Odaberi svoj termin ljetovanja uz uštedu.
Prijavi se odmah jer najbolja mjesta odlaze prva!

Prijava je potpuno besplatna i za nju vam je potrebno manje od 1 minut.

×

×
PAMETNO IZABERI I UŠTEDI
Program putovanja

Na ljeto za mlade polazimo sa djevojkama i momcima istih godina. Na početku putovanja ne poznajete ostatak grupe, ali je jedan dan dovoljan da postanemo nerazdvojni i spremni da se zajedno zabavimo.

Program putovanja nije obavezan, ali je osmišljen kako bi omogućio 100% odmor, zabavu i nezaboravna iskustava. Spakujte svoj kofer, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

ts-awesome-chevron-down

Obilazak grada Paga, krstarenje Paškim zaljevom, ZRĆE, noćni izlasci, odlazak na plažu Čistu, odlazak i obilazak Lunjskih maslinika, obilazak Zadra.

Staff

Iza velikih događaja stoje sjajni ljudi.

Naš staff na ovom putovanju ima ocjenu  ts-awesome-users  4.6 od 5.
ts-awesome-starts-awesome-starts-awesome-starts-awesome-star ts-awesome-star-half-o
Oni su ti koji će vaše iskustvo na ljetovanju učiniti nezaboravnim!

Termini

Otok Pag – Hrvatska

30.Juni I 5 dana – ALL INCLUSIVE
15. August I 5 dana – ALL INCLUSIVE
29. August I 5 dana

 

Rani booking

 ts-awesome-tags Specijalna cijena

važi za prvih 100 rezervacija!

 ts-awesome-tags Rezerviši na vrijeme i ostvari uštedu!

Otok Pag 

ts-awesome-busts-awesome-bed

Hostel Resort B + bazen + ALL INCLUSIVE

eat.sleep.party.repeat
ALL YOU CAN EAT
Brunch, užina i večera uključeni
BESPLATNA bezalkoholna i alkoholna pića)
Pivo / Sangria / Juice Vodka / Gin Tonic

Brunch 09-13 h Užina na šanku 15-17h Večera 19-21h 11 – 23h besplatna alkoholna i bezalkoholna pića

30. Juni Hostel Resort B + bazen + ALL INCLUSIVE – 5 dana 349KM
30. Juni Hostel Resort A + bazen + ALL INCLUSIVE – 5 dana 359KM
15. August Hostel Resort B + bazen + ALL INCLUSIVE – 5 dana 439KM
15. August Hostel Resort A + bazen + ALL INCLUSIVE – 5 dana 449KM
29. August Hostel Resort 1/2 + bazen – 5 dana 299KM
29. August Hostel Resort 1/2 sa balkonom + bazen – 5 dana 309KM

Uplati I ratu u iznosu od 50KM i osiguraj svoje mjesto!

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja, u cijelosti vam vraćamo uplaćeni iznos za putovanje!

 

Summer in Croatia

Otok Pag je pravo čudo prirode koje će zadovoljiti apetite avanturista, ljubitelja prirode, ali posebno noćnog života. Poznat po svojim nevjerojatnim krajolicima, kristalno čistom moru i vibrirajućoj zabavi, ovaj otok savršeno spaja živopisnu prirodu s uzbudljivim provodima.

Zamislite sebe kako istražujete nevjerojatne plaže poput Zrća, međunarodno poznate destinacije za zabavu na otvorenom. Okružen tirkiznim morem i stjenovitim pejzažima, Zrće nudi vrhunsku zabavu uz svjetski poznate klubove i festivale.

Ali Pag nudi mnogo više od samo zabave na plaži. U unutrašnjosti otoka se nalaze skriveni dragulji – netaknute uvale, slikoviti maslinici i suhozidi te fascinantni pejzaži koji ostavljaju bez daha.

Za one avanturističkog duha, Pag nudi mnoštvo mogućnosti za istraživanje. Biciklizam, planinarenje, windsurfing i ronjenje samo su neke od aktivnosti koje možete iskusiti na ovom otoku.

