Zagreb & Ljubljana & Graz + Seiersberg (Shopping centar)

Nova godina 2020

“European Best Destinations” po treći put za redom proglašen najboljom destinacijom za božićne blagdane u Europi  2017,2018 i 2019. godine.

Već tradicionalno, Let’s Go vas i šestu godinu zaredom vodi na najbolje žurke na Balkanu

Termin
3 dana I 2 grada I 2 noćenja

31. Decembar

Dešavanja
Nova godina 2020, obilazak Zagreba, Zagreb 360, Best Christmas market  2017,2018 i 2019 I party ranih jutarnjih sati, obilazak Graza.
Aranžman uključuje

Ovisno od odabira tipa smještaja aranžman uključuje

ts-awesome-bed  +  ts-awesome-bus   +  ts-awesome-cutlery + WC u sobi 

od 149KM

0
Slobodnih mjesta po promotivnoj cijeni!

Zagreb  ili kako ga od milja zovu “grad muzeja”, jer ima više muzeja po kvadratnom metru nego ijedan grad na svijetu, mjesto je bogatog kulturnog i urbanog života. Zagreb, glavni grad Hrvatske, stari je srednjovjekovni grad koji nudi barokni ugođaj svojeg Gornjeg grada, slikovite tržnice na otvorenom, pregršt trgovina, restorana i bareva. Karakterističanom ugođaju Zagreba pridonose mnogobrojni zeleni parkovi i šetališta. Ako sebe ne vidite kao “muzejski tip”, možete prema lokalnom običaju ispijati kafe i gledati kako vrijeme prolazi pokraj vas.
Zagrebački srednjovjekovni šarm i bogati kulturni i zabavni programi privlače iz godine u godinu sve veći broj mladih iz cijelog svijeta.

Ljubljana – Emona, Laibach ili Lubiana, sve su to isti nazivi za glavni grad Slovenije, Ljubljanu. Smještena na rijeci Ljubljanici, mjesto je za koje se vežu zanimljive legende. Po dolasku u grad slijedi obilazak najznačajnijih znamenitosti Ljubljane u pratnji vodiča. Prilikom šetnje starogradskom jezgrom obilazimo Zmajski most (Zmajev most), Ljubljana grad (srednjovjekovni dvorac u Ljubljani), Ljubljanska stolnica (Katedrala, odnosno crkva sv. Nikole), Mestna hiša (Gradska vijećnica), Tromostovje (najljepši i najpopularniji most u gradu, odnosno tri mosta u jednom) i Prešernov trg (najljepši i centralni trg u gradu).

Graz – sad iskreno, kad netko spomene Graz, koliko vas pomisli na shopping, a koliko na jedan od europskih gradova kulture?  Ma ništa zato, ovdje ćemo se malo bolje upoznati s drugim najvećim austrijskim gradom!
Kao što smo već rekli to je drugi grad po veličini u Austriji, evropski grad kulture i pravo odredište za ljubitelje famoznog shoppinga! Inače ime Graz dolazi od riječi “gradec” što u biti znači “mali dvorac na vrh brda”. Smješten je na rijeci Muri i smatra se centrom predivne pokrajine Štajerske. Taj ‘mali dvorac na vrhu brda’ je, zapravo, današnji Schloßberg. Do njega se najlakše dolazi Schloßbergbahnom, uspinjačom koja vas pod nagibom od 60 posto dovodi do vrha prepunog parkova i mjesta za odmaranje. Ovdje je smješten i glavni gradski simbol, Uhrturm, te Glockenturm, prepoznatljive ikone Graza i okolice. Glavne karakteristike Uhrturma su njegove velike kazaljke na satovima, jednako kao i tri zvona koje se nalaze unutar zidova, od kojih je jedno služilo isključivo za signaliziranje požara.

