Budva I Spring Break Balkan Fun 2021

ts-awesome-check-circle Garancija najniže cijene!

ts-awesome-check-circle Lider putovanja za mlade!

ts-awesome-check-circle Preko 30.000 zadovoljnih putnika!

Termin

29. April

Termin od 4 dana I 3 noćenja

ts-awesome-check-circle  Smanjen kapacitet! Ispunjeni bezbjednosni protokoli vezani za epidemiološku situaciju.

1000+ učesnika putovanja sa cijelog balkana, 5 žurki u skladu sa epidemiološkim uslovima + krstarenje Bokom Kotorskom! Program putovanja nije obavezan, ali je osmišljen kako bi omogučio 100% odmor, zabavu i nezaboravnih iskustava. Spakujte svoj kofer, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Staff

Iza velikih događaja stoje sjajni ljudi.

Naš staff na ovom putovanju ima ocjenu  ts-awesome-users  4.5 od 5.
ts-awesome-starts-awesome-starts-awesome-starts-awesome-star ts-awesome-star-half-o
Oni su ti koji će vaše iskustvo na putovanju učiniti nezaboravnim!

+ Participacija u projektu “Let’s Go Academy”
Na ovom putovanju primamo nove stafove, vodiče i animatore.

Promotivna cijena
Ukupne cijene aranžmana  ts-awesome-bed  +  ts-awesome-bus  

 od 129KM

ovisno od tipa sobe 

ts-awesome-bus1/4 ts-awesome-bed   Hotel  129 KM
ts-awesome-bus1/3 ts-awesome-bed Hotel 139 KM
ts-awesome-bus1/2 ts-awesome-bed Hotel  159 KM

Budva Budva je fantastičan grad! Toliko historije, toliko priča na ovom malom prostoru bilo bi dovoljno za 10 gradova a ne za jedan kao što je Budva. Historija joj je prebogata i veoma interesantna, a sadašnjost uzbudljiva i dinamična. Priča o Budvi je dugačka i uprkos njenoj prebogatoj historiji Budva je najpoznatija po onome što je danas. Turistička prijestolnica Crne Gore, grad sjajnih plaža, nezaboravnog provoda i zanimljivog sadržaja. Područje oko grada, duž obale, poznato je i kao Budvanska rivijera. Rivijera je centar crnogorskog turizma, pa putovanje u Budvu obećava zabavu, i ukoliko se na to odlučite, provod do jutra. Sa jedne strane šetališta nalazi se plaža, a sa druge brojni kafići i klubovi po kojima je ovaj grad poznat.

Kotor  Magična kombinacija plave, zelene i bijele boje iz koje vire crveni krovovi, zaustavlja dah. Zamislite kako je tek uživo… Kotor je grad, općina i luka u crnogorskom primorju, u krajnjem sjeveroistočnom dijelu zaljeva Boka kotorska. Evo nekih razloga zašto posjetiti Kotor. Stari grad Kotor – Zidine kojima je grad opasan zaista se isplati vidjeti. Dugački su 4 km, a u grad se ulazi kroz troja vrata. Od 1979. Kotor se nalazi na UNESCO-ovu popisu zaštićene svjetske kulturne baštine. Zidine podosta podsjećaju na Dubrovačke, što ima smisla budući da je i Kotor dugo bio pod mletačkom vlašću. Tvrđava sv. Ivan – Preporuka naša je da se popnete na brdo sv. Ivana gdje se nalaze stare zidine. Na putu do vrha naići ćete na crkvu Gospe od zdravlja koja je služila za obred vojne posade na gornjoj tvrđavi. Ispod te crkve otkriveni su ostaci najstarije građevine u Kotoru, ranokršćanske bazilike iz 6. stoljeća. Mjesto od kamena: Perast je malo primorsko naselje u crnogorskoj općini Kotor. Najveći je spomenik Boke Kotorske, sagrađen u potpunosti od kamena. Preporučujemo vam da prošećete Perastom i pronađete svih 16 palača koje se tamo nalaze. Uglavnom su građene u baroknom stilu, a većina obitelji kojima pripadaju predstavlja 12 peraških bratstava (kazada). 