Posjetite ovaj otok i doživite nezaboravno iskustvo koje će vas ostaviti bez daha.

 

Live for the story.

Aranžman uključuje

 • Četiri dana na otoku Pagu;
 • Tri noćenja u DORM ROOM s ALL INCLUSIVE uslugom (doručak, ručak, večera, snack, neograničena konzumacija određenih alkoholnih i bezalkoholnih pića) za termin 30. juni i 14. august;
 • Tri noćenja u dvokrevetnim sobama za termin 29. august;
 • Korištenje bazena;
 • Prevoz autobusima prema planu i programu putovanja;
 • Polaske iz Sarajeva, Jablanice, Konjica i Mostara;
 • Usluge pratioca grupe za sve vrijeme aranžmana;
 • Administrativne troškove, troškove rezervacije u iznosu od 5 KM;
 • Organizaciju i tehničko vođenje putovanja u cjelini.

Aranžman ne uključuje

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procjene graničnih vlasti, budu spriječeni da uđu na teritoriju istih) – 12,00 KM za sve dane – plaćanje u agenciji;
 • Obaveznu boravišnu taksu u Hrvatskoj koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (po osobi/noć: 2 € – 4 KM – plaća se u agenciji);
 • Dodatno sjedište u autobusu – 80,00 KM ili doplatu za posebno sjedište u autobusu (sjedišta iza vozača, sjedišta iza 2. vrata) – 30,00 KM;
 • Polaske iz Visokog, Kaknja, Zenice, Žepča, Maglaja, Doboja, Tuzle i Banja Luke – cijena se uvećava za 10 ili 15 KM;
 • Fakultativne izlete – obilazak grada Paga, krstarenje Paškim zaljevom, odlasci na Zrće, odlazak na plažu Čistu, odlazak i obilazak Lunjskih maslinika, obilazak Zadra – cijene će biti naknadno objavljene;
 • Individualne troškove putnika kao i ulaznice za pojedine objekte.

PROGRAM PUTOVANJA (uz mogućnost izmjena)

 1. dan:  Sarajevo – BiH – Hrvatska – OTOK PAG: 

Sastanak grupe na dogovorenom mjestu u kasnim večernjim satima. Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora, osvježenja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Dolazak na otok Pag i u grad Pag u jutarnjim satima. Slobodno vrijeme ili fakultativni obilazak grada Paga s vodičem. Jezgra grada Paga vratit će vas u 15. stoljeće čim ugledate njegove brojne povijesne znamenitosti i mirne kamene ulice s kojih se rijetko kad čuje buka. Obići ćemo pašku luku, kulu Skrivanat, Trg Svetog Jurja s istoimenom crkvom, Knežev dvor, Crkvu sv. Marije, most Katine, trajnu izložbu soli i na kraju najpoznatiju gradsku plažu Prosike. Nastavak putovanja prema smještaju. Smještanje u sobe i slobodno vrijeme. Fakultativni odlazak na noćni izlazak – Zrće. Dom svjetskih i domaćih festivala te brojnih klubova, Zrće je poznato kao hrvatska Ibiza koju posjećuju tisuće turista tijekom cijele ljetne sezone. Noćenje.

 1. dan: KRSTARENJE Paškim zaljevom:

Slobodan dan ili odlazak na fakultativni izlet krstarenja Paškim zaljevom. Paški zaljev pravi je dragulj otoka Paga čiji se značaj proteže kroz čitavu povijest otoka.

Jednodnevno krstarenje Paškim zaljevom uključuje mnogobrojne aktivnosti putem kojih ćete otkriti sve čari ovog zaljeva koji, osim što je bogat mnogobrojnim pješčanim plažama, pod morem čuva i ostatke potonulog rimskog grada Cisse (2 st.n.e.). Okružen je malim ribarskim mjestima koji mu daju posebnu draž, a za posebnost ovog zaljeva zaslužna je i špilja u kojoj posjetitelji mogu iskusiti čari plivanja unutar paških stijena. Povratak u smještaj. Fakultativni odlazak na noćni izlazak – Zrće. Noćenje.

