Beograd

Višegrad & Zlatibor & Novi Sad

 Let’s Go je već 7 godina na ovoj destinaciji!

ts-awesome-check-circle Garancija najniže cijene!

ts-awesome-check-circle Lider u organizaciji putovanja!

ts-awesome-check-circle Preko 30.000 zadovoljnih putnika!

Termin

30. Oktobar  I  3 dana

6.Novembar I 3 dana

27.Novembar I 3 dana

ts-awesome-check-circle  Smanjen kapacitet! Ispunjeni bezbjednosni protokoli vezani za epidemiološku situaciju.

Zanimljivosti
Program putovanja nije obavezan, ali je osmišljen kako bi omogučio 100% odmor, zabavu i nezaboravnih iskustava. Spakujte svoj kofer, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Uplati I ratu u iznosu od 30KM i osiguraj svoje mjesto!

Putovanje bez potrebnih testova na Covid-19 i karantina!

OPIS DESTINACIJE:

Beograd Beograd je glavni grad Republike Srbije, metropola Balkana sa preko 1.500,000 stanovnika. Nalazi se na ušću Save u Dunav te je jedan od najstarijih gradova u Evropi. Jednom kada posjetite Beograd uvijek ćete se vraćati. Utisci o bilo kojem gradu su subjektivni, ali za Beograd postoji dosta stvari oko kojih će se svi koji su ga posjetili složiti. Bogat i živ noćni život, obilje ukusnih jela po niskim cijenama, neuobičajeno ljubazni i gostoljubljivi ljudi. Beograd ima dobru reputaciju za noćni život sa veoma dobrim razlogom. Bez obzira na to koliko godina imate, kakav je vaš životni stil i koliko novca želite da potrošite pronaći ćete nešto za sebe. Da Beograd osim noćnog života nudi i obilje drugih turističkih atrakcija, uvjerit ćete se sami. Postoje mjesta u Beogradu koje obavezno morate da vidite i osjetite. Ulice, trgovi, spomenici, parkovi, česme,… i druge znamenitosti koje zaslužuju preporuku.

Višegradje grad i središte istoimene opštine u istočnom dijelu Bosne i Hercegovine, na rijeci Drini. Grad broji oko 6.000 stanovnika, a opština oko 23.200 stanovnika po popisu iz 1991. Nalazi se u prostranoj kotlini rijeke Drine, na brežuljkastim padinama koje se blago uzdižu u planine visoke preko 1000 metara. Višegradska kotlina je jedna od rijetkih proširenja u toku rijeke Drine koji se sastoji djelimično od visokih klisura i planina. Na mjestu gdje se planine koje čine uski i duboki kanjon Drine razdvajaju u prostranu kotlinu, stoji kameni 500 godina star most sa 11 lukova širokog raspona, poznatijeg svima kao “na Drini ćuprija”. Most je dug oko 250 metara i širok oko 10 metara osim na sredini gdje je proširen sa dvije terase, sa svake strane po jedna. Taj dio mosta zove se kapija. Iduci iz čaršije, na lijevoj terasi se uzdiže stub na kome je ugrađena ploča sa natpisom stihotvorca Badija iz vremena 1571 kada je izgradnja mosta završena o onome ko je izgradio most i godinu kada je izgrađen. Nasuprot ovom stubu sa desne strane nalazi se terasa koja se zove Sofa. Sofa je uzdignuta sa dvije stepenice i ograđena kamenom ogradom kao i cijela dužina mosta.

