Beograd 2019

Regionalni centar najboljeg provoda!

Već tradicionalno, Let’s Go vas 7 godina zaredom vodi na najbolje žurke na Balkanu

ts-awesome-check-circle Garancija najniže cijene!

ts-awesome-check-circle Lider putovanja za mlade!

ts-awesome-check-circle Preko 25.000 zadovoljnih putnika!

Termin

22. Novembar- 3 dana I 2 noćenja

Dešavanja
300+ mladih, 5 žurki, 3 dnevne, 2 noćne, trubači, splavovi, kafane, boat-cruise party
Aranžman
Ukupne cijene aranžmana  ts-awesome-bed  +  ts-awesome-busts-awesome-cutlery ts-awesome-shield 

od 79KM

ovisno od termina, tipa sobe i kategorizacije  smještaja

Dorm Room ts-awesome-bed ts-awesome-bus   Hostel I 79KM

1/3 ts-awesome-bed Hostel I  89KM

1/3 ts-awesome-bed  ts-awesome-cutlery Hotel ts-awesome-starts-awesome-starts-awesome-star  109KM

1/2 ts-awesome-bed  ts-awesome-cutlery Hotel ts-awesome-starts-awesome-starts-awesome-star  129KM

Sve smještajne jedinice imaju WC u sobi!

Regionalni centar najboljeg provoda je opet u ponudi!
Već tradicionalno, Let’s Go vas i 7 godina zaredom vodi na najbolje žurke na Balkanu, sa preko 25000 zadovoljnih putnika stvoren je brand fantastičnih Let’s go žurki.

Želite doživjeti nešto novo, ili ponovno osjetiti Beograd noću?!
Tu smo za Vas!
Najatraktivniji splavovi i kafane Beograda u suradnji sa najpoznatijim balkanskim event organizatorima, ne ostavljaju ravnodušnim ni najuspavanijeg partibrejkera.
Grad koji nikad ne spava, s razlogom nosi epitet najatraktivnijeg party grada u regiji, glamur i sjaj kojeg nudi osvojit će vas prvim korakom, te pruža osjećaj kojeg nigdje drugo nećete moći osjetiti.
Doživite svoju “Beograd priču”, osjetite atmosferu plutajućih party lokacija ili beogradski štih crvenih stolnjaka, te obogatite svoju party karijeru na nezaboravan način, jer u konačnici, jedina istina je ta, koja glasi – ŽIVOT NEMA REPRIZU!

Live for the story.

Aranžman uključuje

 • 2 noćenja u odabranom smještaju u hostelu ili hotelu u Beogradu;
 • Prevoz turističkim autobusima prema planu i programu putovanja;
 • Usluge pratioca grupe za vrijeme trajanja aranžmana;
 • Organizaciju putovanja u cjelini;
 • Odlazak do Etno sela Stanišići.

Aranžman ne uključuje

 • Troškove obaveznog putničkog osiguranja – 8 KM – plaća se u agenciji;
 • Obaveznu boravišnu taksu u Srbiji koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po osobi: 1,5 € – plaća se u agenciji);
 • Dodatno sjedište u autobusu – 50,00 KM ili doplatu za posebno sjedište u autobusu (sjedišta iza vozača, sjedišta iza 2. vrata) – 20,00 KM;
 • Doplatu za polaske iz drugih gradova – 10 ili 20 KM (pogledati napomene iznad);
 • Fakultativne izlete za koje će cijene biti naknadno objavljene;
 • Individualne troškove putnika.

      

PROGRAM PUTOVANJA (uz mogućnost izmjena):

 

 1. dan / Sarajevo –BiH– Srbija – Beograd:

Sastanak grupe na dogovorenom mjestu oko ponoći ili neposredno nakon ponoći. Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora, osvježenja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Dolazak u Beograd je planiran u prijepodnevnim satima, zavisno od gužve na granicama i zadržavanjima tokom puta. Po dolasku u Beograd stvari ostavljamo u smještajne jedinice (ako sobe budu slobodne, odmah ćemo odraditi check in – zvanični check in je oko 14-15h), nakon čega slijedi zajednički obilazak grada i upoznavanje sa Beogradom, odlazak do Kalemegdana i posjeta beogradskoj tvrđavi koja je sadašnji oblik dobila u 18 st. Sa Kalemegdana se pruža predivan pogled na ušće Save u Dunav.
Prilikom šetnje do Kalemegdana, prilika za upoznavanje sa ljepotama Beograda i njegovim značajnim objektima i ustanovama, kao što su Trg Republike, te čuvena i najpoznatija ulica Beograda, Knez Mihajlova. Poslije toga slijedi povratak u smještajne jedinice i smještaj. Nakon što se smjestimo u sobe, pred nama je slobodno vijeme, ili fakultativni odlazak na I dnevnu žurku na splavu.. HIT putovanja: Prema našoj statistici 85% putnika ide na ovu fakultativu. Povratak u smještajne jedinice. Kratki odmor. Poslije slijedi fakultativni odlazak u neki od beogradskih kafana ili klubova. Provod do ranih jutarnjih sati je zagarantovan. Ako niste bili u jednoj od Beogradskih kafana, klubova ili splavova kao da niste posjetili Beograd! Naša statistika kaze da se 70% putnika vrati u Beograd samo zbog ovog provoda! Povratak u smještajne jedinice i noćenje.