Hauptplatz ili glavni trg, centar je gradskog života. Tu se nalaze Gradska vijećnica iz 19. stoljeća te fontana posvećena ‘Štajerskom princu’, koja, slično kao i ona u Rimu, predstavlja četiri rijeke: Muru, Dravu, Enns i Sann. Ako ste gladni, kiosci s poznatim kobasicama sa senfom brzo će vas privući k sebi, a uz opuštajuću atmosferu u restaurantima oko obližnjeg Glockenspielplatza možete probati jedno od lokalnih specijaliteta.

Live for the story.

Aranžman uključuje

 • Dva noćenja u odabranom smještaju u Zagrebu ;
 • Boravišnu taxu;
 • Prevoz autobusima visoke turističke klase prema planu i programu putovanja;
 • Polaske iz Sarajeva, Visokog, Kaknja, Zenice, Žepča, Maglaja, Doboja, Tuzle I Banja Luke;
 • Usluge pratioca grupe za vrijeme trajanja aranžmana;
 • Organizaciju putovanja u cjelini.

Aranžman ne uključuje

 • Obavezno putničko zdravstveno osiguranje – 8 KM osobe mlađe od 60 godine, a 16 KM osobe starije od 60 godina;
 • Doplatu za 1/2  sobu – 10 KM po osobi za sve dane boravka;
 • Dodatno sjedište u autobusu – 50,00 KM ili doplatu za posebno sjedište u autobusu (sjedišta iza vozača, sjedišta iza 2. vrata) – 30,00 KM;
 • Doplatu za polazak iz Mostara, Jablanice i Konjica – 10 KM;
 • Fakultativne izlete – obilazak Zagreba, posjeta Zagreb eye, noćni izlasci, odlazak i obilazak Graza, odlazak i obilazak Ljubljane;
 • Individualne troškove putnika.
 1. dan: 31.decembar /Sarajevo  – BiH – Hrvatska – ZAGREB – Nova godina 2019.:

Sastanak grupe na dogovorenom mjestu oko ponoći ili neposredno nakon ponoći. Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora, osvježenja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Planirani dolazak na Zagreb u prijepodnevnim satima, a zatim slijedi slobodno vrijeme ili fakultativni obilazak starogradske jezgre Zagreba u pratnji vodiča i posjeta vidikovcu Zagreb eye. Prilikom šetnje jedinstvena prilika da obiđete Trg bana Jelačića, fontanu Manduševac, Zagrebačku katedralu, Krvavi most, Kamenita vrata, lance sa broda Victory, crkvu sv. Marka, Banske dvore, Sabor, Gradec (mjesto sa kojeg se pruža prelijep pogled na Kaptol sa katedralom), kulu Lotrščak, Uspinjaču i Ilicu (glavnu zagrebačku ulicu). Vidikovac Zagreb eye je oduvijek bio najbolji i najzanimljiviji način za upoznavanje panorame, arhitekture i života grada. Mjesto sa kojeg se pruža fenomenalan pogled na cijeli Zagreb. Želja svakog turiste je vidjeti grad s vidikovca… Povratak u smještaj. Nakon toga slobodno vrijeme za odmor i priprema za najluđu noć u godini.  Novogodišnji program u Zagrebu nisu samo velika pjevačka imena, program je mnogo više od toga. Javni doček Nove godine je događaj bez koga se Zagreb više ne može zamisliti, to je postao brend, događaj po kojem je Zagreb prepoznat u regionu. Spektakularan novogodišnji program će početi 31. decembra na trgu Bana Jelačića. Povratak u smještaj. Noćenje.