 1. dan: plaža ČISTA i vrtovi Lunjskih maslina:

Slobodan dan ili fakultativni odlazak na plažu Čistu, jednu od najljepših plaža otoka Paga. Čista se nalazi na oko 5km od Novalje. Plaža je od sitnog šljunka i pijeska, dugačka je, udaljena od vreve i pruža užitak kupanja u kristalno čistom moru s pogledom na Paški zaljev.

Poslije kupanja na Čistoj, mogućnost fakultativnog odlaska u vrtove Lunjskih maslina. Maleno naselje Lun, smješteno na najsjevernijem dijelu otoka Paga, jedinstveno je mjesto u Hrvatskoj, ali i na svijetu. Između mnogobrojnih tisućljetnih maslina jedna se posebno izdvaja i tepa joj se kao najstarijoj maslini na svijetu, a broji više od 1600 godina. Ove masline rastu u nezamislivim oblicima tisućama godina.

Povratak u smještajne jedinice. Fakultativni odlazak na noćni izlazak – Zrće. Noćenje.

 1. dan: otok Pag – ZADAR – Hrvatska –  BiH:

Slijedi napuštanje soba – check out. Pakovanje stvari i polazak prema Zadru. Zadar je poput muzeja na otvorenomu, u kojemu njegovom raskošnom i stalnom muzejskom postavom vode živopisne ulice i uske uličice. Nijedan grad na svijetu nema tako čaroban zalazak sunca, morske orgulje niti toliko povijesnih različitosti zamotanih u neodoljivi šarm Mediterana.

Slobodno vrijeme ili fakultativni obilazak u pratnji vodiča s kojim ćete obići crkvu Sv. Donata, katedralu Sv. Stošije, zadarski forum, Morske orgulje, Pozdrav suncu, gradske zidine, Narodni trg i Kalelargu, danas zvanu Široka ulica. Nakon obilaska slobodno vrijeme. Polazak prema BiH je u večernjim satima. Noćna vožnja preko Hrvatske i BiH sa usputnim kratkim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti i odmora putnika…

Dolazak u BiH u kasnim večernjim satima. KRAJ PROGRAMA.

 

Uz ovaj program putovanja važe “Opšti uslovi putovanja putničke agencije Let’s Go Travel & Events” – više informacija na letsgo.ba/uslovi.

 

Kako rezervisati putovanja?
• Popunjavanjem besplatne online prijave ispod, nakon što ispunite prijavu dobiti ćete e-mail s uputstvima za uplatu
• Plačanje možete izvršiti u Let’s Go poslovnici ili putem računa!

ts-awesome-shield Fleksibilni uslovi rezervacije – u slučaju bilo kakvih otkaza putovanja, vraćamo vam uplaćeni iznos za putovanje.

ts-awesome-comments-o Imate li pitanja? Pišite nam, mi smo tu za vas!  Pišite nam ovdje

ts-awesome-clock-o Krug prijava završava za:

 

Način plaćanja

 • Prva rata 50 KM prilikom prijave
 • Putnik ostatak duga plaća u cijelosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 30 dana pred putovanje.

Gdje se nalazimo ?

Ferhadija 17B Sarajevo

+387 (0) 60 33 26 444

+387 (0) 33 86 16 16

+387 (0) 33 86 16 17

info@letsgo.ba

Poslovno ime: Let’s Go Travel & Events
JIB: 4202215000016

ts-awesome-map-marker Ferhadija 17B  Sarajevo

ts-awesome-mobile-phone +387 (0) 60 33 26 444

ts-awesome-phone +387 (0) 33 86 16 16

ts-awesome-fax +387 (0) 33 86 16 17

ts-awesome-at info@letsgo.ba

Tekući račun: Raiffeisen 1610000158950031
​Licenca o obavljanju djelatnosti putničkih agencija i turoperatera 065-0-Reg-16-001811 od 11.05.2016.