Sea dance

Buljarica (plaža na kojoj se odvija Sea Dance 2022)

Budva 

Kotor

Tivat

Termin

4 dana / 26. August 2022.

Dešavanja
Sea Dance festival, dobitnik nagrade “Best Medium Sized European Festival”

Budva / Krstarenje / Kotor / Sunce / More / Kupanje

Paket aranžman

ts-awesome-bus  + ts-awesome-bed

Hotel 3* sa doručkom   1/2  1/3  1/4ts-awesome-bed sobe

 ts-awesome-check-square Rezerviši putovanje

26.August – 199 KM – 4 dana 

Regularna cijena 259 KM

Opis destinacija

Budva – Budva je fantastičan grad! Toliko historije, toliko priča na ovom malom prostoru bilo bi dovoljno za 10 gradova a ne za jedan kao što je Budva. Historija joj je prebogata i veoma interesantna, a sadašnjost uzbudljiva i dinamična. Priča o Budvi je dugačka i uprkos njenoj prebogatoj historiji Budva je najpoznatija po onome što je danas – najposjećenije ljetovalište Crne Gore. Područje oko grada, duž obale, poznato je i kao Budvanska rivijera. Rivijera je centar crnogorskog turizma, pa putovanje u Budvu obećava zabavu, i ukoliko se na to odlučite, provod do jutra. Sa jedne strane šetališta nalazi se plaža, a sa druge brojni kafići i klubovi po kojima je ovaj grad poznat. Sam grad se sa sastoji iz Starog i novog dijela koji se svojom aktivnošću i tempom razlikuju tokom godine. Stari grad je tokom ljeta centar dešavanja. Opasan visokim mletačkim bedemima, ovaj 15 vijekova star grad zaista predstavlja biser crnogorske obale. A zbog sadržaja koji nudi i najzačajniji dio Budve tokom ljeta U starom gradu, čija je arhitektura dominantno venecijanskog porijekla, i oko njega, nalaze se neki od najvažnjih kulturno historijskih objekata i lokaliteta. Rimska nekropola na ulazu u stari grad, antički piloni, rimski žrtvenik, ranohrišćanska bazilika, crkve Sv. Ivana Krstitelja, Sv. Trojice sa ikonostasom, Santa Maria in Punta, Sv. Save Osvećenog, Citadela i Budvanski muzej su samo neka od pokazatelja burne i dinamične prošlosti ovog grada.

Kotor –  Magična kombinacija plave, zelene i bijele boje iz koje vire crveni krovovi, zaustavlja dah. Zamislite kako je tek uživo… Kotor je grad, općina i luka u crnogorskom primorju, u krajnjem sjeveroistočnom dijelu zaljeva Boka kotorska. Evo nekih razloga zašto posjetiti Kotor. Stari grad Kotor – Zidine kojima je grad opasan zaista se isplati vidjeti. Dugački su 4 km, a u grad se ulazi kroz troja vrata. Od 1979. Kotor se nalazi na UNESCO-ovu popisu zaštićene svjetske kulturne baštine. Zidine podosta podsjećaju na Dubrovačke, što ima smisla budući da je i Kotor dugo bio pod mletačkom vlašću. Tvrđava sv. Ivan – Preporuka naša je da se popnete na brdo sv. Ivana gdje se nalaze stare zidine. Na putu do vrha naići ćete na crkvu Gospe od zdravlja koja je služila za obred vojne posade na gornjoj tvrđavi. Ispod te crkve otkriveni su ostaci najstarije građevine u Kotoru, ranokršćanske bazilike iz 6. stoljeća. Mjesto od kamena: Perast je malo primorsko naselje u crnogorskoj općini Kotor. Najveći je spomenik Boke Kotorske, sagrađen u potpunosti od kamena. Preporučujemo vam da prošećete Perastom i pronađete svih 16 palača koje se tamo nalaze. Uglavnom su građene u baroknom stilu, a većina obitelji kojima pripadaju predstavlja 12 peraških bratstava (kazada). 

