Zagreb (Hrvatska)

Ljubljana & Graz

Termin

31. Decembar – 02. Januar . I 2 noćenja

ts-awesome-check-circle  Smanjen kapacitet! Ispunjeni bezbjednosni protokoli vezani za epidemiološku situaciju.

Dešavanja
Nova godina 2023, obilazak Zagreba, Zagreb 360, Best Christmas market  2017,2018 i 2019 I party ranih jutarnjih sati.  Program putovanja nije obavezan, ali je osmišljen kako bi omogučio 100% odmor, zabavu i nezaboravnih iskustava. Spakujte svoj kofer, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

 

Promotivna cijena

LAST MINUTE

od 199KM

ovisno od kategorizacije smještaja i tipa sobe.

 Hostel 1/4 ts-awesome-bedts-awesome-bus   199KM (posljednje sobe)

 Hostel  1/2 ts-awesome-bedts-awesome-bus  219KM (posljednje sobe)

 

Besplatan polazak iz svih gadova bez doplate!

Uplati I ratu u iznosu od 30KM i osiguraj svoje mjesto!

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja zbog pandemije virusa ili stupanja na snagu mjera karantene, vraćamo vam uplaćeni iznos za putovanje!

*Za prijavu je potrebno manje od 1 minut, prijavi se odmah i sačuvaj svoje mjesto.

Opis destinacije:

Zagreb  ili kako ga od milja zovu “grad muzeja”, jer ima više muzeja po kvadratnom metru nego ijedan grad na svijetu, mjesto je bogatog kulturnog i urbanog života. Zagreb, glavni grad Hrvatske, stari je srednjovjekovni grad koji nudi barokni ugođaj svojeg Gornjeg grada, slikovite tržnice na otvorenom, pregršt trgovina, restorana i bareva. Karakterističanom ugođaju Zagreba pridonose mnogobrojni zeleni parkovi i šetališta. Ako sebe ne vidite kao “muzejski tip”, možete prema lokalnom običaju ispijati kafe i gledati kako vrijeme prolazi pokraj vas. 
Zagrebački srednjovjekovni šarm i bogati kulturni i zabavni programi privlače iz godine u godinu sve veći broj mladih iz cijelog svijeta.

Jedno popodne u Zagrebu dovoljno je da se zaljubite u ovaj neobičan grad. Pored toga što je prestonica i najveći grad Hrvatske, ujedno je i jedan od najposjećenijih gradova, što i ne čudi ako se uzmu u obzir mnogobrojne znamenitosti i bogata tradicija koju ima. 

Ljubljana – Emona, Laibach ili Lubiana, sve su to isti nazivi za glavni grad Slovenije, Ljubljanu. Smještena na rijeci Ljubljanici, mjesto je za koje se vežu zanimljive legende. Ljubljana spada u grupu najmanjih europskih prestonica, ali karakter ovog grada je ogroman. Ovaj grad je moćan spoj kultura i običaja, jer je od svakog većeg grada Europe usvojio neku karakteristiku i zato je kulturni, ekonomski i naučni centar Slovenije. Putovanje u Ljubljanu otkriće Vam njenu svestranost. Osjetićete se kao da ste u svjetskoj metropoli koja istovremeno nudi miran i ležeran tempo života, a to je jedna od njenih najvećih čari. Po dolasku u grad slijedi obilazak najznačajnijih znamenitosti Ljubljane u pratnji vodiča. Prilikom šetnje starogradskom jezgrom obilazimo Zmajski most (Zmajev most), Ljubljana grad (srednjovjekovni dvorac u Ljubljani), Ljubljanska stolnica (Katedrala, odnosno crkva sv. Nikole), Mestna hiša (Gradska vijećnica), Tromostovje (najljepši i najpopularniji most u gradu, odnosno tri mosta u jednom) i Prešernov trg (najljepši i centralni trg u gradu).

 