ZlatiborPlanina i vazdušna banja Zlatibor je jedno od najpopularnijih turističkih mjesta u Srbiji. Ruža vjetrova i predivan miris borova učinit će Vaš boravak na Zlatiboru nezaboravnim. Zahvaljujući specifičnoj klimi i vazdušnim strujanjima – kontinentalnim i mediteranskim, koji se mogu naći samo ovdje, nezagađenom vazduhu, zdravoj i čistoj vodi, velikom broju sunčanih dana u godini, prelijepim skijaškim terenima, Zlatibor se razvio u čuveni ljetnji i zimski turistički centar, sa najdužom turističkom tradicijom među planinama u Srbiji. Ta čudnovata klima Zlatibora je povoljna za liječenje bronhija, astme i drugih alergijskih oboljnja, idealna je za boravak djece i starijih osoba i poboljšanje opšte fizičkog stanja čovjeka. Mnogo ima na Zlatiboru i u njegovoj okolini što bi duši prijalo, što bi je odmorilo i oporavilo od silnih rana zadobijenih u životnim borbama! Zlatibor se nalazi u jugozapadnom dijelu Srbije, na nadmorskoj visini od 700 do 1500 m. Najviši planinski vrhovi su: Tornik (1496 m) i Čigota (1422 m). To je talasasta visoravan ispresjecana bistrim riječicama i potocima, dijelom pokrivena borovim, jelovim i smrčevim šumama, a dijelom pašnjacima, dok su planinski dijelovi razmješteni po obodima. Zlatibor je jedinstvena vazdušna banja, sa nevidljivom fabrikom crvenih krvnih zrnaca, što ga čini poznatim planinskim odmaralištem i klimatskim lječilištem.

Novi Sad Impozantan grad kulture i turizma na Dunavu, na obroncima Fruške Gore, Novi Sad, iz godine u godinu sve više cvjeta. Grad koji pruža ruke svima koji žele da uživaju u raznolikosti, umjetnosti i uljudnosti. Predstavlja raskršće najvažnijih europskih puteva, drumskih i željezničkih, što značajno doprinosi industrijskom, kulturnom i privrednom razvitku grada. Danas je, poslije svih nedaća koje je stojički podneo, savršen spoj historije i budućnosti, tradicionalnog i suvremenog načina života. Ono čime grad danas može da se pohvali jeste ogroman turistički potencijal, univerzitetsko žarište sa 10 fakulteta, mnogobrojni privatni fakulteti i stručne škole, kulturne manifestacije koje privlače ljude sa svih meridijana, bajkoviti parkovi i kupališta.

Krenimo od historijskog nasljeđa i bogatstva koji oslikavaju grad u najboljem svjetlu, a to su Dunav i Petrovaradinska tvrđava. Upravo zajedno čine neraskidivu savršenu cjelinu. Petrovaradinska tvrđava, smještena na kamenitom brdu iznad Dunava, je jedna od najvećih i najočuvanijih tvrđava u Evropi, građena u baroknom vojnom stilu. Tvrđava je poznata po tzv. „pijanom satu“ čija mala kazaljka pokazuje minute, a velika sate, kako bi lađari i iz daleka po lošem vremenu mogli da vide koliko je sati. Sat je poklon za grad od carice Marije Terezije. Danas se na Tvrđavi održavaju mnogobrojne manifestacije kao što su „EXIT“ muzički festival, poznat širom svijeta. Naša pješačka tura započinje upravo tu, a završava se u samom centru grada.

Live for the story.

• Dva noćenja u odabranom smještaju u Beogradu;
• Prevoz autobusima visoke turističke klase prema planu i programu putovanja;
• Polazak iz Sarajeva;
• Odlazak do Višegrada, Zlatibora i Novog Sada;
• Usluge pratioca grupe za vrijeme trajanja aranžmana;
• Organizaciju putovanja u cjelini.

• Troškove obaveznog putničkog zdravstevnog osiguranja i osiguranja za COVID-19 – 6 KM – plaća se u agenciji;
• Obaveznu boravišnu taksu u Srbiji koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po osobi: 1,5 € – plaća se u agenciji);
• Dodatno sjedište u autobusu – 50,00 KM ili doplatu za posebno sjedište u autobusu (sjedišta iza vozača, sjedišta iza 2. vrata) – 20,00 KM;
• Doplatu za polaske iz drugih gradova;
• Fakultativne izlete: krstarenje u Višegradu, krstarenje u Beogradu, Kuća cvijeća, izlazak, pješačka tura Beograda, pješačka tura Novog Sada;
• Individualne troškove putnika.

