Beograd

Novi Sad i Etno selo Stanišići

Regionalni centar najboljeg provoda!

Već tradicionalno, Let’s Go vas i 9 godina zaredom vodi na doček Nove godine u Beogradu.

Termin
3 dana I 2 noćenja

31. Decembar

ts-awesome-check-circle  Smanjen kapacitet! Ispunjeni bezbjednosni protokoli vezani za epidemiološku situaciju.

Dešavanja
Noćni izlazak I klubovi  I splavovi  I krstarenje  I posjeta etno sela Stanisići  I Avala + Dedinje. Program putovanja nije obavezan, ali je osmišljen kako bi omogučio 100% odmor, zabavu i nezaboravnih iskustava. Spakujte svoj kofer, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!
Promotivna cijena

LAST MINUTE 1+1 GRATIS

169KM

ovisno od kategorizacije smještaja i tipa sobe.

Hostel 1/4 ts-awesome-bedts-awesome-bus   169KM  (posljednje sobe)

 

Besplatan polazak iz svih gadova bez doplate!

Uplati I ratu u iznosu od 30KM i osiguraj svoje mjesto!

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja zbog pandemije virusa ili stupanja na snagu mjera karantene, vraćamo vam uplaćeni iznos za putovanje!

*Za prijavu je potrebno manje od 1 minut, prijavi se odmah i sačuvaj svoje mjesto.

Regionalni centar najboljeg provoda je opet u ponudi!
Već tradicionalno, Let’s Go vas i petu godinu zaredom vodi na najbolje žurke na Balkanu, sa preko 24000 zadovoljnih putnika stvoren je brand fantastičnih Let’s go žurki.
Želite doživjeti nešto novo, ili ponovno osjetiti Beograd noću?!
Tu smo za Vas!
Najatraktivniji splavovi i kafane Beograda u suradnji sa najpoznatijim balkanskim event organizatorima, ne ostavljaju ravnodušnim ni najuspavanijeg partibrejkera.
Grad koji nikad ne spava, s razlogom nosi epitet najatraktivnijeg party grada u regiji, glamur i sjaj kojeg nudi osvojit će vas prvim korakom, te pruža osjećaj kojeg nigdje drugo nećete moći osjetiti.
Doživite svoju “Beograd priču”, osjetite atmosferu plutajućih party lokacija ili beogradski štih crvenih stolnjaka, te obogatite svoju party karijeru na nezaboravan način, jer u konačnici, jedina istina je ta, koja glasi – ŽIVOT NEMA REPRIZU!

Live for the story.

Aranžman uključuje

 • Tri dana u Beogradu;
 • Dva noćenja u Beogradu, odabranom smještaju i tipu soba;
 • Prevoz turističkim autobusima na relacijama prema programu putovanja;
 • Polaske iz Tuzle, Doboja, Maglaja, Žepča, Zenice, Kaknja, Visokog, Sarajeva, Konjica, Jablanice i Mostara (polasci bez doplata za prvih 100 rezervacija/uplata, nakon toga doplata je 20 KM za sve gradove osim Sarajeva);
 • Usluge pratioca grupe za sve vrijeme aranžmana;
 • Odlazak do etno sela Stanišići;
 • Administrativne troškove, troškove rezervacije u iznosu od 5 KM; 
 • Organizaciju i tehničko vođenje putovanja u cjelini.

Aranžman ne uključuje

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procjene graničnih vlasti, budu spriječeni da uđu na teritoriju istih) – 8,00 KM za sve dane –  plaćanje u agenciji;
 • Obaveznu boravišnu taksu u Srbiji koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po osobi: 1,5 € – 3 KM –  plaća se u agenciji);
 • Doplatu za doručak – 20,00 KM;
 • Dodatno sjedište u autobusu – 80,00 KM ili doplatu za posebno sjedište u autobusu (sjedišta iza vozača, sjedišta iza 2. vrata) – 30,00 KM;
 • Fakultativne izlete za koje će cijene biti naknadno objavljene
 • krstarenje Dunavom i Savom (prevoz + ulaznica) 
 • I noć izlazak –  – doček Nove godine (prevoz + rezervacija)
 • II noć izlazak – repriza Nove godine (prevoz + rezervacija)
 • odlazak do Dedinja – MJ-a, Kuće cveća i Titovog groba (prevoz + ulaznice)
 • odlazak do Gardoš kule (prevoz)
 • odlazak i obilazak Novog Sada

            **Mogućnost uzimanja fakultativa pojedinačno ili u vidu paketa fakultativa po akcijskim cijenama.

 • Individualne troškove putnika kao i ulaznice za pojedine objekte.
 