Tivat Tivat, najmlađi grad u Boko-kotorskom zalivu, osnovan je u podnožju planine Vrmac, koja ga razdvaja od grada Kotora. Tivat će zahvaljujući kanadskom bilijarderu Piteru Manku posao ljetovalište plemića i evropskih milijardera. Naime, Piter Mank imao je viziju grada Tivta, umjesto sivih vojnih brodova on je vidio skupe bijele jahte, umjesto plavih uniformi – Chanel odjela. Najveće i najljepše jahte, koje plove pod zastvama zemalja cijelog svijeta, doći će i ostati u najluksuznijoj marini na Mediteranu – Porto Montenegro.Karakteristično za tivat da nema klasični centar, već  Pine – gradsko šetalište. Ovdje se može prošetati uz more ili uživati u nekom od barova uz kafu i kolače.

Zanimljiva su tri ostrva u Tivatskom zalivu:

*Ostrvo cvijeća, sa ostacima manastira Svetog Arhangela Mihaila iz 13.vijeka
*Ostrvo Sveti Marko, najveće ostrvo u Boko-kotorskom zalivu, 70ih godina veoma popularan resort francuske kompanije Club Med
*Gospa od Milosrđa, ostrvo na kome su monasi sagradili crkvu Bezgrešnog začeća, koja je nekada pripadala jezuitskom redu.

Live for the story.

Aranžman uključuje

 • 3 noćenja u Budvi, u odabranom smještaju i tipu soba;
 • Prevoz turističkim autobusima na relacijama prema programu putovanja;
 • Polaske iz Doboja, Maglaja, Zenice, Kaknja, Visokog, Sarajeva, Jablanice, Konjica, Mostara;
 • Usluge pratioca grupe za sve vrijeme aranžmana;
 • Administrativne troškove, troškove rezervacije u iznosu od 5 KM; 
 • Organizaciju i tehničko vođenje putovanja u cjelini.

Aranžman ne uključuje

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje te osiguranje od Covid-19 – 2,5 KM dnevno po osobi – ukupno 12,5 KM – plaćanje u agenciji;
 • Obaveznu boravišnu taksu u Crnoj Gori koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po osobi: 1,5 € – plaća se u agenciji);
 • Dodatno sjedište u autobusu – 50,00 KM ili doplatu za posebno sjedište u autobusu (sjedišta iza vozača, sjedišta iza 2. vrata) – 20,00 KM;
 • Polaske iz Tuzle i Banja Luke; cijena za polazak se uvećava za 15 KM;
 • Fakultativne izlete i Let’s Go Balkan Fun narukvicu – Cijene će biti naknadno objavljene;
 • Individualne troškove putnika kao i ulaznice za pojedine objekte.

PROGRAM PUTOVANJA(okvirni uz mogućnost izmjena):

0.dan / Doboj – Maglaj – Žepče – Zenica – Kakanj – Visoko – Sarajevo – Konjic – Jablanica – Mostar – BiH – Crna Gora:
Sastanak grupe na dogovorenom mjestu (28.04.2021.) u kasnim poslijepodnevnim satima/večernjim satima (za one koji uplate uslugu prevoza preko agencije). Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora, osvježenja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

1. dan: Crna Gora – BUDVA:
Planirani dolazak u Budvu je u prijepodnevnim satima, a zatim slijedi smještaj u hotele/apartmane poslije 12h (za sve putnike koji idu vlastitim prevozom sastanak na recepciji hotela nakon 14h). Slobodno popodne za odmor, šetnju i upoznavanje mjesta. Fakultativno prisustvo dnevnoj (Welcome party) i noćnoj (White love party) žurci. Noćenje.

