Beograd

Međunarodnom beogradskom sajmu automobila!

Već tradicionalno, Let’s Go vas i petu godinu zaredom vodi na najbolje žurke na Balkanu

Termin
30. Mart

2 dana I 1 noćenje

 

Dešavanja
Međunarodnom beogradski sajam automobila

Svi na jednom mjestu

 noćni izlazak

klubovi 

splavovi 

krstarenje 

Avala + Dedinje

Promotivna cijena
Ukupne cijene aranžmana  ts-awesome-bed  +  ts-awesome-bus  

65KM

2 dana I 1 noćenje

Regionalni centar najboljeg provoda je opet u ponudi!
Već tradicionalno, Let’s Go vas i petu godinu zaredom vodi na najbolje žurke na Balkanu, sa preko 24000 zadovoljnih putnika stvoren je brand fantastičnih Let’s go žurki.
Želite doživjeti nešto novo, ili ponovno osjetiti Beograd noću?!
Tu smo za Vas!

Beograd Beograd je glavni grad Republike Srbije, metropola Balkana sa preko 1.500,000 stanovnika. Nalazi se na ušću Save u Dunav te je jedan od najstarijih gradova u Evropi. Jednom kada posjetite Beograd uvijek ćete se vraćati, posebno ako je povod posjeta Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga. Utisci o bilo kojem gradu su subjektivni, ali za Beograd postoji dosta stvari oko kojih će se svi koji su ga posjetili složiti. Bogat i živ noćni život, obilje ukusnih jela po niskim cijenama, neuobičajeno ljubazni i gostoljubljivi ljudi. Beograd ima dobru reputaciju za noćni život sa veoma dobrim razlogom. Bez obzira na to koliko godina imate, kakav je vaš životni stil i koliko novca želite da potrošite pronaći ćete nešto za sebe. Da Beograd osim noćnog života nudi i obilje drugih turističkih atrakcija, uvjerit ćete se sami. Postoje mjesta u Beogradu koje obavezno morate da vidite i osjetite. Ulice, trgovi, spomenici, parkovi, česme,… i druge znamenitosti koje zaslužuju preporuku.

Beogradski sajam automobila: Po svim kriterijumima – izgledu, atmosferi, atraktivnim dešavanjima i premijerama, broju izlagača i posjetilaca… Sajam automobila svake godine predstavlja pravi spektakl. Sjaj i glamur ove manifestacije privlače potencijalne kupce, ali i one koji samo prate dešavanja i novitete u automobilskoj industriji. Naravno, ne smije se zaboraviti poslovni segment, kao najznačajniji, jer se na ovoj izložbeno-prodajnoj priredbi okupljaju uvoznici i distributeri svih svjetskih automobilskih brendova, proizvođači auto dijelova i opreme, predstavnici pratećih industrija, strukovnih organizacija, udruženja, klubova.Sajam je mjesto na kome se noviteti afirmišu kroz aktivno učešće posjetilaca, test vožnje, nagradne igre, zabavna i takmičarska dešavanja.

Live for the story.

Aranžman uključuje

 • Jedno noćenje u odabranom smještaju u hostelu u Beogradu;
 • Prevoz turističkim autobusima prema planu i programu putovanja;
 • Usluge pratioca grupe za vrijeme trajanja aranžmana;
 • Organizaciju putovanja u cjelini
 • Prevoz do sajma + ulaznica na sajam

 

Aranžman ne uključuje

 • Troškove obaveznog putničkog osiguranja – 5 KM
 • Obaveznu boravišnu taksu u Srbiji koja se naplaćuje od 01.01.2019. godine (dnevno po osobi: 1,5 € – plaća se u agenciji);
 • Ulaznicu za sajam;
 • Fakultativne izlete;
  • krstarenje Dunavom i Savom (prevoz + ulaznica) – 7€
  • Izlazak – (prevoz + rezervacija) -5€
  • odlazak do Dedinja – MJ-a, Kuće cveća i Titovog groba (prevoz + ulaznice) 5€
  • odlazak do Avalskog tornja (prevoz + ulaznica + piće po želji – 10€
 • Dodatno sjedište u autobusu – 40,00 KM ili doplatu za posebno sjedište u autobusu (sjedišta iza vozača, sjedišta iza 2. vrata) – 20,00 KM;
 • Individualne troškove putnika.

