Okupi svoju ekipu za krstarenje, obavijesti ih odmah putem:

 ts-awesome-comments Whatsapp   ts-awesome-comments  Vibera

Prijavi se odmah jer najbolja mjesta odlaze prva!

Prijava je potpuno besplatna i za nju vam je potrebno manje od 1 minut.

×

×
PAMETNO IZABERI I UŠTEDI
Program putovanja

Plivajte u osamljenim uvalama, istražujte  gradove, gledajte nevjerojatne zalaske sunca i zabavljajte se u nekim od najpoznatijih mjesta noćnog života u Europi

Program putovanja nije obavezan, ali je osmišljen kako bi omogučio 100% odmor, zabavu i nezaboravnih iskustava. Spakujte svoj kofer, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

ts-awesome-chevron-down

Split I Pakleni otoci I Hvar I Biševo I Vis I Brač I Bol I Makarska

Get ready for ts-awesome-hashtag summer2023

Staff

Iza velikih događaja stoje sjajni ljudi.

Naš staff na ovom putovanju ima ocjenu  ts-awesome-users  4.9 od 5.
ts-awesome-starts-awesome-starts-awesome-starts-awesome-star ts-awesome-star-half-o
Oni su ti koji će vaše iskustvo na krstarenju učiniti nezaboravnim!

Termin

Termin od 5 dana 

16. Septembar
19. Septembar

 

Rani booking

 ts-awesome-tags Premium krstarenje po nikad pristupačnijoj cijeni!

Cijene važe za prvih 20 uplata uz popust do 100KM

 

 

16. Septembar I 5 dana I 699KM   ts-awesome-check-square-o

19. Septembar I 6 dana I 849KM   ts-awesome-check-square-o

Limitiran broj putnika na 30 po terminu

U cijenu aranžmana je uključen:

Prevoz iz vašeg grada do luke i nazad. / Krstarenje i obilazak 5 otoka. / Noćenja u 1/2 ili 1/3 sobama na brodu. Hrana na bazi polupansiona(doručak i ručak u 3 slijeda) / Voda, sokovi i kafa za vrijeme obroka. Kapetanska večera. / Petočlana posada. / Lučke takse./ Vodiči.

 ts-awesome-tags ušteda 100KM

 

Uplati I ratu u iznosu od 100KM i osiguraj svoje mjesto!

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja, u cijelosti vam vraćamo uplaćeni iznos za putovanje.

Young and Fun Krstarenje

Jedite, spavajte i živite na brodu i uživajte u prirodnim ljepotama najljepših jadranskih otoka i neotkrivenim uvalama gdje će biti organizirani svakodnevni beach zabave, a nakon što se brod veže u luku nastavlja se s noćnim zabavama koji uključuje razne happy houre, karaoke, kapetanske večere i sl.
Iza ponoći izaberite odlazak u neki od obližnjih barova u mjestu ili zabavu na brodu “pod zvijezdama” u nekoj od prekrasnih uvala…

 

 

Ruta krstarenja

 

 

 

 

Galerija destinacija koje obilazimo

 

 Da li ste znali?

 • Da je Split poznat po svojoj Rivi i kompleksu tvrđava u centru grada, Dioklecijanova palača, koju je rimski car podigao još u 4. vijeku, a njeni razgranati ostaci uključuju više od 200 građevina.

 • Split je grad s najvećim brojem olimpijskih medalja po broju stanovnika. 

 • Da su Pakleni otoci,  skupina od dvadesetak otočića i hridi koji ostavljaju bez daha.
 • Da je Hvar najduži otok na Jadranu i da se na njemu nalazi najstarije pozorište u Europi.

 • Da je Hvar najsunčaniji otok u Hrvatskoj.

 • Da je biser Jadrana – Biševo poznato po svom spomeniku prirode odnosno njegovoj Modroj pećini, koja spada u zaštićena područja RH.

 • Da je otok Vis kao odredište najpoznatije po prelijepoj Plavoj pećini, skup otočnih pećina koje su dostupne samo brodom. 