SEA DANCE FESTIVAL – Sea Dance festival, dobitnik nagrade “Best Medium Sized European Festival” za 2014. godinu, okuplja fanove iz preko 50 zemalja iz cijelog svijeta, kao i impresivan line up koji čini više od 100 najpopularnijih svjetskih muzičkih zvijezda. Prethodnih godina jadranskom obalom odzvanjali su hitovi megastarova kao što su The Prodigy, Jamiroquai, Underworld,  Rudimental, Róisín Murphy, Skrillex, Hurts, Lost Frequencies, John Newman, Sean Paul, Fatboy Slim, ali i najvećih regionalnih muzičkih imena koji su u Budvu privukli blizu 300.000 ljubitelja dobrog zvuka sa svih meridijana. Brojni svjetski mediji, među kojima su i CNN, New York Times, Guardian, Conde Nast, Metro, Daily Mirror, Daily Express i drugi, preporučuju Sea Dance kao jedan od najboljih svjetskih festivala na morskoj obali, a svom višemilionskom auditorijumu savjetuju da ljetnji festivalski odmor provedu upravo u Crnoj Gori, etablirajući Budvu i crnogorsku obalu kao eksluzivnu i modernu turističku destinaciju. Sea Dance festivala održaće se od petka, 26. avgusta do nedjelje, 28. augusta i to u tirkiznoj uvali, na novoj plaži Buljarica.

MJESTO ODRŽAVANJA – Plaža Buljarica, dugačka više od 2km i smještena na svega pola sata vožnje od budvanskog Starog grada, predstavlja istinski biser netaknute prirode jadranske obale. Pješčana i šljunkovita obala obgrljena je pojasom borove i listopadne guste šume i tri stotine godina starim maslinjakom, što čini ovu crnogorsku plažu pravom zelenom oazom.
Savršena lokacija za duge ljetnje festivalske noći, praćene uzbudljivim dnevnim žurkama uz najbolje društvo, koktele i zvuk talasa!

 

Live for the story.

Aranžman uključuje

 • 3 noćenja sa doručkom u Budvi, u hotelu Aqua Doria ili njemu sličan i odabranom tipu soba;
 • Prevoz turističkim autobusima na relacijama prema programu putovanja;
 • Polaske iz Doboja, Maglaja, Žepča, Zenice, Kaknja, Visokog, Sarajeva, Jablanice, Konjica, Mostara; uz napomenu da se za putnike iz Mostara, Jablanice i Konjica, cijena umanjuje za 10,00 KM;
 • Prevoz na relaciji Budva-Buljarica-Budva za vrijeme trajanja festivala;
 • Za putnike koji koriste vlastiti prevoz cijena aranžmana se umanje za 20,00 KM;
 • Usluge pratioca grupe za sve vrijeme aranžmana;
 • Administrativne troškove, troškove rezervacije u iznosu od 5,00 KM;
 • Organizaciju putovanja u cjelini.
 •  

Aranžman ne uključuje

  • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje (putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procjene graničnih vlasti, budu spriječeni da uđu na teritoriju države u koju putujemo) – 10,00 KM za sve dane –  plaćanje u agenciji;
  • Obaveznu boravišnu taksu u Crnoj Gori koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po osobi: 1,5 € – 3 KM; ukupno 9,00 KM za sve dane –  plaća se u agenciji);
  • Dodatno sjedište u autobusu – 50,00 KM ili doplatu za posebno sjedište u autobusu (sjedišta iza vozača, sjedišta iza 2. vrata) – 30,00 KM;
  • Sea dance festival ulaznicu;
  • Polaske iz Tuzle i Banja Luke; cijena se uvećava za 15,00 KM;
  • Fakultativne izlete za koje će cijene biti naknadno objavljene;
  • Individualne troškove putnika kao i ulaznice za pojedine objekte.

PROGRAM PUTOVANJA (uz mogućnost izmjena):

 

 1. dan / Sarajevo – BiH – Crna Gora:

Sastanak grupe na dogovorenom mjestu u kasnim /noćnim satima (za one koji uplate uslugu prevoza preko agencije). Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora, osvježenja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

 1. dan / Crna Gora – BUDVASea Dance festival:

Dolazak u Budvu je planiran u prijepodnevnim satima, zavisno od gužve na granicama i zadržavanjima tokom puta. Dolazak u Budvu u prijepodnevnim satima i smještaj u hotel poslije 12-13h (za sve putnike koji idu sopstvenim prevozom sastanak na recepciji nakon 14-15h). Slobodno popodne za odmor, šetnju i upoznavanje mjesta ili fakultativni obilazak Starog grada u pratnji vodiča. Sea Dance festivala održaće se od petka, 26. avgusta do nedjelje, 28. augusta i to u tirkiznoj uvali, na novoj plaži Buljarica, koja je na svega 20-ak km od našeg hotela. I ove godine Let’s Go jedini iz BiH organizuje prevoz i smještaj u hotelu uz odlazak na Sea Dance festival. Ove godine na festivalu nastupaju poznate regionalne ali i svjetske zvijezde (Mahmut Orhan, Nina Kraviz, Dubioza Kolektiv i mnogi drugi). Noćenje.

 1. dan / Budva – Sea Dance festival – Budva:

Doručak. Slobodno vrijeme i uživanje cijeli dan u prelijepoj Budvi ili odlazak na Sea Dance fetival gdje se nastavlja program drugog dana festivala. Noćenje.

 

 1. dan / Budva Krstarenje Bokom Kotorskom uz posjetu Kotoru – fakultativno) – Sea Dance festival – Budva:

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni odlazak do Kotora. Kotor je grad na obali Bokokotorskog zaliva u Crnoj Gori. Stara mediteranska kotorska luka, okružena impresivnim gradskim zidinama, je vrlo dobro sačuvana i pod zaštitom je UNESCO-a, kao svjetska kulturna baština. Prilika da posjetite najpoznatije znamenitosti Starog grada Kotora uz vodiča, tu su 3 ulaza (kapije) u Stari grad Kotor: Glavna ili Morska kapija, Sjeverna kapija i Južna kapija ili vrata od Gudića, zatim glavni gradski trg – Trg od oružja, palata Beskuća, Trg sv. Tripuna na kojem se nalazi katedrala sv. Tripuna i Trg od brašna na kojem se nalazi palata Prima. Nakon obilaska Kotora, slijedi krstarenje kroz Boko-Kotorski zaliv, od Kotora prema Perastu. Zatim kroz Verige ide se dalje prema Herceg Novom. Prolazi se pored stare mornaričke baze Kumbor, podmorničkih tunela na Rosama. Nakon toga povratak ka Tivtu, prolazi se pored ostrva cvijeća i Sv. Đorđa. Iskrcaj u Tivtu; nakon povratka u Budvu slijedi slobodno vrijeme ili odlazak na Sea Dance festival gdje se nastavlja program trećeg dana festivala ujedno i zatvaranje festivalskog programa. Povratak u Budvu! Noćenje.

 1. dan /BudvaCrna GoraBiHSarajevo:

Doručak. Slijedi napuštanje hotela – check out. Imat ćemo mogućnost da stvari ostavimo u sklopu hotela i da cijeli dan iskoristimo maximalno.

Slobodno vrijeme, povratak prema BiH u poslijepodnevnim satima. Slijedi noćna vožnja uz usputne pauze za odmor, osvježenje… Dolazak u BiH u kasnim večernjim / noćnim satima. KRAJ PROGRAMA

 

Uz ovaj program putovanja važe “Opšti uslovi putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events” – više informacija na letsgo.ba/uslovi.

Način prijavljivanja
• Popunjavanjem on-line prijave ispod
• Dolaskom u Let’s Go poslovnicu

ts-awesome-clock-o Ponuda ističe za:

Način plaćanja

 • Prva rata 30 KM prilikom prijave
 • Putnik ostatak duga plaća u cijelosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 10 dana pred putovanje.

Gdje se nalazimo ?

Ferhadija 17B Sarajevo

+387 (0) 60 33 26 444

+387 (0) 33 86 16 16

+387 (0) 33 86 16 17

info@letsgo.ba

 

Poslovno ime: Let’s Go Travel & Events
JIB: 4202215000016

ts-awesome-map-marker Ferhadija 17B  Sarajevo

ts-awesome-mobile-phone +387 (0) 60 33 26 444

ts-awesome-phone +387 (0) 33 86 16 16

ts-awesome-fax +387 (0) 33 86 16 17

ts-awesome-at info@letsgo.ba

Tekući račun: Raiffeisen 1610000158950031
​Licenca o obavljanju djelatnosti putničkih agencija i turoperatera 065-0-Reg-16-001811 od 11.05.2016.