Graz sad iskreno, kad netko spomene Graz, koliko vas pomisli na shopping, a koliko na jedan od europskih gradova kulture? 😉 Ma ništa zato, ovdje ćemo se malo bolje upoznati s drugim najvećim austrijskim gradom!
Kao što smo već rekli to je drugi grad po veličini u Austriji, evropski grad kulture i pravo odredište za ljubitelje famoznog shoppinga! Inače ime Graz dolazi od riječi “gradec” što u biti znači “mali dvorac na vrh brda”. Smješten je na rijeci Muri i smatra se centrom predivne pokrajine Štajerske. Taj ‘mali dvorac na vrhu brda’ je, zapravo, današnji Schloßberg. Do njega se najlakše dolazi Schloßbergbahnom, uspinjačom koja vas pod nagibom od 60 posto dovodi do vrha prepunog parkova i mjesta za odmaranje. Ovdje je smješten i glavni gradski simbol, Uhrturm, te Glockenturm, prepoznatljive ikone Graza i okolice. Glavne karakteristike Uhrturma su njegove velike kazaljke na satovima, jednako kao i tri zvona koje se nalaze unutar zidova, od kojih je jedno služilo isključivo za signaliziranje požara.  Hauptplatz ili glavni trg, centar je gradskog života. Tu se nalaze Gradska vijećnica iz 19. stoljeća te fontana posvećena ‘Štajerskom princu’, koja, slično kao i ona u Rimu, predstavlja četiri rijeke: Muru, Dravu, Enns i Sann.

Live for the story.

Aranžman uključuje

 • Tri dana u Zagrebu;
 • Dva noćenja u hostelu bez doručka ili hotelu 3* sa doručkom u odabranom smještaju i tipu soba;
 • Doručak za putnike smještene u hotelu;
 • Prevoz autobusima prema planu i programu putovanja;
 • Polaske iz Doboja, Maglaja, Žepča, Zenice, Kaknja, Visokog, Sarajeva, Konjica, Jablanice i Mostara (polasci bez doplata za prvih 100 rezervacija/uplata, nakon toga doplata je 20 KM za polazak iz Konjica, Jabalanice i Mostara);
 • Usluge pratioca grupe za vrijeme trajanja aranžmana;
 • Administrativne troškove, troškove rezervacije u iznosu od 5,00 KM; 
 • Organizaciju putovanja u cjelini.

Aranžman ne uključuje

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje (putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procjene graničnih vlasti, budu spriječeni da uđu na teritoriju države u koju putujemo) – 8,00 KM za sve dane –  plaćanje u agenciji;
 • Obaveznu boravišnu taksu u Hrvatskoj koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (po osobi/noć: 1,5 € – 3 KM –  plaća se u agenciji);
 • Dodatno sjedište u autobusu – 100,00 KM ili doplatu za posebno sjedište u autobusu (sjedišta iza vozača, sjedišta iza 2. vrata) – 30,00 KM;
 • Fakultativne izlete – cijene će biti naknadno objavljene; 
 • Individualne troškove putnika kao i ulaznice za pojedine objekte.

PROGRAM PUTOVANJA(okvirni uz mogućnost izmjena):

 

 1. dan / BIH – Hrvatska – Zagreb:

Sastanak grupe na dogovorenom mjestu oko ponoći ili neposredno nakon ponoći. Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora, osvježenja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Planirani dolazak na Zagreb u prijepodnevnim satima, a zatim slijedi slobodno vrijeme ili fakultativni obilazak starogradske jezgre Zagreba u pratnji vodiča i posjeta vidikovcu Zagreb eye. Prilikom šetnje jedinstvena prilika da obiđete Trg bana Jelačića, fontanu Manduševac, Zagrebačku katedralu, Krvavi most, Kamenita vrata, lance sa broda Victory, crkvu sv. Marka, Banske dvore, Sabor, Gradec (mjesto sa kojeg se pruža prelijep pogled na Kaptol sa katedralom), kulu Lotrščak, Uspinjaču i Ilicu (glavnu zagrebačku ulicu). Vidikovac Zagreb eye je oduvijek bio najbolji i najzanimljiviji način za upoznavanje panorame, arhitekture i života grada. Mjesto sa kojeg se pruža fenomenalan pogled na cijeli Zagreb. Želja svakog turiste je vidjeti grad s vidikovca… Nakon povratka u smještaj, slobodno vrijeme, odmor i priprema za doček Nove 2023. godine, ili mogući fakultativni odlazak u jedan od poznatijih zagrebačkih klubova. Zagreb je fenomenalan grad za noćni život. Zabava do kasnih noćnih sati.Povratak u smještaj! Noćenje.