 • Da je Bol prepoznat po plaži Zlatni Rat, ova je plaža poznata po neprestanom mijenjanju oblika zbog plime.

 • Da se na Bolu nalazi najviši vrh arhipelaga na 780 metara nadmorske visine.

 

Live for the story.

Aranžman uključuje

ts-awesome-chevron-right  3 noćenja ili 4 noćenja u odabaranom smještaju – dvokrevetnim ili trokrevetnim kabinama s vlastitim toaletom i klimom na bazi polupansiona (doručak i ručak);
ts-awesome-chevron-right  Voda, sokovi, kafa za vrijeme obroka;
ts-awesome-chevron-right  Gratis Let’s Go kapetansku večeru u četiri slijeda;
ts-awesome-chevron-right  Korištenje kuhinje, dvorane, palube za sunčanje od 200 m2;
ts-awesome-chevron-right  Prevoz turističkim autobusima na relacijama prema programu putovanja;
ts-awesome-chevron-right  Prevoz premium brodom na relaciji SPLIT – PAKLENI OTOCI – HVAR – BIŠEVO – VIS – BRAČ/BOL – (KORČULA u ponudi 4 noćenja) – MAKARSKA;
ts-awesome-chevron-right  Peteročlana posada;
ts-awesome-chevron-right  Gorivo i lučke takse;
ts-awesome-chevron-right  Polaske iz Sarajeva, Mostara, Jablanice, Konjica, Visokog, Kaknja, Zenice, Žepča, Maglaja, Doboja, Tuzle i Banja Luke;
ts-awesome-chevron-right Usluge pratioca grupe za sve vrijeme aranžmana;
ts-awesome-chevron-right  Organizaciju putovanja u cijelini

Aranžman ne uključuje

ts-awesome-chevron-right Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje – 10 KM za sve dane boravka – plaćanje u agenciji;
ts-awesome-chevron-right Obaveznu boravišnu taksu u Hrvatskoj koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po osobi: 1 € – plaća se u agenciji);
ts-awesome-chevron-right Administrativne troškove obrade rezervacije u iznosu od 5KM – obavezno plaćanje u agenciji;
ts-awesome-chevron-right Alkoholna pića (plaćanje isključivo na šanku broda);
ts-awesome-chevron-right Opcija večere na brodu (roštilj, burgeri);
ts-awesome-chevron-right Fakultativne doplate;
ts-awesome-chevron-right Individualne troškove putnika.

Opcija 3 noćenja:

 1. dan (30.7.): Split – PAKLENI OTOCI – HVAR

Najpoznatiji grad hrvatske dalmatinske obale, a ujedno polazna tačka našeg krstarenja je Split. Poznat po svojim plažama i kompleksu tvrđava u centru grada, Dioklecijanova palača, koju je rimski car podigao u 4. vijeku. Jednom davno dom hiljadama ljudi, njeni razgranati ostaci uključuju više od 200 građevina. Unutar bijelih kamenih zidova, dvorišta i galerije nalaze se trgovine, barovi, kafići, katedrale, hoteli i nekoliko kuća. Slobodno vrijeme.

Prijava na brodu je cca od 10.30h do 12.00h. Računajte na to da vaša kabina možda neće biti spremna do 12:30h. Polazak broda je otprilike oko 13:00h iz Splita. Spremni? Na redu su Pakleni Otoci kao prva stanica. Pakleni otoci,  skupina od dvadesetak otočića i hridi poznato je izletište i atraktivno odmaralište u Hrvatskoj. Jedna od najljepših uvala je na otoku Klement, gdje se nalazi plaža i nautička marina Palmižana.

Na paklenim otocima očekuju vas nezamislive prirodne ljepote, mirisno egzotično bilje, predivne pješčane plaže sa plitkim dnom.

