500 lokacija. Osim što je jedan od najbolje očuvanih srednjovjekovnih gradova u Europi, Dubrovnik osvaja posjetitelje i činjenicom da je stari grad i danas pun lokalnog stanovništva i života.

Orebić– je mjesto koje baštini tradiciju pomorskih kapetana i ljubav prema moru. Najveće je mjesto na poluotoku Pelješcu sa kojeg se pruža prekrasan pogled na otok Korčulu. Orebić osim raznih plaža, uvala i kupališta može ponuditi još mnogo zanimljivih lokacija i aktivnosti. Oduševiti će vas ljepotom življenja, onom pravom dalmatinskom, laganom i opuštenom.

Korčula-Otok Korčula je jedan od najsunčanijih i najšarmantnijih otoka na Jadranu, dom svjetski poznatog moreplovca Marka Pola, mjesto vrhunske gastronomije i vina, te prekrasnih plaža i tirkizne boje mora sa sjajem višestoljetne tradicije i brojnim historijskim znamenitostima. Korčula je slika Mediterana kakav je nekad bio, a svojim neodoljivim šarmom podsjeća nas da raj na zemlji ipak postoji. Stari grad je okružen zidinama, a njegove ulice su raspoređene u obliku riblje kosti kako bi omogućili slobodno strujanje zraka, ali i pružili zaštitu od jakih vjetrova. Upravo iz ovog razloga će vam na Korčuli uvijek biti ugodno. Od značajnijih historijskih znamenitosti izdvojiti ćemo gotičko-renesansnu katedralu Svetog Marka, gradsku vijećnicu, te masivne gradske zidine, kao i franjevački samostan iz 15. st. s prekrasnim manastirom na otoku Badija.

Badija– otočić u blizini Korčule gdje će vas na obali dočekati jeleni lopatari koji su ovdje doneseni sa Brijuna. Pitomi, umiljati i spremni da vam iz ruke jedu hranu koju ste ponijeli sa sobom. Ne zna se tačan broj jelena, ali se pretpostavlja da ih je desetak različite dobi i veličine. Badija je najveći otočić u okolini Korčule. Površina mu je 0.97 kilometara kvadratnih, a da bi dobio status otoka potrebno je da mu površina bude 1 kilometar kvadratni. Otočić je dobio ime po samostanu koji je izgrađen u 15. stoljeću, a i danas dominira vizurom Badije. S obzirom na skromnu površinu i najveću nadmorsku visinu od 74 metara, otok je jednostavno obići pješke. Cijeli je prekriven makijom i borovom šumom, s nizom lijepih plaža uz kružnu šetnicu dugu četiri kilometra.

Live for the story.

Aranžman uključuje

 • 3 noćenja u izabranom smještaju i tipu sobe;
 • Prevoz autobusima visoke turističke klase na relaciji prema programu putovanja
 • Polaske iz Sarajeva, Konjica, Jablanice i Mostara;
 • Usluge pratioca grupe za vrijeme trajanja aranžmana;
 • Administrativne troškove, troškove rezervacije u iznosu od 5,00 KM;
 • Organizaciju putovanja u cjelini;

Aranžman ne uključuje

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje (putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbjeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procjene graničnih vlasti, budu spriječeni da uđu na teritoriju države u koju putujemo) –  12 KM za sve dane boravka –  plaćanje u agenciji;
 • Obaveznu boravišnu taksu   (dnevno po osobi: 2 € – 4 KM – plaća se u agenciji);
 • Doplatu za polaske iz Banja Luke i Tuzle 20 KM;
 • Doplatu za polazak iz Doboja 15 KM;
 • Doplatu za polazak iz Žepča, Zenice, Kaknja, Visokog 10 KM;
 • Dodatno sjedište u autobusu – 80,00 KM ili doplatu za posebno sjedište u autobusu (sjedišta iza vozača, sjedišta iza 2. vrata) – 30,00 KM;
 • Fakultativne izlete za koje će cijene biti naknadno objavljene;
 • Individualne troškove putnika kao i ulaznice za pojedine objekte.