2. dan: BUDVA – Žurka na brodu (fakultativno):
Mogućnost fakultativnog odlaska na najjaču žurku ovog putovanja – Žurku na brodu! Uvjerite se i sami zašto je Budva sinonim za najbolji provod na Balkanu. Fakultativno prisustvo dnevnoj (90th Party) i noćnoj (One life party) žurci. Noćenje.
3. dan: BUDVA – Skadarko jezero (fakultativno):
Nakon jutarnje kafe fakultativni obilazak Skadarskog jezera u pratnji vodiča. Skadarsko jezero je okruženo prekrasnim planinama: Lovćen, Sutorman, Rumjia i Tarabos na južnoj strani. Skadarsko jezero je jedno od najvećih jezera u Europi, posebno kada je visok nivo vode, sadrži 40 različitih vrsta riba, 280 vrsta ptica, kao što je čuveni “Bijeli Pelikan”. Fakultativno prisustvo dnevnoj (Graffit party) i noćnoj (Elegance party) žurci. Noćenje.

4. dan: BUDVA – Kotor & Tivat (fakultativno) – Budva – Crna Gora – BiH:
Buđenje i napuštanje soba. Pakovanje prtljaga u autobus i slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i kupovanje suvenira ili fakultativni odlazak do Kotora i Tivta. HIT putovanja: Prema našoj statistici 90% putnika ide na ovu fakultativu. Kotor je grad na obali Bokokotorskog zalijeva u Crnoj Gori. Stara mediteranska kotorska luka, okružena impresivnim gradskim zidinama, je vrlo dobro sačuvana i pod zaštitom je UNESCO-a, kao svjetska kulturna baština. Prilika da posjetite najpoznatije znamenitosti Starog grada Kotora uz vodiča, tu su 3 ulaza (kapije) u Stari grad Kotor: Glavna ili Morska kapija, Sjeverna kapija i Južna kapija ili vrata od Gudića, zatim glavni gradski trg – Trg od oružja, palata Beskuća, Trg sv. Tripuna na kojem se nalazi katedrala sv. Tripuna i Trg od brašna na kojem se nalazi palata Prima. Poslije obilaska Kotora slijedi obilazak najmlađeg gradića bokeljskog zaliva – Tivta. Ime je dobio po ilirskoj kraljici Teuti. Kako si svoj trag ostavile različite kulture i narodi, u Tivtu ima dosta interesantnih mjesta i privlačnih destincija, a mi ćemo obići neke od njih: Srednjovjekovni dvorac Ljetnikovac Buća, Veliki gradski park, Marina Porto Montenegro, Školski brod ˝Jadran˝ itd. Potom slijedi povratak u Budvu. Nakon povratka u Budvu slobodno vrijeme, ponovno okupljanje grupe i nastavak vožnje prema BiH.

5. dan: BiH – Sarajevo:
Planirani dolazak u Sarajevo i druge gradove u BiH je u kasnim večernjim ili ranim jutarnjim satima. KRAJ PROGRAMA.

Uz ovaj program putovanja važe “Opšti uslovi putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events” – više informacija na letsgo.ba/uslovi.

Kako rezervisati putovanja?
• Popunjavanjem besplatne online prijave ispod, nakon što ispunite prijavu dobiti ćete e-mail s uputstvima za uplatu
• Plačanje možete izvršiti u Let’s Go poslovnici ili putem računa!

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja zbog pandemije virusa ili stupanja na snagu mjera karantene, vraćamo vam uplaćeni iznos za putovanje  Više o opciji 

ts-awesome-comments-o Imate li pitanja? Pišite nam, mi smo tu za vas!  Pišite nam ovdje

ts-awesome-clock-o Ponuda ističe za:

Način plaćanja

 • Prva rata 30 KM prilikom prijave
 • Putnik ostatak duga plaća u cijelosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 10 dana pred putovanje.

Gdje se nalazimo ?

Ferhadija 17B Sarajevo

+387 (0) 60 33 26 444

+387 (0) 33 86 16 16

+387 (0) 33 86 16 17

info@letsgo.ba

 

Poslovno ime: Let’s Go Travel & Events
JIB: 4202215000016

ts-awesome-map-marker Ferhadija 17B  Sarajevo

ts-awesome-mobile-phone +387 (0) 60 33 26 444

ts-awesome-phone +387 (0) 33 86 16 16

ts-awesome-fax +387 (0) 33 86 16 17

ts-awesome-at info@letsgo.ba

Tekući račun: Raiffeisen 1610000158950031
​Licenca o obavljanju djelatnosti putničkih agencija i turoperatera 065-0-Reg-16-001811 od 11.05.2016.