Krećemo prema Paklenim otocima uz ručak na brodu i zaustavljamo se kako bi se okupali u kristalno čistoj vodi. Naredna stanica je Hvar. To je najduži otok na Jadranu i poznat je po super jahtama i slavnim gostima. Popnite se na brdo i posjetite ruševine tvrđave iz 7. vijeka s pogledom na luku, istražite renesansnu katedralu s originalnim tornjem ili otkrijte najstarije pozorište u Europi! Grad Hvar nudi obilje restorana, barova i kafića koji su otvoreni dugo u noć. Provod na Let’s Go način. Noćenje.

Napomena: vrijeme pristajanja na Hvaru može biti predvečer u špici sezone zbog ograničenja lučke kapetanije.

 

 1. dan (31.7.): Hvar – VIS

Nakon doručka rano ujutro, u skladu s vremenskim uslovima (koji su obično odlični), krenuti ćemo do otoka Visa, jednog od najudaljenijih otoka na dalmatinskoj obali. Pauza za kupanje. Krećemo prema Visu uz ručak na brodu. Vis se vijekovima koristio kao strateška vojna luka i baza savezničke vojske tokom Drugog svjetskog rata u borbi protiv Italije i Njemačke. Otok se tek nedavno otvorio za komercijalni turizam i još uvijek zadržava puno šarma. Danas je otok idilično odredište najpoznatije po prelijepoj Plavoj pećini, skup otočnih pećina koje su dostupne samo brodom. Plavo tirkizno more i lomovi svjetlosti koji ulaze u pećinu pružaju nevjerojatne mogućnosti za fotografisanje. Provod na Let’s Go način. Noćenje.

Napomena: ako slučajno vrijeme i vjetar nisu prikladni za posjet Visu, alternativna lokacija za zaustavljanje odrediti će se na putu. Kapetan zadržava pravo izmjene plana vožnje, jer mu je prije svega prioritet broj jedan sigurnost putnika.

 

 1. dan (1.8.): Vis – BIŠEVO – BOL

Na putu prema Bolu, posjetit ćemo biser Jadrana – Biševo. Biševo je poznato po svom spomeniku prirode odnosno njegovoj Modroj pećini, koja spada u zaštićena područja RH. Modra pećina zaštićena je 1951. godine. Većina ljudi Biševo gotovo isključivo povezuju s Modrom pećinom, što i ne čudi s obzirom na njenu fascinantnu ljepotu, no ovaj otok ima brojne druge prirodne ljepote, koje ćete otkriti na ovoj našoj avanturi.

Nakon doručka ujutro nastavljamo krstarenje Jadranom i krećemo prema otoku Braču, gdje ćemo nakon ručka na brodu stići u grad Bol, jedan od najpoznatijih hrvatskih turističkih destinacija. Prepoznat po plaži Zlatni Rat, ova je plaža poznata po neprestanom mijenjanju oblika zbog plime. Možete se uputiti prema prekrasnoj Vidovoj Gori, gdje možete izaći na najviši vrh arhipelaga na 780 metara nadmorske visine. Panoramski pogled na susjedni otok Hvar pri spuštanju do plaže na Bolu vrijedan je uspona! U večernjim satima gratis za sve naše putnike – kapetanska večeraProvod na Let’s Go način. Noćenje.

 

 1. dan (2.8.): Bol – MAKARSKA

Nakon doručka uživajte u jutru krstareći jadranskom obalom prema Makarskoj. Kada uplovimo u makarsku luku, upustite se u istraživanje jedne od najljepših destinacija na hrvatskoj obali. Makarska je smještena pod planinom Biokovo, uz vrh Sv.Jure koji je najviši primorski vrh na Mediteranu. Šetajući se ulicama Makarske, naići ćete na brojne crkve i druge arhitektonske znamenitosti. Slobodno vrijeme za uživanje sve do povratka prema BiH. Povratak prema BiH u kasnim poslijepodnevnim / večernjim satima. Slijedi noćna vožnja uz usputne pauze za odmor, osvježenje… Dolazak u BiH u kasnim večernjim / noćnim satima. KRAJ PROGRAMA 3 NOĆENJA

 

Opcija 4 noćenja:

 1. dan (2.8.): Makarska – KORČULA:

Makarska je smještena pod planinom Biokovo, uz vrh Sv.Jure koji je najviši primorski vrh na Mediteranu. Šetajući se ulicama Makarske, naići ćete na brojne crkve i druge arhitektonske znamenitosti. Slobodno vrijeme.