PROGRAM PUTOVANJA (uz mogućnost izmjena):


1. dan: 30.MART 2019./ Sarajevo –BiH– Srbija – Beograd:

Sastanak grupe na dogovorenom mjestu oko ponoći ili neposredno nakon ponoći. Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora, osvježenja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Dolazak u Beograd je planiran u prijepodnevnim satima, zavisno od gužve na granicama i zadržavanjima tokom puta. Po dolasku u Beograd stvari ostavljamo u smještajne jedinice (ako sobe budu slobodne, odmah ćemo odraditi check in), nakon čega slijedi zajednički obilazak grada i upoznavanje sa Beogradom, odlazak do Kalemegdana i posjeta beogradskoj tvrđavi koja je sadašnji oblik dobila u 18 st. Sa Kalemegdana se pruža predivan pogled na ušće Save u Dunav.
Prilikom šetnje do Kalemegdana, prilika za upoznavanje sa ljepotama Beograda i njegovim značajnim objektima i ustanovama, kao što su park Tašmajdan, Narodna Skupština Srbije, Terazije, Trg Republike, te čuvena i najpoznatija ulica Beograda, Knez Mihajlova. Poslije toga slijedi povratak u smještajne jedinice i smještaj. Nakon što se smjestimo u sobe, pred nama je slobodno vijeme, uz fakultativni odlazak na nezaboravno iskustvo krstarenja Savom i Dunavom u poslijepodnevnim satima u trajanju od 90 minuta. HIT putovanja: Prema našoj statistici 83% putnika ide na ovu fakultativu. Povratak u smještajne jedinice.

Odmor. Poslije slijedi fakultativni odlazak u neki od beogradskih klubova ili splavova. Provod do ranih jutarnjih sati je zagarantovan. Ako niste bili u jednoj od Beogradskih kafana, klubova ili splavova kao da niste posjetili Beograd ! Naša statistika kaze da se 67% putnika vrati u Beograd samo zbog ovog provoda ! Povratak u smještajne jedinice i noćenje.

 

2. dan: 31.MART 2019./ Beograd (Muzej Jugoslavije, Kuća cvijeća, Avalski toranj – fakultativno) – Srbija – BiH – Sarajevo:

Slijedi napuštanje soba – check out. Slobodno vrijeme do odlaska na 54. Međunarodni sajam automobila ili fakultativni obilasci i upoznavanje sa ljepotama i znamenitostima Beograda. Fakultativni odlazak do Dedinja, kompleksa Muzeja Jugoslavije. U pratnji vodiča posjetit’ ćete Stari muzej, Muzej 25. Maj, te naravno Kuću cveća, u kojoj se nalazi grob maršala Josipa Broza Tita i njegove supruge Jovanke. Prilikom posjete MJ-e, koji je inače najposjećeniji muzej u Beogradu, imat’ ćete priliku da vidite stvari koje su vezane za život Tita, od njegovog ureda, njegovih odijela, odlikovanja, poklona koje je dobio, neizostavnih štafeta i mnoštvo raznih predmeta i skulptura. Nakon povratka sa Dedinja, slobodno vrijeme. Fakultativni odlazak do Avale i Avalskog tornja, jednog od simbola Beograda koji se nalazi 25 kilometara od centra grada.

Toranj je visok 204 metra, na 119-om metru visine se nalazi caffe, dok se na 122-om metru nalazi vidikovac, odakle se pruža prelijep pogled na cijeli Beograd.

 

Nakon povratka u centar grada, zajednički odlazak na 54. Međunarodni sajam automobile.

 

Polazak prema BiH cca 19:00h

Dolazak u BiH u kasnim večernjim / noćnim satima. KRAJ PROGRAMA.

Uz ovaj program putovanja važe “Opšti uslovi putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events” 

Način prijavljivanja
• Popunjavanjem on-line prijave ispod
• Dolaskom u Let’s Go poslovnicu

ts-awesome-clock-o Ponuda ističe za:

Način plaćanja

 • Prva rata 30 KM prilikom prijave
 • Putnik ostatak duga plaća u cijelosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 10 dana pred putovanje.

Gdje se nalazimo ?

Ferhadija 17B Sarajevo

+387 (0) 60 33 26 444

+387 (0) 33 86 16 16

+387 (0) 33 86 16 17

info@letsgo.ba

 

Poslovno ime: Let’s Go Travel & Events
JIB: 4202215000016

ts-awesome-map-marker Ferhadija 17B  Sarajevo

ts-awesome-mobile-phone +387 (0) 60 33 26 444

ts-awesome-phone +387 (0) 33 86 16 16

ts-awesome-fax +387 (0) 33 86 16 17

ts-awesome-at info@letsgo.ba

Tekući račun: Raiffeisen 1610000158950031
​Licenca o obavljanju djelatnosti putničkih agencija i turoperatera 065-0-Reg-16-001811 od 11.05.2016.