Prijavite se i potvrdite vaše mjesto jer se akcija završava za:

×

×
PAMETNO IZABERI I UŠTEDI

×
Nova prijava

Broj mjesta po promotivnim cijenama je ograničen!

Prijava je potpuno besplatna i za nju vam je potrebno manje od 1 minute.

Beograd - Summer Break 2020

Regionalni centar najboljeg provoda!

 Let’s Go je već 7 godina na ovoj destinaciji!

ts-awesome-check-circle Garancija najniže cijene!

ts-awesome-check-circle Lider putovanja za mlade!

ts-awesome-check-circle Preko 30.000 zadovoljnih putnika!

Staff

Iza velikih događaja stoje sjajni ljudi.

Naš staff na ovom putovanju ima ocjenu  ts-awesome-users  4.7 od 5.
ts-awesome-starts-awesome-starts-awesome-starts-awesome-star ts-awesome-star-half-o
Oni su ti koji će vaše iskustvo na putovanju učiniti nezaboravnim!

Program
Summer Break Edition  2020

400+ mladih, 4 žurke, 2 dnevne, 2 noćne, trubači, splavovi, kafane, boat-cruise party, kupanje na Adi, kupanje u aqua parku!

Specijalna cijena

od 1KM

Za prvih 50 rezervacija!  

1KM smještaj po promotivnim cijenama I kruga uplata!

Cijena prevoza na relaciji BIH – Srbija – BIH je 40KM

Rezervacija je potpuna uplatom I rate!

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja zbog pandemije virusa ili stupanja na snagu mjera karantene, u cijelosti vam vraćamo uplaćeni iznos za putovanje!

Doživite svoju “Beogradsku priču”

Najatraktivniji splavovi i kafane Beograda u suradnji sa najpoznatijim balkanskim event organizatorima, ne ostavljaju ravnodušnim ni  one najuspavanije!

Grad koji nikad ne spava, s razlogom nosi epitet najatraktivnijeg party grada u regiji, glamur i sjaj kojeg nudi osvojit će vas prvim korakom, te pruža osjećaj kojeg nigdje drugo nećete moći osjetiti.

Garantujemo da ćete uživati u provodu koji je drugačiji od svega što ste do sad doživjeli i što je najbolje od svega – traje 24 sata dnevno, jer mi živimo za te trenutke,  jer u konačnici, jedina istina je ta, koja glasi – Život nema reprizu!

Live for the story.

Aranžman uključuje

 • 2 noćenja u odabranom smještaju u hostelu ili hotelu u Beogradu;

          hostelski smještaj (www.hosteldom.com) – svaka soba ima svoj wc,

          hotelski smještaj (www.hotelsrbija.com/sr) – noćenje sa doručkom,

 • Prevoz turističkim autobusima prema planu i programu putovanja;
 • Usluge pratioca grupe za vrijeme trajanja aranžmana;
 • Organizaciju putovanja u cjelini;
 • Odlazak do Etno sela Stanišići.

Aranžman ne uključuje

 • Troškove obaveznog putničkog osiguranja – 8 KM – plaća se u agenciji;
 • Obaveznu boravišnu taksu u Srbiji koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po osobi: 1,5 € – plaća se u agenciji);
 • Dodatno sjedište u autobusu – 50,00 KM ili doplatu za posebno sjedište u autobusu (sjedišta iza vozača, sjedišta iza 2. vrata) – 20,00 KM;
 • Doplatu za polaske iz drugih gradova Mostar, Jablanica, Konjic, Zenica, Doboj, Banja Luka;
 • Fakultativne izlete za koje će cijene biti naknadno objavljene;
 • Individualne troškove putnika.

      

PROGRAM PUTOVANJA (uz mogućnost izmjena):

 

 1. dan / Sarajevo –BiH– Srbija – Beograd:

Sastanak grupe na dogovorenom mjestu oko ponoći ili neposredno nakon ponoći. Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora, osvježenja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Dolazak u Beograd je planiran u prijepodnevnim satima, zavisno od gužve na granicama i zadržavanjima tokom puta. Po dolasku u Beograd stvari ostavljamo u smještajne jedinice (ako sobe budu slobodne, odmah ćemo odraditi check in – zvanični check in je oko 14-15h), nakon čega slijedi zajednički obilazak grada i upoznavanje sa Beogradom, odlazak do Kalemegdana i posjeta beogradskoj tvrđavi koja je sadašnji oblik dobila u 18 st. Sa Kalemegdana se pruža predivan pogled na ušće Save u Dunav.
Prilikom šetnje do Kalemegdana, prilika za upoznavanje sa ljepotama Beograda i njegovim značajnim objektima i ustanovama, kao što su Trg Republike, te čuvena i najpoznatija ulica Beograda, Knez Mihajlova. Poslije toga slijedi povratak u smještajne jedinice i smještaj. Nakon što se smjestimo u sobe, pred nama je slobodno vijeme, ili fakultativni odlazak na I dnevnu žurku na splavu.. HIT putovanja: Prema našoj statistici 85% putnika ide na ovu fakultativu. Povratak u smještajne jedinice. Kratki odmor. Poslije slijedi fakultativni odlazak u neki od beogradskih kafana ili klubova. Provod do ranih jutarnjih sati je zagarantovan. Ako niste bili u jednoj od Beogradskih kafana, klubova ili splavova kao da niste posjetili Beograd! Naša statistika kaze da se 70% putnika vrati u Beograd samo zbog ovog provoda! Povratak u smještajne jedinice i noćenje.