PROGRAM PUTOVANJA (uz mogućnost izmjena):

  1. dan:  Sarajevo – VIŠEGRAD – ZLATIBOR – BEOGRAD noćenje:

Sastanak grupe na dogovorenom mjestu u ranim jutarnjim satima. Vožnja prema Višegradu. Dolazak u Višegrad planiran oko 08:00 ujutro. Po dolasku slijedi obilazak grada i poznate ćuprije na Drini, most Mehmed – paše Sokolovića, slobodno vrijeme, mogućnost fakultativnog krstarenja Drinom. Ponovno okupljanje grupe i nastavak vožnje prema Zlatiboru oko 11:00. Planirani dolazak na Zlatibor je oko 13:00. a zatim slijedi slobodno vrijeme za odmor ili fakultativni odlazak na izlet i obilazak Stopića pećine. Stopićа pećinа je riječnа pećinа, kroz koju protiče Trnаvski potok. Sаstoji se od tri speleološkа i hidrološkа horizontа: periodično poplаvljeni, riječni horizont i nаjmlаđi horizont pukotinа. Klimа u pećini je pod uticаjem spoljаšnje klime, zimi je hlаdno, а ljeti toplo. Pećinа je dobilа ime po zаseoku Stopići, koji pripаdа selu Rožаnstvu. Prve pisаne podаtke o Stopićа pećini, ostаvio je Rаdosаv Vаsović, 1901. godine… i Strogojne -dvаdeset šest kilometаrа od turističkog centrа Zlаtibor, u selu Sirogojno je jedini muzej nа otvorenom u Srbiji “Stаro selo”. Rаdovi nа formirаnju ovog muzejа počeli su 1979. godine. Nа lokаciju od pet hektаrа, pored crkve Svetog Petrа i Pаvlа, prevučene su iz svih dijelovа Zlаtiborа stаre brvnаre, kаko bi se ovdje prezentovаle i čuvаle. Muzej čine dvije cjeline. Prvа je skup kuća koje su sаčuvаle svoj prvobitni izgled i nаmjenu, i one sаčinjаvаju stаlnu muzejsku postаvku, formirаnu u dvije zlаtiborske okućnice. Drugu grupu čine kuće koje su sаčuvаle svoj prvobitni izgled, аli im je nаmjenа promjenjenа, аdаptirаnа su i prilаgođen turističkim potrebаmа. To su dvorаnа, prodаvnicа suvenirа, krčmа, аpаrtmаnske zgrаde… Polazak prema Beogradu planiran je oko 17:30. Dolazak u Beograd oko 21:00, smještanje u hotel/hostel i noćenje.

  1. dan: BEOGRAD / Kuća cvijeća / krstarenje / izlazak / noćenje:

Slobodan dan ili mogućnost odlaska na naše fakultativne izlete. Prvo je planiran zajednički obilazak grada i upoznavanje sa Beogradom, odlazak do Kalemegdana i posjeta beogradskoj tvrđavi koja je sadašnji oblik dobila u 18 st. Sa Kalemegdana se pruža predivan pogled na ušće Save u Dunav.
Prilikom šetnje do Kalemegdana, prilika za upoznavanje sa ljepotama Beograda i njegovim značajnim objektima i ustanovama, kao što su park Tašmajdan, Narodna Skupština Srbije, Terazije, Trg Republike, te čuvena i najpoznatija ulica Beograda, Knez Mihajlova. Nakon obilaska slobodno vrijeme. Zatim fakultativni odlazak do Dedinja, kompleksa Muzeja Jugoslavije. U pratnji vodiča posjetit’ ćete Stari muzej, Muzej 25. Maj, te naravno Kuću cveća, u kojoj se nalazi grob maršala Josipa Broza Tita i njegove supruge Jovanke. Prilikom posjete MJ-e, koji je inače najposjećeniji muzej u Beogradu, imat’ ćete priliku da vidite stvari koje su vezane za život Tita, od njegovog ureda, njegovih odijela, odlikovanja, poklona koje je dobio, neizostavnih štafeta i mnoštvo raznih predmeta i skulptura. Nakon povratka sa Dedinja idemo na krstarenje Savom i Dunavom u poslijepodnevnim satima u trajanju od 90 minuta. HIT putovanja: Prema našoj statistici 87% putnika ide na ovu fakultativu. Povratak u smještajne jedinice. Kratki odmor. Poslije slijedi fakultativni odlazak u neki od beogradskih klubova ili splavova. Provod do ranih jutarnjih sati je zagarantovan. Ako niste bili u jednoj od Beogradskih kafana, klubova ili splavova kao da niste posjetili Beograd! Naša statistika kaze da se 70% putnika vrati u Beograd samo zbog ovog provoda! Povratak u smještajne jedinice i noćenje.