 1. dan / Zagreb – LJUBLJANA (fakultativno) – Zagreb:

Doručak (za putnike smještene u hotelu). Slobodno vrijeme u Zagrebu ili odlazak na fakultativni izlet u Ljubljanu. Ljubljana – Emona, Laibach ili Lubiana, sve su to isti nazivi za glavni grad Slovenije, Ljubljanu. Smještena na rijeci Ljubljanici, mjesto je za koje se vežu zanimljive legende. Po dolasku u grad slijedi obilazak najznačajnijih znamenitosti Ljubljane u pratnji vodiča. Prilikom šetnje starogradskom jezgrom obilazimo Zmajski most (Zmajev most), Ljubljana grad (srednjovjekovni dvorac u Ljubljani), Ljubljanska stolnica (Katedrala, odnosno crkva sv. Nikole), Mestna hiša (Gradska vijećnica), Tromostovje (najljepši i najpopularniji most u gradu, odnosno tri mosta u jednom) i Prešernov trg (najljepši i centralni trg u gradu). HIT putovanja: Prema našoj statistici 89% putnika ide na ovu fakultativu. Nakon obilaska, slobodno vrijeme za šetnju gradom, ponovno okupljanje grupe i povratak prema Zagrebu. Po dolasku u Zagreb slobodno vrijeme za individualni program i priprema za mogući fakultativni odlazak u jedan od poznatijih zagrebačkih klubova – repriza Nove godine. Zagreb je fenomenalan grad za noćni život. Zabava do kasnih noćnih sati. Noćenje.

 

 1. dan / Zagreb – GRAZ & SHOPPING (fakultativno) – Zagreb – BiH – Sarajevo:

Doručak (za putnike smještene u hotelu). Odjava iz smještaja, a nakon toga slobodno vrijeme u Zagrebu ili odlazak na fakultativni izlet u Graz. Po dolasku u Graz slijedi odlazak u tržni centar SEIERSBERG. Shopping. Neke od prodavnica koje se nalaze u Seiersbergu – Moda: Benetton, Bershka, C&A, Diesel, Esprit, H&M (za žene, muškarce i djecu), Hugo Boss, Levi’s, Mango, Mexx, New Yorker, Peek&Cloppenburg, Pepe Jeans, S. Oliver, Springfield, Tally Weijl, Tom Tailor, Tommy Hilfiger, Vero Moda, Zara. I PRIMARK GRAZ!!!! Nakon toga okupljanje grupe ispred shopping centra Seiersberg i slijedi obilazak najznačajnijih znamenitosti Graza uz pratnju vodiča. Prilikom šetnje starogradskom jezgrom obilazimo Kunsthaus (Muzej moderne umjetnosti), Murinsel (Otok na Muri – „futurističko čudo“), Schloßberg (gradska tvrđava – sa koje se pruža prekrasan pogled na grad), Uhrturm (toranj – najupečatljivija znamenitost Graza), Hauptplatz (Glavni trg) i Rathaus (Gradska vijećnica). Nakon obilaska, slobodno vrijeme za šetnju gradom, ponovno okupljanje grupe i povratak prema Zagrebu. Putnici koji ne žele u obilazak Graza mogu ostati u shopping centru sve do samog povratka prema Zagrebu. HIT putovanja: Prema našoj statistici 92% putnika ide na ovu fakultativu. Slijedi ponovno okupljanje grupe i polazak prema Zagrebu. Po dolasku u Zagreb slijedi nastavak vožnje prema BiH. Planirani dolazak u Sarajevo je u jutarnjim satima. KRAJ PROGRAMA.

Uz ovaj program putovanja važe “Opšti uslovi putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events” – više informacija na letsgo.ba/uslovi.

Kako rezervisati putovanja?
• Popunjavanjem besplatne online prijave ispod, nakon što ispunite prijavu dobiti ćete e-mail s uputstvima za uplatu I – rate
• Plačanje možete izvršiti u Let’s Go poslovnici ili putem računa!

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja zbog pandemije virusa ili stupanja na snagu mjera karantene, vraćamo vam uplaćeni iznos za putovanje!

ts-awesome-comments-o Imate li pitanja? Pišite nam, mi smo tu za vas!  Pišite nam ovdje

ts-awesome-clock-o Krug prijava završava za:

Gdje se nalazimo ?

Ferhadija 17B Sarajevo

+387 (0) 60 33 26 444

+387 (0) 33 86 16 16

+387 (0) 33 86 16 17

info@letsgo.ba

 

Poslovno ime: Let’s Go Travel & Events
JIB: 4202215000016

ts-awesome-map-marker Ferhadija 17B Sarajevo

ts-awesome-mobile-phone +387 (0) 60 33 26 444

ts-awesome-phone +387 (0) 33 86 16 16

ts-awesome-fax +387 (0) 33 86 16 17

ts-awesome-at info@letsgo.ba

Tekući račun: Raiffeisen 1610000158950031
​Licenca o obavljanju djelatnosti putničkih agencija i turoperatera 065-0-Reg-16-001811 od 11.05.2016.

×
Nova prijava