Prijava na brodu je cca od 10.30h do 12.00h. Računajte na to da vaša kabina možda neće biti spremna do 12:30h. Polazak broda je otprilike oko 13:00h iz Makarske. Spremni? Na redu je prelijepa Korčula kao prva stanica. Otok Korčula i njegov grad Korčula danas nude povratak u srednjovjekovno doba za sve one željne odmora. Korčula, baš kao i Hvar skriva mnoge plaže i uvale. Povijest Korčule seže daleko u prošlost, još od neolitičkoga doba, dok je u skorije vrijeme Korčula okružena razvojem turizma, ali i proizvodnjom vina. Noćenje.

 1. dan (3.8.): Korčula – PAKLENI OTOCI – HVAR:

Doručak. Na redu su Pakleni Otoci. Pakleni otoci,  skupina od dvadesetak otočića i hridi poznato je izletište i atraktivno odmaralište u Hrvatskoj. Jedna od najljepših uvala je na otoku Klement, gdje se nalazi plaža i nautička marina Palmižana.

Na paklenim otocima očekuju vas nezamislive prirodne ljepote, mirisno egzotično bilje, predivne pješčane plaže sa plitkim dnom.

Krećemo prema Paklenim otocima uz ručak na brodu i zaustavljamo se kako bi se okupali u kristalno čistoj vodi. Naredna stanica je Hvar. To je najduži otok na Jadranu i poznat je po super jahtama i slavnim gostima. Popnite se na brdo i posjetite ruševine tvrđave iz 7. vijeka s pogledom na luku, istražite renesansnu katedralu s originalnim tornjem ili otkrijte najstarije pozorište u Europi! Grad Hvar nudi obilje restorana, barova i kafića koji su otvoreni dugo u noć. Provod na Let’s Go način. Noćenje.

 

 1. dan (4.8.): Hvar – VIS:

Nakon doručka rano ujutro, u skladu s vremenskim uslovima (koji su obično odlični), krenuti ćemo do otoka Visa, jednog od najudaljenijih otoka na dalmatinskoj obali. Pauza za kupanje. Krećemo prema Visu uz ručak na brodu. Vis se vijekovima koristio kao strateška vojna luka i baza savezničke vojske tokom Drugog svjetskog rata u borbi protiv Italije i Njemačke. Otok se tek nedavno otvorio za komercijalni turizam i još uvijek zadržava puno šarma. Danas je otok idilično odredište najpoznatije po prelijepoj Plavoj pećini, skup otočnih pećina koje su dostupne samo brodom. Plavo tirkizno more i lomovi svjetlosti koji ulaze u pećinu pružaju nevjerojatne mogućnosti za fotografisanje. Provod na Let’s Go način. Noćenje.

Napomena: ako slučajno vrijeme i vjetar nisu prikladni za posjet Visu, alternativna lokacija za zaustavljanje odrediti će se na putu. Kapetan zadržava pravo izmjene plana vožnje, jer mu je prije svega prioritet broj jedan sigurnost putnika.

 

 1. dan: (5.8.): Vis – BIŠEVO – BOL:

Na putu prema Bolu, posjetit ćemo biser Jadrana – Biševo. Biševo je poznato po svom spomeniku prirode odnosno njegovoj Modroj pećini, koja spada u zaštićena područja RH. Modra pećina zaštićena je 1951. godine. Većina ljudi Biševo gotovo isključivo povezuju s Modrom pećinom, što i ne čudi s obzirom na njenu fascinantnu ljepotu, no ovaj otok ima brojne druge prirodne ljepote, koje ćete otkriti na ovoj našoj avanturi.

