Sea dance
Sutomore

Buljarica (plaža na kojoj se odvija Sea Dance 2019)

Budva 

Kotor

Tivat

Termin

4 dana / 30. August 2019.

Dešavanja
Sea Dance festival, dobitnik nagrade “Best Medium Sized European Festival”

Budva / Krstarenje / Kotor / Sunce / More / Kupanje

Paket aranžman

ts-awesome-bus  + ts-awesome-bed

Hotel   1/2  1/3 ts-awesome-bed sobe

smešten je na svega nekoliko metara od plaže 

 ts-awesome-check-square Rezerviši putovanje

30.August – 129 KM – 4 dana 

Regularna cijena 159 KM

Opis destinacija

Sea Dance festival 2019 – Sea Dance festival, dobitnik nagrade “Best Medium Sized European Festival” za 2014. godinu, okuplja fanove iz preko 50 zemalja iz cijelog svijeta, kao i impresivan line up koji čini više od 100 najpopularnijih svjetskih muzičkih zvijezda. Prethodne četiri godine jadranskom obalom odzvanjali su hitovi megastarova kao što su The Prodigy, Jamiroquai, Underworld,  Rudimental, Róisín Murphy, Skrillex, Hurts, Lost Frequencies, John Newman, Sean Paul, Fatboy Slim, ali i najvećih regionalnih muzičkih imena koji su u Budvu privukli blizu 300.000 ljubitelja dobrog zvuka sa svih meridijana.
Brojni svjetski mediji, među kojima su i CNN, New York Times, Guardian, Conde Nast, Metro, Daily Mirror, Daily Express i drugi, preporučuju Sea Dance kao jedan od najboljih svjetskih festivala na morskoj obali, a svom višemilionskom auditorijumu savjetuju da ljetnji festivalski odmor provedu upravo u Crnoj Gori, etablirajući Budvu i crnogorsku obalu kao eksluzivnu i modernu turističku destinaciju.
Sea Dance festival je dio najvećeg festivalskog poduhvata do sada, pod nazivom EXIT Freedom 2018, koji čine čak pet festivala u pet zemalja. Predvodi ih zvanično najbolji evropski festival EXIT, a prvi je održan Festival 84 na olimpijskoj Jahorini. Slijede Sea Star u Umagu i Revolution u Temišvaru kao uvertira za najveće okupljanje na mjestu koje čuva titulu, Petrovaradinskoj tvrđavi, dok je za samu završnicu ljeta rezervisan upravo Sea Dance.
Peto, jubilarno izdanje Sea Dance festivala održaće se od četvrtka, 30. avgusta do subote, 1. septembra i to u tirkiznoj uvali, na novoj plaži Buljarica.

Plaža Buljarica (mjesto održavanja Sea dance festivala 2018) dugačka više od 2km i smještena na svega pola sata vožnje od budvanskog Starog grada, predstavlja istinski biser netaknute prirode jadranske obale. Pješčana i šljunkovita obala obgrljena je pojasom borove i listopadne guste šume i tri stotine godina starim maslinjakom, što čini ovu crnogorsku plažu pravom zelenom oazom.
Savršena lokacija za duge ljetnje festivalske noći, praćene uzbudljivim dnevnim žurkama uz najbolje društvo, koktele i zvuk talasa!

Crna Gora je fascinanta država, a posjetioci su prijatno iznenađeni ljubaznošću lokalnog stanovništva.  Crna Gora za razliku od drugih mediteranskih država dosta jeftinija.

Sutomore   je veoma popularna turistička destinacija u Crnoj Gori, poznata po svojim plažama. Glavna plaža duga je oko 1,6 km, sa sitnim pijeskom, bistrom vodom i svim neophodnim sadržajima: ležaljke, suncobrani, cafe barovi i restorani, skuteri, katamarani, sportovi na vodi, mogućnost ronjenja sa opremom. Sutomore je poznato i po dobrom noćnom provodu.

Sutomore ima 2300  ts-awesome-sun-o  sunčanih sati godišnje!

Kotor UNESCO-ova svjetska baština koja oduzima dah. To je interesantno oblikovana uvala sa srednjovjekovnim gradom koji je baš kao i Dubrovnik u Hrvatskoj.

Budva je jedan od najstarijih gradova na Jadranu, sa najbogatijim noćnim životom.

 

Live for the story.

Aranžman uključuje

 • 3 noćenja ili 4 noćenja u izabranom smještaju u Sutomoru;
 • Prevoz turističkim autobusima na relacijama prema programu putovanja;
 • Polaske iz Sarajeva, Jablanice, Konjica, Mostara, Tuzle, Banja Luke;
 • Usluge pratioca grupe za sve vrijeme aranžmana;

Aranžman ne uključuje

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje – 10 KM – plaćanje u agenciji;
 • Obaveznu boravišnu taksu u Crnoj Gori koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po osobi: 1,5 € – plaća se u agenciji);
 • Doplatu za 1/2 sobu;
 • Sea dance festival ulaznica koju možete uzeti u agenciji,
 • Svake noći organizujemo prevoz od hotela do Buljarice i povratak u hotel 5€
 • Polaske iz Zenice, Tuzle i Doboja; cijena se uvećava za 10 KM za polazak iz Zenice, a 15 KM iz Tuzle i Doboja;
 • Fakultativne izlete za koje će cijene biti naknadno objavljene;
 • Individualne troškove putnika.

