Okupi svoju ekipu za Beograd, obavijesti ih odmah putem:

ts-awesome-comments Whatsapp   ts-awesome-comments  Viber

Prijavite se i potvrdite vaše mjesto jer se akcija završava za:

×

×
PAMETNO IZABERI I UŠTEDI

×
Nova prijava

Broj mjesta po promotivnim cijenama je ograničen!

Prijava je potpuno besplatna i za nju vam je potrebno manje od 1 minute.

Beograd I 2024

Regionalni centar najboljeg provoda!

 Let’s Go je već 10 godina na ovoj destinaciji!

ts-awesome-check-circle Garancija najniže cijene!

ts-awesome-check-circle Lider u organizaciji putovanja!

ts-awesome-check-circle Preko 30.000 zadovoljnih putnika!

Program

Termin 1 Mart I 3 dana 2 noćenja od 129KM

 

300+ učesnika putovanja, 3 žurke, trubači, splavovi, kafane, boat-cruise party! Program putovanja nije obavezan, ali je osmišljen kako bi omogućio 100% odmor, zabavu i nezaboravna iskustava. Spakujte svoj kofer, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

 
Staff

Iza velikih događaja stoje sjajni ljudi.

Naš staff na ovom putovanju ima ocjenu  ts-awesome-users  4.7 od 5.
ts-awesome-starts-awesome-starts-awesome-starts-awesome-star ts-awesome-star-half-o
Oni su ti koji će vaše iskustvo na putovanju učiniti nezaboravnim!

+ Participacija u projektu “Let’s Go Academy”
Na ovom putovanju primamo nove stafove, vodiče i animatore.

Specijalna cijena

od 129KM

 Promotivnim cijena za I kruga uplata za prvih 50 rezervacija!  

Rezervacija je potpuna uplatom I rate!

termina, tipa sobe i kategorizacije  smještaja

3 dana I 2 noćenja ts-awesome-bed ts-awesome-bus  Hostel  od 129KM  

3 dana I 2 noćenja ts-awesome-bed ts-awesome-busts-awesome-cutlery Hotel od 209KM  

Sve smještajne jedinice imaju WC u sobi!

Uplati I ratu u iznosu od 30KM i osiguraj svoje mjesto!

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja vraćamo vam uplaćeni iznos za putovanje.

 

Doživite svoju “Beogradsku priču”

Najatraktivniji splavovi i kafane Beograda u suradnji sa najpoznatijim balkanskim event organizatorima, ne ostavljaju ravnodušnim ni  one najuspavanije!

Grad koji nikad ne spava, s razlogom nosi epitet najatraktivnijeg party grada u regiji, glamur i sjaj kojeg nudi osvojit će vas prvim korakom, te pruža osjećaj kojeg nigdje drugo nećete moći osjetiti.

Garantujemo da ćete uživati u provodu koji je drugačiji od svega što ste do sad doživjeli i što je najbolje od svega – traje 24 sata dnevno, jer mi živimo za te trenutke,  jer u konačnici, jedina istina je ta, koja glasi – Život nema reprizu!

Live for the story.

Aranžman uključuje

 • 2 noćenja u Beogradu u izabranom tipu smještaja;
 • Prevoz turističkim autobusima na relacijama prema programu putovanja;
 • Organizaciju putovanja u cjelini;
 • Administrativne troškove koji iznose 5 KM;
 • Usluge pratioca grupe za vrijeme trajanja aranžmana.

Aranžman ne uključuje

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje iznosi 8,00 KM za dva noćenja.
 • Obaveznu boravišnu taksu u Srbiji koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po osobi: 2€ (4,00 KM) – plaća se u agenciji ukupno 4,00 KM za jedno noćenje i 8,00 KM za dva noćenja);
 • Dodatno sjedište u autobusu – 50,00 KM ili doplatu za posebno sjedište u autobusu (sjedišta iza vozača, sjedišta iza 2. vrata) – 30,00 KM;
 • Polazak iz Mostara; cijena se uvećava za 15 KM;
 • Polazak iz Banja Luke, Doboja, Zenice, Kaknja, Visokog, Konjica; cijena se uvećava za 10 KM;
 • Fakultativne izlete za koje će cijene biti naknadno objavljene;
 • Individualne troškove putnika kao i ulaznice za pojedine objekte

      

 

Program putovanja 3 dana I 2 noćenja

PROGRAM PUTOVANJA (uz mogućnost izmjena):

 1. dan (01.03.2024.) / Sarajevo –BiH– Srbija – BEOGRAD:

Sastanak grupe na dogovorenom mjestu oko ponoći ili neposredno nakon ponoći. Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora, osvježenja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Dolazak u Beograd je planiran u prijepodnevnim satima, zavisno od gužve na granicama i zadržavanjima tokom puta. Po dolasku u Beograd stvari ostavljamo u smještajne jedinice (ako sobe budu slobodne, odmah ćemo odraditi check in), nakon čega slijedi fakultativni obilazak grada i upoznavanje sa Beogradom, odlazak do Kalemegdana i posjeta beogradskoj tvrđavi koja je sadašnji oblik dobila u 18 st. Sa Kalemegdana se pruža predivan pogled na ušće Save u Dunav. 

Prilikom šetnje do Kalemegdana, prilika za upoznavanje sa ljepotama Beograda i njegovim značajnim objektima i ustanovama, kao što su park Tašmajdan, Narodna Skupština Srbije, Terazije, Trg Republike, te čuvena i najpoznatija ulica Beograda, Knez Mihajlova. Poslije toga slijedi povratak u smještajne jedinice i smještaj.