 

 1. dan: 01.januar  / Zagreb – LJUBLJANA (fakultativno) – Zagreb:

Doručak. Slobodno vrijeme u Zagrebu ili odlazak na fakultativni izlet u Ljubljanu. Ljubljana – Emona, Laibach ili Lubiana, sve su to isti nazivi za glavni grad Slovenije, Ljubljanu. Smještena na rijeci Ljubljanici, mjesto je za koje se vežu zanimljive legende. Po dolasku u grad slijedi obilazak najznačajnijih znamenitosti Ljubljane u pratnji vodiča. Prilikom šetnje starogradskom jezgrom obilazimo Zmajski most (Zmajev most), Ljubljana grad (srednjovjekovni dvorac u Ljubljani), Ljubljanska stolnica (Katedrala, odnosno crkva sv. Nikole), Mestna hiša (Gradska vijećnica), Tromostovje (najljepši i najpopularniji most u gradu, odnosno tri mosta u jednom) i Prešernov trg (najljepši i centralni trg u gradu). Nakon obilaska, slobodno vrijeme za šetnju gradom, ponovno okupljanje grupe i povratak prema Zagrebu. Po dolasku u Zagreb slobodno vrijeme.  Noćenje.

 

 1. dan: 02.januar  / Zagreb – GRAZ (fakultativno) – Zagreb – BiH – Sarajevo:

Doručak. Odjava iz smještaja, a nakon toga slobodno vrijeme u Zagrebu ili odlazak na fakultativni izlet u Graz. Po dolasku u Graz slijedi najprije odlazak u tržni centar SEIERSBERG. Shopping. Neke od prodavnica koje se nalaze u Seiersbergu – Moda: Benetton, Bershka, C&A, Diesel, Esprit, H&M (za žene, muškarce i djecu), Hugo Boss, Levi’s, Mango, Mexx, New Yorker, Peek&Cloppenburg, Pepe Jeans, S. Oliver, Springfield, Tally Weijl, Tom Tailor, Tommy Hilfiger, Vero Moda, Zara. I PRIMARK GRAZ!!!! U poslijepodnevnim satima: Okupljanje putnika ispred shopping centra Seiersberg. Fakultativni odlazak do centra Graza uz obilazak najznačajnijih znamenitosti Graza uz pratnju vodiča. Prilikom šetnje starogradskom jezgrom obilazimo Kunsthaus (Muzej moderne umjetnosti), Murinsel (Otok na Muri – „futurističko čudo“), Schloßberg (gradska tvrđava – sa koje se pruža prekrasan pogled na grad), Uhrturm (toranj – najupečatljivija znamenitost Graza), Hauptplatz (Glavni trg) i Rathaus (Gradska vijećnica). Nakon obilaska, kratko slobodno vrijeme za šetnju gradom, ponovno okupljanje grupe i povratak prema Zagrebu. Po dolasku u Zagreb okupljanje grupe i nastavak vožnje prema BiH. Planirani dolazak u Sarajevo je u jutarnjim satima. KRAJ PROGRAMA.

Napomena:

 • Navedeni program planiranih posjeta po danima može biti djelomično ili u potpunosti izmjenjen prije ili nakon kreiranja finalne satnice putovanja, a putnici će prije realizacije istih fakultativnih izleta biti obavješteni o izmjenama;
 • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne;

 

Uz ovaj program putovanja važe “Opšti uslovi putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events” 

Način prijavljivanja
• Popunjavanjem on-line prijave ispod
• Dolaskom u Let’s Go poslovnicu

ts-awesome-clock-o Ponuda ističe za:

Način plaćanja

 • Prva rata 30 KM prilikom prijave
 • Putnik ostatak duga plaća u cijelosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 10 dana pred putovanje.

Gdje se nalazimo ?

Ferhadija 17B Sarajevo

+387 (0) 60 33 26 444

+387 (0) 33 86 16 16

+387 (0) 33 86 16 17

info@letsgo.ba

 

Poslovno ime: Let’s Go Travel & Events
JIB: 4202215000016

ts-awesome-map-marker Ferhadija 17B  Sarajevo

ts-awesome-mobile-phone +387 (0) 60 33 26 444

ts-awesome-phone +387 (0) 33 86 16 16

ts-awesome-fax +387 (0) 33 86 16 17

ts-awesome-at info@letsgo.ba

Tekući račun: Raiffeisen 1610000158950031
​Licenca o obavljanju djelatnosti putničkih agencija i turoperatera 065-0-Reg-16-001811 od 11.05.2016.