Nakon doručka ujutro nastavljamo krstarenje Jadranom i krećemo prema otoku Braču, gdje ćemo nakon ručka na brodu stići u grad Bol, jedan od najpoznatijih hrvatskih turističkih destinacija. Prepoznat po plaži Zlatni Rat, ova je plaža poznata po neprestanom mijenjanju oblika zbog plime. Možete se uputiti prema prekrasnoj Vidovoj Gori, gdje možete izaći na najviši vrh arhipelaga na 780 metara nadmorske visine. Panoramski pogled na susjedni otok Hvar pri spuštanju do plaže na Bolu vrijedan je uspona! U večernjim satima gratis za sve naše putnike – kapetanska večeraProvod na Let’s Go način. Noćenje.

 

 1. dan (6.8.): Bol – SPLIT:

Najpoznatiji grad hrvatske dalmatinske obale, a ujedno polazna tačka našeg krstarenja je Split. Poznat po svojim plažama i kompleksu tvrđava u centru grada, Dioklecijanova palača, koju je rimski car podigao u 4. vijeku. Jednom davno dom hiljadama ljudi, njeni razgranati ostaci uključuju više od 200 građevina. Unutar bijelih kamenih zidova, dvorišta i galerije nalaze se trgovine, barovi, kafići, katedrale, hoteli i nekoliko kuća. Slobodno vrijeme.

Slobodno vrijeme za uživanje sve do povratka prema BiH. Povratak prema BiH u kasnim poslijepodnevnim / večernjim satima. Slijedi noćna vožnja uz usputne pauze za odmor, osvježenje… Dolazak u BiH u kasnim večernjim / noćnim satima. KRAJ PROGRAMA 4 NOĆENJA

Način prijavljivanja
• Popunjavanjem on-line prijave ispod, nakon što ispunite prijavu dobiti ćete e-mail s uputstvima za uplatu I – rate

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja zbog pandemije virusa ili stupanja na snagu mjera karantene, u cijelosti vam vraćamo uplaćeni iznos za putovanje  Više o opciji 

ts-awesome-comments-o Imate li pitanja? Pišite nam, mi smo tu za vas!  Pišite nam ovdje

ts-awesome-comments-o Okupi svoju ekipu za Young and Fun krstarenjeobavijesti ih odmah putem Whatsapp ili Vibera

ts-awesome-clock-o Ponuda ističe za:

Način plaćanja

 • Prva rata 50 KM prilikom prijave
 • Putnik ostatak duga plaća u cijelosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 30 dana pred putovanje.

Gdje se nalazimo ?

Ferhadija 17B Sarajevo

+387 (0) 60 33 26 444

+387 (0) 33 86 16 16

+387 (0) 33 86 16 17

info@letsgo.ba

 

Napomene:

Navedene cijene se odnose na polazak iz Sarajeva, Mostara, Jablanice, Konjica, Visokog, Kaknja, Zenice, Žepča, Maglaja, Doboja, Tuzle i Banja Luke.

Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne.

Navedeni program planiranih posjeta po danima može biti djelomično ili u potpunosti izmjenjen prije ili nakon kreiranja finalne satnice putovanja, a putnici će prije realizacije izleta biti obavješteni o izmjenama.

Molimo vas da se prije uplate putovanja upoznate sa programom putovanja i opštim uslovima putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events koje sa uplatom prihvatateletsgo.ba/uslovi.

Uplatom aranžmana pristajete na Ugovor i Opšte uslove.

Maloljetne osobe bez pratnje roditelja trebaju uredno ovjerenu saglasnost roditelja i punoljetne osobe s kojom putuju.

Poslovno ime: Let’s Go Travel & Events
JIB: 4202215000016

ts-awesome-map-marker Ferhadija 17B  Sarajevo

ts-awesome-mobile-phone +387 (0) 60 33 26 444

ts-awesome-phone +387 (0) 33 86 16 16

ts-awesome-fax +387 (0) 33 86 16 17

ts-awesome-at info@letsgo.ba

Tekući račun: Raiffeisen 1610000158950031
​Licenca o obavljanju djelatnosti putničkih agencija i turoperatera 065-0-Reg-16-001811 od 11.05.2016.