PROGRAM PUTOVANJA (uz mogućnost izmjena):

 

 1. dan / Sarajevo – BiH– Srbija – Beograd – NOVA GODINA:

Sastanak grupe na dogovorenom mjestu oko ponoći ili neposredno nakon ponoći. Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora, osvježenja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Dolazak u Beograd je planiran u prijepodnevnim satima, zavisno od gužve na granicama i zadržavanjima tokom puta. Po dolasku u Beograd stvari ostavljamo u smještajne jedinice (ako sobe budu slobodne, odmah ćemo odraditi check in), nakon čega slijedi fakultativni obilazak grada i upoznavanje sa Beogradom, odlazak do Kalemegdana i posjeta beogradskoj tvrđavi koja je sadašnji oblik dobila u 18 st. Sa Kalemegdana se pruža predivan pogled na ušće Save u Dunav. Prilikom šetnje do Kalemegdana, prilika za upoznavanje sa ljepotama Beograda i njegovim značajnim objektima i ustanovama, kao što su park Tašmajdan, Narodna Skupština Srbije, Terazije, Trg Republike, te čuvena i najpoznatija ulica Beograda, Knez Mihajlova. Poslije toga slijedi povratak u smještajne jedinice i smještaj. Nakon što se smjestimo u sobe, pred nama je slobodno vijeme, uz mogućnost fakultativnog odlaska na krstarenje beogradskim ljepoticama, Savom i Dunavom uz ˝ludilo˝ na samoj brodici na naš način. HIT putovanja: Prema našoj statistici 85% putnika ide na ovu fakultativu. Povratak u smještajne jedinice . Odmor i priprema za doček Nove 2023. godine! Noćenje.

 1. dan / Beograd (Novi Sad – fakultativno) – Beograd:

Doručak (za one putnike koji uzmu opciju doručka). Slobodan dan ili fakultativni obilasci i upoznavanje sa ljepotama i znamenitostima Novog Sada. Novi Sad je drugi grad po veličini u Srbiji, koji se nalazi u Vojvodini. „Grad Balaša“, grad muzičkog festivala EXIT, grad koji kao rijetko koja od europskih destinacija, s pravom može ponijeti i epitet multinacionalne, multikulturalne i multikonfesionalne metropole u malom, u kojoj se razlike doživljavaju kao prednost. Po dolasku u Novi Sad slijedi obilazak najznačajnijih znamenitosti u pratnji vodiča: Petrovaradinska tvrđava, Dunavski park, Dunavska ulica, Vladičanski dvor, Zmaj Jovina ulica, Katedrala, Gradska kuća i Trg Slobode. Nakon povratka u Beograd slijedi slobodno vrijeme, odmor. Poslije slijedi fakultativni odlazak u neki od beogradskih klubova ili splavova tj. noćni provod – repriza Nove godine. Zabava do kasnih sati. Ako niste bili u jednoj od Beogradskih kafana, klubova ili splavova kao da niste posjetili Beograd ! Naša statistika kaze da se 77% putnika vrati u Beograd samo zbog ovog provoda Povratak u smještajne jedinice i noćenje.

 1. dan / Beograd – (Muzej Jugoslavije, Kuća cvijća, Kula Gardoš – fakultativno) – Beograd – Srbija – BiH – etno selo Stanišići – Sarajevo: 

Doručak (za one putnike koji uzmu opciju doručka). Slijedi napuštanje soba – check out. Slobodan dan ili fakultativni obilasci i upoznavanje sa ljepotama i znamenitostima Beograda. Fakultativni odlazak do Dedinja, kompleksa Muzeja Jugoslavije. U pratnji vodiča posjetit’ ćete Stari muzej, Muzej 25. Maj, te naravno Kuću cveća, u kojoj se nalazi grob maršala Josipa Broza Tita i njegove supruge Jovanke. Prilikom posjete MJ-e, koji je inače najposjećeniji muzej u Beogradu, imat’ ćete priliku da vidite stvari koje su vezane za život Tita, od njegovog ureda, njegovih odijela, odlikovanja, poklona koje je dobio, neizostavnih štafeta i mnoštvo raznih predmeta i skulptura. Nakon povratka sa Dedinja, slobodno vrijeme. Fakultativni odlazak do kule Gardoš. Nakon toga slijedi slobodno vrijeme do polaska prema etnu selu Stanišići. Nakon odmora u etno selu Stanišići, slijedi polazak prema Sarajevu i drugim polaznim destinacijama u BiH. Dolazak u BiH u kasnim večernjim / noćnim satima. KRAJ PROGRAMA.

Uz ovaj program putovanja važe “Opšti uslovi putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events” – više informacija na letsgo.ba/uslovi.

Kako rezervisati putovanja?
• Popunjavanjem besplatne online prijave ispod, nakon što ispunite prijavu dobiti ćete e-mail s uputstvima za uplatu I – rate
• Plačanje možete izvršiti u Let’s Go poslovnici ili putem računa!

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja zbog pandemije virusa ili stupanja na snagu mjera karantene, vraćamo vam uplaćeni iznos za putovanje!

ts-awesome-comments-o Imate li pitanja? Pišite nam, mi smo tu za vas!  Pišite nam ovdje

ts-awesome-clock-o Krug prijava završava za:

Gdje se nalazimo ?

Ferhadija 17B Sarajevo

+387 (0) 60 33 26 444

+387 (0) 33 86 16 16

+387 (0) 33 86 16 17

info@letsgo.ba

 

Poslovno ime: Let’s Go Travel & Events
JIB: 4202215000016

ts-awesome-map-marker Ferhadija 17B  Sarajevo

ts-awesome-mobile-phone +387 (0) 60 33 26 444

ts-awesome-phone +387 (0) 33 86 16 16

ts-awesome-fax +387 (0) 33 86 16 17

ts-awesome-at info@letsgo.ba

Tekući račun: Raiffeisen 1610000158950031
​Licenca o obavljanju djelatnosti putničkih agencija i turoperatera 065-0-Reg-16-001811 od 11.05.2016.

×
Nova prijava