 

 1. dan / Beograd  (Muzej Jugoslavije, Kuća cvijća, Avalski toranj – fakultativno):

Slobodan dan ili fakultativni obilasci i upoznavanje sa ljepotama i znamenitostima Beograda / PARTY DAY.

Fakultativni odlazak do Dedinja, kompleksa Muzeja Jugoslavije. U pratnji vodiča posjetit’ ćete Stari muzej, Muzej 25. Maj, te naravno Kuću cvijeća, u kojoj se nalazi grob maršala Josipa Broza Tita i njegove supruge Jovanke. Prilikom posjete MJ-e, koji je inače najposjećeniji muzej u Beogradu, imat’ ćete priliku da vidite stvari koje su vezane za život Tita, od njegovog ureda, njegovih odijela, odlikovanja, poklona koje je dobio, neizostavnih štafeta i mnoštvo raznih predmeta i skulptura. Nakon povratka sa Dedinja, slobodno vrijeme. Fakultativni odlazak do Avale i Avalskog tornja, jednog od simbola Beograda koji se nalazi 25 kilometara od centra grada ili fakultativni odlazak na nezaboravno iskustvo krstarenja Savom i Dunavom u poslijepodnevnim satima u trajanju od 90 minuta.. HIT putovanja: Prema našoj statistici 90% putnika ide na ovu fakultativu. Nakon ovih fakultativnih opcija, slobodno vrijeme, ili fakultativni odlazak na II dnevnu žurku na splavu.. HIT putovanja: Prema našoj statistici 85% putnika ide na ovu fakultativu. Povratak u smještajne jedinice. Kratki odmor. Poslije slijedi fakultativni izlazak u jedan od najboljih splavova, kafana ili klubova u Beogradu, provod do ranih jutarnjih sati. Sudeći prema iskustvima naših putnika, zadnja noć bude najbolja ! Povratak u smještajne jedinice i noćenje.

 

 1. dan / Beograd (Novi Sad – fakultativno) – Srbija – BiH – etno selo Stanišići – Sarajevo:

Slijedi napuštanje soba – check out. Slobodno vrijeme do povratka ili fakultativni odlazak i obilazak uz upoznavanje sa ljepotama i znamenitostima Novog Sada. Novi Sad je drugi grad po veličini u Srbiji, koji se nalazi u Vojvodini. „Grad Balaša“, grad muzičkog festivala EXIT, grad koji kao rijetko koja od europskih destinacija, s pravom može ponijeti i epitet multinacionalne, multikulturalne i multikonfesionalne metropole u malom, u kojoj se razlike doživljavaju kao prednost. Po dolasku u Novi Sad slijedi obilazak najznačajnijih znamenitosti u pratnji vodiča: Petrovaradinska tvrđava, Dunavski park, Dunavska ulica, Vladičanski dvor, Zmaj Jovina ulica, Katedrala, Gradska kuća i Trg Slobode. . Nakon toga slijedi slobodno vrijeme do polaska prema etnu selu Stanišići. Nakon odmora u etno selu Stanišići, slijedi polazak prema Sarajevu i drugim polaznim destinacijama u BiH. Dolazak u BiH u kasnim večernjim / noćnim satima. KRAJ PROGRAMA.

 

Uz ovaj program putovanja važe “Opšti uslovi putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events” – više informacija na letsgo.ba/uslovi.

 

Uz ovaj program putovanja važe “Opšti uslovi putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events” 

Način prijavljivanja
• Popunjavanjem on-line prijave ispod
• Dolaskom u Let’s Go poslovnicu

Specijalna cijena uz popust za prvih 50 rezervacija!

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja zbog pandemije virusa ili stupanja na snagu mjera karantene, u cijelosti vam vraćamo uplaćeni iznos za putovanje!

ts-awesome-comments-o Imate li pitanja? Pišite nam, mi smo tu za vas!  Pišite nam ovdje

ts-awesome-clock-o Ponuda ističe za:

Način plaćanja

 • Prva rata 30 KM prilikom prijave
 • Putnik ostatak duga plaća u cijelosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 10 dana pred putovanje.

Gdje se nalazimo ?

Ferhadija 17B Sarajevo

+387 (0) 60 33 26 444

+387 (0) 33 86 16 16

+387 (0) 33 86 16 17

info@letsgo.ba

 

Poslovno ime: Let’s Go Travel & Events
JIB: 4202215000016

ts-awesome-map-marker Ferhadija 17B  Sarajevo

ts-awesome-mobile-phone +387 (0) 60 33 26 444

ts-awesome-phone +387 (0) 33 86 16 16

ts-awesome-fax +387 (0) 33 86 16 17

ts-awesome-at info@letsgo.ba

Tekući račun: Raiffeisen 1610000158950031
​Licenca o obavljanju djelatnosti putničkih agencija i turoperatera 065-0-Reg-16-001811 od 11.05.2016.