Program putovanja (uz mogućnost izmjena):

1. dan / Sarajevo – BiH – Crna Gora – SUTOMORE – Sea Dance festival:
Sastanak grupe na dogovorenom mjestu u dogovoreno vrijeme. Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora, osvježenja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.
Dolazak  u Sutomore je planiran u prijepodnevnim satima, zavisno od gužve na granicama i zadržavanjima tokom puta. Po dolasku u Sutomore slijedi check-in u hotel (ukoliko sobe budu slobodne). Slobodno vrijeme za odmor i razonodu, sunčanje, kupanje… upoznavanje Sutomora.
Peto, jubilarno izdanje Sea Dance festivala održaće se od četvrtka, 30. avgusta do subote, 1. septembra i to u tirkiznoj uvali, na novoj plaži Buljarica, koja je na svega 10-ak km od našeg hotela. I ove godine Let’s Go jedini iz BiH organizuje prevoz I smještaj u hotelu uz odlazak na Sea Dance festival. Ove godine na festivalu nastupaju poznate regionalne ali i svjetske zvijezde

2. dan / Sutomore – Sea Dance festival – Budva (fakultativno):
Slobodno vrijeme i uživanje cijeli dan u prelijepom Sutomoru ili odlazak na Sea Dance fetival gdje se nastavlja program drugog dana festivala.

3. dan / Sutomore – Krstarenje Bokom Kotorskom uz posjetu Kotoru – fakultativno) – Sea Dance festival:
Slobodan dan ili fakultativni odlazak do Kotora. Kotor je grad na obali Bokokotorskog zaliva u Crnoj Gori. Stara mediteranska kotorska luka, okružena impresivnim gradskim zidinama, je vrlo dobro sačuvana i pod zaštitom je UNESCO-a, kao svjetska kulturna baština. Prilika da posjetite najpoznatije znamenitosti Starog grada Kotora uz vodiča, tu su 3 ulaza (kapije) u Stari grad Kotor: Glavna ili Morska kapija, Sjeverna kapija i Južna kapija ili vrata od Gudića, zatim glavni gradski trg – Trg od oružja, palata Beskuća, Trg sv. Tripuna na kojem se nalazi katedrala sv. Tripuna i Trg od brašna na kojem se nalazi palata Prima. Nakon obilaska Kotora, slijedi krstarenje kroz Boko-Kotorski zaliv, od Kotora prema Perastu. Zatim kroz Verige ide se dalje prema Herceg Novom. Prolazi se pored stare mornaričke baze Kumbor, podmorničkih tunela na Rosama. Nakon toga povratak ka Tivtu, prolazi se pored ostrva cvijeća i Sv. Đorđa. Iskrcaj u Tivtu; nakon povratka u Sutomore slijedi slobodno vrijeme ili odlazak na Sea Dance festival gdje se nastavlja program trećeg dana festivala ujedno i zatvaranje festivalskog programa. Povratak u Sutomore! Noćenje.
4. dan /Sutomore – Crna Gora – BiH – Sarajevo:
Slijedi napuštanje hotela – check out. Imat ćemo mogućnost da stvari ostavimo u sklopu hotela i da cijeli dan iskoristimo maximalno.
Slobodno vrijeme, povratak prema BiH u poslijepodnevnim satima. Slijedi noćna vožnja uz usputne pauze za odmor, osvježenje… Dolazak u BiH u kasnim večernjim / noćnim satima. KRAJ PROGRAMA

Način prijavljivanja
• Popunjavanjem on-line prijave ispod
• Dolaskom u Let’s Go poslovnicu

ts-awesome-clock-o Ponuda ističe za:

Način plaćanja

 • Prva rata 20 KM prilikom prijave
 • Putnik ostatak duga plaća u cijelosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 10 dana pred putovanje.

Gdje se nalazimo ?

Ferhadija 17B Sarajevo

+387 (0) 60 33 26 444

+387 (0) 33 86 16 16

+387 (0) 33 86 16 17

info@letsgo.ba

 

Poslovno ime: Let’s Go Travel & Events
JIB: 4202215000016

ts-awesome-map-marker Ferhadija 17B  Sarajevo

ts-awesome-mobile-phone +387 (0) 60 33 26 444

ts-awesome-phone +387 (0) 33 86 16 16

ts-awesome-fax +387 (0) 33 86 16 17

ts-awesome-at info@letsgo.ba

Tekući račun: Raiffeisen 1610000158950031
​Licenca o obavljanju djelatnosti putničkih agencija i turoperatera 065-0-Reg-16-001811 od 11.05.2016.