  1. dan: Beograd – NOVI SAD – Sarajevo:

Napuštanje soba – check out. Odlazak i obilazak uz upoznavanje sa ljepotama i znamenitostima Novog Sada. Novi Sad je drugi grad po veličini u Srbiji, koji se nalazi u Vojvodini. „Grad Balaša“, grad muzičkog festivala EXIT, grad koji kao rijetko koja od europskih destinacija, s pravom može ponijeti i epitet multinacionalne, multikulturalne i multikonfesionalne metropole u malom, u kojoj se razlike doživljavaju kao prednost. Po dolasku u Novi Sad slijedi obilazak najznačajnijih znamenitosti u pratnji vodiča: Petrovaradinska tvrđava, Dunavski park, Dunavska ulica, Vladičanski dvor, Zmaj Jovina ulica, Katedrala, Gradska kuća i Trg Slobode. Slobodno vrijeme i povratak kući. Dolazak u BiH planiran u ranim jutarnjim satima 

KRAJ PROGRAMA.

 

 

Uz ovaj program putovanja važe “Opšti uslovi putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events” koje sa uplatom aranžmana prihvatate – više informacija na letsgo.ba/uslovi.

Kako rezervisati putovanja?
• Popunjavanjem on-line prijave ispod, nakon što ispunite prijavu dobiti ćete e-mail s uputstvima za uplatu I – rate
• Plačanje možete izvršiti u Let’s Go poslovnici ili putem računa!

Specijalna cijena uz popust za prvih 50 rezervacija!

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja zbog pandemije virusa ili stupanja na snagu mjera karantene, u cijelosti vam vraćamo uplaćeni iznos za putovanje!

ts-awesome-comments-o Imate li pitanja? Pišite nam, mi smo tu za vas!  Pišite nam ovdje

ts-awesome-clock-o Ponuda ističe za:

Način plaćanja

  • Prva rata 30 KM prilikom prijave
  • Putnik ostatak duga plaća u cijelosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 10 dana pred putovanje.

Gdje se nalazimo ?

Ferhadija 17B Sarajevo

+387 (0) 60 33 26 444

+387 (0) 33 86 16 16

+387 (0) 33 86 16 17

info@letsgo.ba

 

Napomene

  • Navedena cijena se odnosi na polazak iz Sarajeva. Za polazak iz Mostara, Jablanice, Konjica, Kaknja, Visokog, Zenice, Doboja i Tuzle cijena se uvećava za 10 KM;
  • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne;

  • Navedeni program planiranih posjeta po danima može biti djelomično ili u potpunosti izmjenjen prije ili nakon kreiranja finalne satnice putovanja, a putnici će prije realizacije istih fakultativnih izleta biti obavješteni o izmjenama;

  • Uz ovaj program putovanja važe “Opšti uslovi putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events” koje sa uplatom aranžmana prihvatate – više informacija na letsgo.ba/uslovi.

Poslovno ime: Let’s Go Travel & Events
JIB: 4202215000016

ts-awesome-map-marker Ferhadija 17B  Sarajevo

ts-awesome-mobile-phone +387 (0) 60 33 26 444

ts-awesome-phone +387 (0) 33 86 16 16

ts-awesome-fax +387 (0) 33 86 16 17

ts-awesome-at info@letsgo.ba

Tekući račun: Raiffeisen 1610000158950031
​Licenca o obavljanju djelatnosti putničkih agencija i turoperatera 065-0-Reg-16-001811 od 11.05.2016.