Slobodno vrijeme, te mogućnost fakultativnog odlaska u jednu od poznatijih beogradskih kafana/splavova/klubova. Beograd je grad koji pruža najbolji noćni provod u ovom dijelu Europe. Zabava do kasnih sati. Povratak u smještaj. Noćenje.

 

 1. dan (02.03.2024.) / BEOGRAD:

Slobodno vrijeme ili fakultativni obilazak Zemunske kule na Gardošu. Kula je izgrađena za vrijeme vlasti Mađarske u čast proslave hiljadugodišnje vladavine na ovim prostorima. Jedan je od sedam spomenika različite ahitekture kojim je mađarska vlast htjela obilježiti soju vladavinu. Sa kule se pruža prelijep pogled na grad.

Slijedi slobodno vrijeme ili fakultativni odlazak na Let`s Go” – Boat party koji Vam nudi atmosferu plutajuće kafane, uz prelijepe prizore beogradskog keya sa dobrim, starim, i svima nama poznatim hitovima. Fakulativno krstarenje Dunavom i Savom uz prelijepo druženje i muziku „po našem izboru“. Nezaboravno iskustvo koje ćete pamtiti cijeli život. Tokom krstarenja imat’ ćete priliku da vidite Veliko ratno ostrvo, panoramu prelijepe beogradske tvrđave Kalemegdan, spomenik Pobedniku, kao i najpoznatije beogradske mostove (Brankov most i Gazela).

Po završetku krstarenja slobodno vrijeme.

Navečer, fakultativni odlazak u jednu od poznatijih beogradskih kafana/splavova/klubova. Beograd je grad koji pruža najbolji noćni provod u ovom dijelu Europe. Zabava do kasnih sati. Povratak u smještaj. Noćenje.

 

 1. dan (03.03.2024.) / Beograd – (Muzej Jugoslavije, Kuća cvijeća) – Novi Sad – Etno selo Stanišići – BiH 

Nakon odjave iz smještajnih jedinica mogućnost fakultativni odlaska do Dedinja, kompleksa Muzeja Jugoslavije. U pratnji vodiča posjetiti ćete Stari muzej, Muzej 25. Maj, te naravno Kuću cvijeća, u kojoj se nalazi grob maršala Josipa Broza Tita i njegove supruge Jovanke. Prilikom posjete MJ-e, koji je inače najposjećeniji muzej u Beogradu, imat’ ćete priliku da vidite stvari koje su vezane za život Tita, od njegovog ureda, njegovih odijela, odlikovanja, poklona koje je dobio, neizostavnih štafeta i mnoštvo raznih predmeta i skulptura. 

Nakon obilaska Muzeja Jugoslavije pakovanje stvari i polazak grupe za Novi Sad.

Novi Sad je drugi grad po veličini u Srbiji, koji se nalazi u Vojvodini. „Grad Balaša“, grad 

muzičkog festivala EXIT, grad koji kao rijetko koja od europskih destinacija, s pravom može ponijeti i epitet multinacionalne, multikulturalne i multikonfesionalne metropole u malom, u kojoj se razlike doživljavaju kao prednost. 

Po dolasku u Novi Sad slijedi obilazak najznačajnijih znamenitosti u pratnji vodiča: Petrovaradinska tvrđava, Dunavski park, Dunavska ulica, Vladičanski dvor, Zmaj Jovina ulica, Katedrala, Gradska kuća i Trg Slobode. 

Nakon toga slijedi slobodno vrijeme do polaska prema Etno selu Stanišići. 

Nakon odmora u etno selu Stanišići, slijedi polazak prema Sarajevu i drugim polaznim destinacijama u BiH. 

Dolazak u BiH u kasnim večernjim / noćnim satima. KRAJ PROGRAMA. 

 • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne;
 • Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja putovanja, a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama. Fakultativni izleti će se održati ukoliko se skupi dovoljan broj zainteresiranih;
 • Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantuje posebno sjedište u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata;
 • Završne informacije vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom mjestu i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, lokciju smještaja, broj autobusa i sl.);
 • Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta;
 • Agencija putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja;
 

Uz ovaj program putovanja važe “Opšti uslovi putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events” koje sa uplatom aranžmana prihvatate – više informacija na letsgo.ba/uslovi.

Kako rezervisati putovanja?
• Popunjavanjem besplatne online prijave ispod, nakon što ispunite prijavu dobiti ćete e-mail s uputstvima za uplatu
• Plaćanje možete izvršiti u Let’s Go poslovnici ili putem računa!

Specijalna cijena uz popust za prvih 50 rezervacija!

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja vraćamo vam uplaćeni iznos za putovanje

ts-awesome-comments-o Imate li pitanja? Pišite nam, mi smo tu za vas!  Pišite nam ovdje

ts-awesome-clock-o Ponuda ističe za:

 

Način plaćanja

 • Prva rata 30 KM prilikom prijave
 • Putnik ostatak duga plaća u cijelosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 10 dana pred putovanje.

Gdje se nalazimo ?

Ferhadija 17B Sarajevo

+387 (0) 60 33 26 444

+387 (0) 33 86 16 16

+387 (0) 33 86 16 17

info@letsgo.ba

Poslovno ime: Let’s Go Travel & Events
JIB: 4202215000016

ts-awesome-map-marker Ferhadija 17B  Sarajevo

ts-awesome-mobile-phone +387 (0) 60 33 26 444

ts-awesome-phone +387 (0) 33 86 16 16

ts-awesome-fax +387 (0) 33 86 16 17

ts-awesome-at info@letsgo.ba

Tekući račun: Raiffeisen 1610000158950031
​Licenca o obavljanju djelatnosti putničkih agencija i turoperatera 065-0-Reg-16-001811 od 11.05.2016.