 

 1. dan / Beograd  (Muzej Jugoslavije, Kuća cvijća, Avalski toranj – fakultativno):

Slobodan dan ili fakultativni obilasci i upoznavanje sa ljepotama i znamenitostima Beograda / PARTY DAY.

Fakultativni odlazak do Dedinja, kompleksa Muzeja Jugoslavije. U pratnji vodiča posjetit’ ćete Stari muzej, Muzej 25. Maj, te naravno Kuću cvijeća, u kojoj se nalazi grob maršala Josipa Broza Tita i njegove supruge Jovanke. Prilikom posjete MJ-e, koji je inače najposjećeniji muzej u Beogradu, imat’ ćete priliku da vidite stvari koje su vezane za život Tita, od njegovog ureda, njegovih odijela, odlikovanja, poklona koje je dobio, neizostavnih štafeta i mnoštvo raznih predmeta i skulptura. Nakon povratka sa Dedinja, slobodno vrijeme. Fakultativni odlazak do Avale i Avalskog tornja, jednog od simbola Beograda koji se nalazi 25 kilometara od centra grada ili fakultativni odlazak na nezaboravno iskustvo krstarenja Savom i Dunavom u poslijepodnevnim satima u trajanju od 90 minuta.. HIT putovanja: Prema našoj statistici 90% putnika ide na ovu fakultativu. Nakon ovih fakultativnih opcija, slobodno vrijeme, ili fakultativni odlazak na II dnevnu žurku na splavu.. HIT putovanja: Prema našoj statistici 85% putnika ide na ovu fakultativu. Povratak u smještajne jedinice. Kratki odmor. Poslije slijedi fakultativni izlazak u jedan od najboljih splavova, kafana ili klubova u Beogradu, provod do ranih jutarnjih sati. Sudeći prema iskustvima naših putnika, zadnja noć bude najbolja ! Povratak u smještajne jedinice i noćenje.

 

 1. dan / Beograd (Novi Sad – fakultativno) – Srbija – BiH – etno selo Stanišići – Sarajevo:

Slijedi napuštanje soba – check out. Slobodno vrijeme do povratka ili fakultativni odlazak i obilazak uz upoznavanje sa ljepotama i znamenitostima Novog Sada. Novi Sad je drugi grad po veličini u Srbiji, koji se nalazi u Vojvodini. „Grad Balaša“, grad muzičkog festivala EXIT, grad koji kao rijetko koja od europskih destinacija, s pravom može ponijeti i epitet multinacionalne, multikulturalne i multikonfesionalne metropole u malom, u kojoj se razlike doživljavaju kao prednost. Po dolasku u Novi Sad slijedi obilazak najznačajnijih znamenitosti u pratnji vodiča: Petrovaradinska tvrđava, Dunavski park, Dunavska ulica, Vladičanski dvor, Zmaj Jovina ulica, Katedrala, Gradska kuća i Trg Slobode. . Nakon toga slijedi slobodno vrijeme do polaska prema etnu selu Stanišići. Nakon odmora u etno selu Stanišići, slijedi polazak prema Sarajevu i drugim polaznim destinacijama u BiH. Dolazak u BiH u kasnim večernjim / noćnim satima. KRAJ PROGRAMA.

 

Uz ovaj program putovanja važe “Opšti uslovi putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events” – više informacija na letsgo.ba/uslovi.

 

Uz ovaj program putovanja važe “Opšti uslovi putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events” 

Način prijavljivanja
• Popunjavanjem on-line prijave ispod
• Dolaskom u Let’s Go poslovnicu

20KM popusta za termin 11. Oktobar za prvih 50 rezervacija!

ts-awesome-clock-o Ponuda ističe za:

Način plaćanja

 • Prva rata 30 KM prilikom prijave
 • Putnik ostatak duga plaća u cijelosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 10 dana pred putovanje.

Gdje se nalazimo ?

Ferhadija 17B Sarajevo

+387 (0) 60 33 26 444

+387 (0) 33 86 16 16

+387 (0) 33 86 16 17

info@letsgo.ba

 

Poslovno ime: Let’s Go Travel & Events
JIB: 4202215000016

ts-awesome-map-marker Ferhadija 17B  Sarajevo

ts-awesome-mobile-phone +387 (0) 60 33 26 444

ts-awesome-phone +387 (0) 33 86 16 16

ts-awesome-fax +387 (0) 33 86 16 17

ts-awesome-at info@letsgo.ba

Tekući račun: Raiffeisen 1610000158950031
​Licenca o obavljanju djelatnosti putničkih agencija i turoperatera 065-0-Reg-16-001811 od 11.05.2016.