Program putovanja (uz mogućnost izmjena)

 • 1 DAN: Sarajevo-BiH-Dubrovnik-Hrvatska

Sastanak grupe na dogovorenom mjestu u dogovoreno vrijeme. Noćno putovanje uz usputna zaustavljanja prema potrebama grupe i radi rješavanja graničnih i carinskih formalnosti. Dolazak u Dubrovnik planiran je u prijepodnevnim satima. Check in u smještajne jedinice, slobodno vrijeme ili mogućnost fakultativnog obilaska grada u pratnji turističkog vodiča. Nakon obilaska grada slobodno vrijeme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

 • 2 DAN: Dubrovnik-Orebić-Korčula-(Badija-Planjak-Vrnik-Lumbarda)-Dubrovnik

Doručak za putnike smještene u hotelu. Slobodan dan ili fakultativni odlazak u Orebić i mogućnost fakultativnog krstarenja do Korčule i otočića u okolini. 

Otok Korčula je jedan od najsunčanijih i najšarmantnijih otoka na Jadranu, dom svjetski poznatog moreplovca Marka Pola, mjesto vrhunske gastronomije i vina, te prekrasnih plaža i tirkizne boje mora sa sjajem višestoljetne tradicije i brojnim historijskim znamenitostima koju ćete imati priliku vidjeti prilikom obilaska jezgre Starog grada. Korčula je slika Mediterana kakav je nekad bio, a svojim neodoljivim šarmom podsjeća nas da raj na zemlji ipak postoji. Naše krstarenje nastavljamo do Badije, otočića u blizini Korčule. Na ovom otočiću dočekati će vas jeleni lopatari koji tu stanuju od 1958. godine, kada su doneseni sa Brijuna. Ukoliko sa sobom ponesete hranu zadobiti ćete pažnju pitomih i šarmantnih jelena koji će Vam jesti iz ruke i u njihovom okruženju ćete se osjećati kao u bajci. Naše krstarenje nastavljamo do Planjaka, Vrnika i Lumbarde, te završavamo u Orebiću. Povratak u Dubrovnik.

 • 3 DAN: Dubrovnik-Cavtat-Dubrovnik

Doručak za putnike smještene u hotelu. Slobodan dan ili fakultativni odlazak u Cavtat. Obilazak grada u pratnji vodiča. Rijetka su mjesta poput Cavtata koja na tako malom prostoru pružaju posjetitelju tako mnogo. Prirodne ljepote, bogato kulturno i povijesno nasljeđe, te ostali standardi turističke ponude usklađeni sa zahtjevima današnjih turista, čine ga jednom od najatraktivnijih destinacija na Jadranu. Povratak u Dubrovnik. Noćenje.

 • 4 DAN: Dubrovnik-BiH

Odjava iz smještajnih jedinica. Slobodno vrijeme. Okupljanje grupe i polazak prema BiH. Vožnja prema BiH uz usputna zadržavanja radi regulisanja carinskih formalnosti i odmora putnika. Dolazak na odredište. Kraj programa.

 

Uz ovaj program putovanja važe “Opšti uslovi putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events” – više informacija na letsgo.ba/uslovi.

Kako rezervisati putovanja?
• Popunjavanjem besplatne online prijave ispod, nakon što ispunite prijavu dobiti ćete e-mail s uputstvima za uplatu
• Plačanje možete izvršiti u Let’s Go poslovnici ili putem računa!

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja, vraćamo vam uplaćeni iznos za putovanje

ts-awesome-comments-o Imate li pitanja? Pišite nam, mi smo tu za vas! Pišite nam ovdje

ts-awesome-clock-o Krug prijava završava za:

Način plaćanja

 • Prva rata 30 KM prilikom prijave
 • Putnik ostatak duga plaća u cijelosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 10 dana pred putovanje.

Gdje se nalazimo ?

Ferhadija 17B Sarajevo

+387 (0) 60 33 26 444

+387 (0) 33 86 16 16

+387 (0) 33 86 16 17

info@letsgo.ba

 

Poslovno ime: Let’s Go Travel & Events
JIB: 4202215000016

ts-awesome-map-marker Ferhadija 17B  Sarajevo

ts-awesome-mobile-phone +387 (0) 60 33 26 444

ts-awesome-phone +387 (0) 33 86 16 16

ts-awesome-fax +387 (0) 33 86 16 17

ts-awesome-at info@letsgo.ba

Tekući račun: Raiffeisen 1610000158950031
​Licenca o obavljanju djelatnosti putničkih agencija i turoperatera 065-0-Reg-16-001811 od 11.05.2016.